• header

BLACK

Kenza_Zouiten_Bricks_06 Kenza_Zouiten_Bricks_02 KenzaZouiten_bricks_c-1 Kenza_Zouiten_Bricks_03 Kenza_Zouiten_Bricks_07 Kenza_Zouiten_Bricks_01

Jacket from Acne Studios // jeans from Asos // shoes from Jennie-Ellen // blouse from H&M // Céline bag // scarf here (adlink)

Färgglada Kenza är tillbaka, hehe. Här har ni dagens! Hoppas ni haft en bra måndag. Jag har verkligen mått skit idag, inte bara pga tanden (som har blivit värre…. nu är typ hela halsmandeln inflammerad, ska till tandläkaren imorgonbitti. GE MIG NÅTT BARA VAD SOM HELST!!) utan jag har även haft magknip hela dagen också. Har det väldigt ofta. Väääääldigt ofta. Måste kolla upp det. Och sluta stressa. Och börja äta bättre mat. Nej men seriöst jag vet inte hur många gånger jag gråtit idag haha. Att jag ändå stod ut till klockan 16 på jobbet var under, men sedan gav jag upp och åkte hem.

Nej nu ska jag lägga mig, hoppas allt känns lite bättre imorgon. Puss på er!

// Colorful Kenza is back, hehe. Here you have today’s look! I hope you had a nice Monday. I seriously felt like shit today, not only because of the tooth (which is even worse… now my tonsil is inflammed too, I’m gonna go to the dentist tomorrow morning. JUST GIVE ME SOMETHING ANYTHING!!) but I’ve also had a stomachache all day too. I have it very often. Veeeery often. I have to go and check it up. And stop stressing. And start eating better food. No but seriously I don’t know how many times I’ve cried today haha. I don’t know how but I managed to keep myself together at work until 4pm, but then I gave up and went home.

Ok I’m gonna go to bed now, hopefully it will all feel a bit better tomorrow. Hugs!

57 Comments

Karla

HOW tell me HOW can you look this beautiful when you literally feel like shit??? when i feel bad i also look bad!
but other than that, kenza you seriously have to take better care of yourself. i am really really bad at going to the doctor as well…angelicas bf once posted something saying: True mark of adulthood: instead of your parents scheduling your doctor’s appointments, you just avoid going to the doctor & hope u don’t die
hahah that is sooo true. but seriously you had this tooth pain so often, get rid of this bad boy and your life will get easier. and also if you have stomachache so often. GO FUCKING TO THE DOCTOR and make a check up. why live with pain if life can be so much easier if you would just go see a doc. when mani felt bad the first thing you did was taking him to the vet. so now you need to do the same for yourself! and dont stress. stress wont make things going faster! its stupid to stress. <3 <3 <3 big hugs!

Reply
daniella

Shit ja, att ha magknip för ofta är ju på grund av stress eller ett symtom på depression. Stackarn! Du borde börja gå på yoga klasser eller rättare sagt meditations klasser. Så att du övar fram lite mindfulness och klarar av att palla trycket av vardagen bättre. Jag tog en kurs och nu brukar jag gå ut i naturen för att meditera, speciellt i tuffa tider. Hjälper alltid!
Om du inte vill meditera så ta dig en långpromenad i en park eller någonstans där det är grönt överallt.

Sköt om dig !

Reply
Jule - lotusfocus

Hey Kenza,
I am studying nutritional science and health atm and a stomachache isn’t something that should occur on a regular basis.
Have you ever considered quitting gluten from your diet for a try? I discovered that I am gluten-sensitive and now that I completely quit it, all of my digestion problems dissolved!
Also dairy can be very irritating for your gut and stomach, especially together wit stress!
So I hope this helped a bit, get well soon :)

Reply
M

Hej Kenza, har du sett att Jason (han som är DJ) har blivit dömd till fängelse för våldtäkt??? Gå in på kriminellt.se så kan du läsa om det?

Reply
Ingrid Christiansen

Use Ibuprofen instead of paracetamol for painkillers. I had a root filling a month ago, and paracetamol didn’t help at all. But ibuprofen helps!!! I know people mix them too, but I just needed Ibux.

You could also chew on a piece of clove (nellik in Norwegian at least, you know the spice?). They use something from the nellik in the local anesthesia at the dentist! So it had numbing powers. Chew on it where it hurts on your tooth. I promise it works! Good luck, and feel better soon. Nothing is worse than a tooth ache.

Love from Norway

Reply
Ingrid Christiansen

My comment was regarding the tooth ache btw. Paracetamol is best for headaches, ibuprofen is King for toothaches.

