• header

CHIAPPINI ST

KenzaZouiten_ivyrevel_set-3 KenzaZouiten_ivyrevel_set_st-2 KenzaZouiten_ivyrevel_set-9 KenzaZouiten_ivyrevel_set-1 KenzaZouiten_ivyrevel_set-4 KenzaZouiten_ivyrevel_set-6 KenzaZouiten_ivyrevel_set-7KenzaZouiten_ivyrevel_set-2 KenzaZouiten_ivyrevel_set-10 KenzaZouiten_ivyrevel_set-8

In collaboration with Ivyrevel: I’m wearing top and skirt from Ivyrevel (size XS top, S skirt) // bag from Whistles // shoes from Nike

HEJ FREDAG! Jag kom precis ut ur ett möte så jag passar på att blogga innan nästa möte börjar. Hur mår ni idag? Jag mår sådär faktiskt. Eftersom att jag var sjuk så har jag såklart fått inflammation i min visdomstand igen (som aldrig kommer upp ordentligt) så jag sitter här hungrig som ett as och vet inte vad som är värst, min kurrande mage eller smärtan i tanden när jag äter…. Uhh.. Drog ut en visdomstand för två år sedan och jag visste hela tiden att jag skulle behöva göra det med denna också, men har skjutit på det… Måste ta tag i det, lika bra att få ut skiten.

Men annars så ska jag väl inte klaga, det är ju fredag! Här har ni en till look från de mysiga gatorna i Bo-Kaap. Det här setet går både att klä ner och upp och jag älskar mixen mellan sexigt och sportigt! :-)

// HELLO FRIDAY! I just got out from a meeting so I thought I could update quick before the next one starts. How are you today? I’m not so good actually. My wisdom tooth (the one that’s still not completely up yet) is inflamed again so I’m sitting here hungry as hell and I don’t know what’s worst, my rumbling stomach or the pain in my tooth when I eat.. Uhh.. I pulled out a wisdom tooth two years ago and I knew back then that I had to remove this one too, but I haven’t done it yet… I have to deal with it now, it’s best to just get rid of it.

But other than that I’m not gonna complain, cause it’s Friday! Here you have another look from the cozy streets of Bo-Kaap. This set is easy to both dress up and down and I love the mix between sexy and sporty! :-)

Photo: Madelen Holmström – Make up: Gabriella Elio – Stylist assistant: Shiva Shafaghi

49 Comments

Alice

Hej Kenza! Tycker verkligen dina bilder blivit fantastiska på sistone och undrar därför några saker angående dina bilder.
Vilken kamera använder du vid outfitbilder?
Vem fotar egentligen? Är det Aleks? SJUKT duktig!
Hur redigerar du bilderna (ljus och kontraster)? Vilket program?
Otrolig tacksam för svar! Hoppas du har en bra tack :)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej! Tack så mycket. :-) Både jag och Madde fotar med Canon 5d Mark III. Hon redigerar i Photoshop, jag redigerar i Lightroom! Svårt att förklara hur vi redigerar, det är olika från bild till bild eller vad man vill ha för känsla i bilden. För det mesta är det Madde som tar outfitbilderna, när ni märker att de inte ser lika proffsiga ut (haha) så är det antingen Aleks eller en kompis (eller jag själv!) som hjälpt mig fota. Kram kram!

Reply
C

Alltså ditt samarbete med Madde är helt… mind blowing! Det känns som om hon verkligen fångar DIG (åtminstone den bilden jag har av Kenza). Du kommer verkligen till din rätt, hoppas/gissar att du känner likadant! Eloge till er båda :D <3

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Åh vad kul att höra! Både jag och Madde tackar som fan! <3 <3

Reply
Miha

Loving this co-ord set, the print is fantastic! Hope all goes well with the tooth extraction, fingers crossed!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha jag meeeeeeeed!! Men nu är det inte lång tid kvar tills vintern är över! :D

Reply
PutAllOnMe

First I want to say that you look amazing with ponytail & when it comes to outfit I am speechless. ON POINT as always <3
I am familiar with wisdom tooth pain, it's not always there but it's coming back from time to time, right? So annoying:) Hope you feel better soon!
xx
http://putitallonme.com/

Reply
http://www.jadewithenvy.blogspot.co.uk

This set <3 this set has my heart completely – I love it! It's my favourite thing on IvyRevel at the moment. As you say I love how it's the perfect mix between sporty and chic / sexy. The skirt would also look so great with pointed black heels and a black crop top. I love how you've style it with fresh white accessories here. Every time you show these trainers I want them so badly!!! I don't think I should though, I have a grey and black pair of Air Max that are becoming more and more on the black side… I think you'd cry if you saw them! Don't look at the front page of my blog! Hahaha Jade x

My Blog: Jade With Envy
My YouTube Channel: Jade Mercedes Fraser

Reply
Ellie

Hey Kenza!

To eliviate the uncomfortable feeling of your windsome tooth until you visit your dentist make sure that you wash the area very well after each meal and no food is trapped under or around the gum part. You should also use some mouthwash and warm water with salt dissolved in it. And finally anti inflammatory painkillers (ibuprofen). Feel better soon!

Reply
Kajsa

Hej Kenza! Ser fantastiskt ut i Bo kaap! Och din outfit ?? Om jag inte minns fel var du och Aleks på Okinawa för ett tag sen, och jag ska dit med en kompis i maj! Har du tips på vart vi ska åka? Tacksam för svar! :D Kram på dig!

Reply
Johanna

alltså wow! Känns som att jag tänker/säger det varje gång jag kikar in på din blogg nu, älskar samarbetet mellan dig och Madde! Som någon annan skrivit, hon lyckas verkligen fånga dig! :)
Trevlig helg!

Reply
Michaela

I´m going through the same problem right now..My wisdom tooth hurts a lot so I got some strong pills from my dentist and now I have to endure the pain until Wednesday – this day two of my wisdom teeth will be extracted..so I´m looking forward to get rid of them! :-))

Reply
Alice

Hello I am from Germany. My English is not good. I want to buy the outfit . However, the site is not available . Where can I order it ? Please help , it’s very necessarily LG Alice :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*