• header

BLACK

Kenza_Zouiten_Bricks_06 Kenza_Zouiten_Bricks_02 KenzaZouiten_bricks_c-1 Kenza_Zouiten_Bricks_03 Kenza_Zouiten_Bricks_07 Kenza_Zouiten_Bricks_01

Jacket from Acne Studios // jeans from Asos // shoes from Jennie-Ellen // blouse from H&M // Céline bag // scarf here (adlink)

Färgglada Kenza är tillbaka, hehe. Här har ni dagens! Hoppas ni haft en bra måndag. Jag har verkligen mått skit idag, inte bara pga tanden (som har blivit värre…. nu är typ hela halsmandeln inflammerad, ska till tandläkaren imorgonbitti. GE MIG NÅTT BARA VAD SOM HELST!!) utan jag har även haft magknip hela dagen också. Har det väldigt ofta. Väääääldigt ofta. Måste kolla upp det. Och sluta stressa. Och börja äta bättre mat. Nej men seriöst jag vet inte hur många gånger jag gråtit idag haha. Att jag ändå stod ut till klockan 16 på jobbet var under, men sedan gav jag upp och åkte hem.

Nej nu ska jag lägga mig, hoppas allt känns lite bättre imorgon. Puss på er!

// Colorful Kenza is back, hehe. Here you have today’s look! I hope you had a nice Monday. I seriously felt like shit today, not only because of the tooth (which is even worse… now my tonsil is inflammed too, I’m gonna go to the dentist tomorrow morning. JUST GIVE ME SOMETHING ANYTHING!!) but I’ve also had a stomachache all day too. I have it very often. Veeeery often. I have to go and check it up. And stop stressing. And start eating better food. No but seriously I don’t know how many times I’ve cried today haha. I don’t know how but I managed to keep myself together at work until 4pm, but then I gave up and went home.

Ok I’m gonna go to bed now, hopefully it will all feel a bit better tomorrow. Hugs!

57 Comments

Izabelle

Jag har följt din blogg väldigt många år nu och har alltid gillat den men nu det är andra gången på knappt en vecka där du använder en jacka som är gjort av något djur. Denna gång är det 100% Real Lamb shearling och jackan från pellabello är Real lamb mongolian fur. Vet du inte om detta eller vad är det frågan om? Eftersom om jag minns rätt så har du någon gång sagt att du inte skulle bära päls. Skulle gärna vilja ha ett svar på detta.

Reply
lovisa

Kom och börja träna med mig på SATS Sportpalatset som ligger vid st eriksbron! Jag har tränat många tjejer som mår psykiskt dåligt pga stress och det mesta är relaterat till hälsan och hur bra kroppen mår. Du behöver regelbunden träning! Inte för utseendets skull utan för din hälsas skull!! Kram!:-)

Reply
Ian

Folk leker läkare här haha. Käften. Gå kolla upp. Jag hoppas du har något allvarligt och kanske tom kan riskera att bli rullstolssittandes, livet ut ;))

Reply
Emma

Kära Kenza! Innan hade jag magont så gott som varje dag. Testade massor av grejer, men ingenting verkade hjälpa, tills jag blev vegetarian, och senare även vegan. Mina magbesvär (liksom andra problem jag hade) är som bortblåsta. Tänkte bara att jag skulle rekommendera dig att prova. En välkommen “bieffekt” blir ju även att du bidrar till bättre miljö och gladare djur <3 :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

159.253.27.32