Reply
Ellinor

Läs på om IBS och Fodmap. Magknip var mitt främsta symtom, och det har försvunnit helt (förutom de gånger jag syndar haha) sedan jag började äta efter Fodmap. Superkost för oss med känsliga magar!

Reply
Milla

Saker jag brukar få ont i magen av:
-stress
-tuggummi
-sötningsmedel (xylitol, aspartam etc.)
-för mkt kaffe
-för mkt gluten
-äta för snabbt eller för sällan
-sitta med tajta brallor som skär in i magen (knäpp upp!!)
Om du blir dålig i magen a.k.a springa på dass så kan det vara IBS (eller enbart stress). Hoppas du löser detta snabbt :)

Reply
Natalie

Jag hade precis samma problem med mon tand, var tvungen att boka akuttid hos tandläkaren och gå direkt från jobbet, efter lite undersökning och rengöring runt tanden längst bak släppte smärtan och inga visdomständer :) hoppas det går lika smidigt för dig!
Sen när det gäller magknipen, jag har läst att du dragit ner rejält på köttätandet och äter mycket soja och andra proteinprodukter, jag blev vegetarian för ca 4-5 månader sen, första dagarna efter en middag med bönor eller soja fick jag så sjukt ont i magen att jag knappt kunde stå upp, och det var varje gång! Nu efter magen vant sig har det släppt :) och magen mår bättre än någonsin utan allt kött och mejeri!

Reply
Hanna

IBS. Gå till Apoteket och köp inolaxol. Man tar lite pulver innan frukost på morgonen tillsammans med lite yoghurt. Dricker ett glas vatten efter! Detta har hjälpt mig något enormt! Kunde knappt leva ett normalt liv innan jag började med detta! Testa!

Reply
Emelie

Troligtvis har du magknip p.g.a. stress, och det kan även göra den inflammerade tanden värre.

Varva ner, ingen tackar dig när du går in i väggen

Reply
B

Hej! Det kan verkligen löna sej att gå och kolla upp om du har celiaki om du har ont i magen, speciellt om du har det efter att ha ätit pasta, bröd osv. Och det är väldigt skadligt på lång sikt. Krya på dej!

Reply
Charlotta

Jag har ofta magknip pga av stress så det kan hända att din magknip också bara beror på stress. Läkaren har sagt att det är normalt. Hoppas det blir bättre! Kram, Charlotta

Reply
jay

Ush inte kul att ha magont:( ett tips är att dra ner på mjölkprodukter!! Det finns så mycket goda mjölkar och yoghurter gjorda på soya, kokos, mandel etc så det kanske skulle vara värt att testa? :) vet att det är otroligt vanligt att folk börjar må bättre i magen av att skippa mjölkprodukter så tänkte tipsa. Kram!

Reply
Karin

Det verkar som att du ofta drabbas av förkylningar, magont etc. Själv har jag inte varit sjuk sedan december -14, medan det utifrån din blogg är mer regel än undantag att du tyngs av dessa saker. Skulle också rekommendera en rejäl läkarundersökning; att vara så smal som du och ändå verka livnära dig(?) på pizza måste tyda på nån underproduktion av sköldkörteln, eller bara lyckligt lottad ämnesomsättning… ;-)

Reply
Jana

Feel better Kenza!
But I honestly just feel like waaaaa!
She is feeling so sick, and BAAAAAAAAAAAMMM looking GOORGEOUS! ^^
Hahahaha
The odds of being just pretty! :*
Kisses!

Reply
http://www.jadewithenvy.blogspot.co.uk

Aww you poor thing! I really hoped that you would be able to say that you feel better today <3 as everyone has said GO TO THE DENTIST!!!! Crazy girl. Also, as others have said HOW do you look so stunning and cool when you are in so much pain?! I reeeeally love this outfit, dark and mysterious and cool. These Acne Studios jackets you have always look so cool and cosy too. The black one is my favourite – love it! Jade xx

My Blog: Jade With Envy
My YouTube Channel: Jade Mercedes Fraser

Reply
Sara

Många skriver här att det kan bero på glutenintolerans men det kan även vara IBS. Kolla upp det så att du inte har ont i onödan utan faktiskt får en diagnos så du vet vad som är fel. Underlättar verkligen!

Reply
Caro

Hey Beautiful! I have to admit that I check up on your blog like everyday.. After reading today’s post I really want to recommend a book for you because I can only imagine that it will help you to get through stressful times of your life A LOT better. Currently, I am reading it as well and I can only tell after like the first chapter already, how much it has helped me to improve my life and getting over things that are just not important at all.. I have, just as you, many problems with my stomache and with stressing out.. Stress can make you sick too! Maybe it will help you just as it helped me.

I think of you and I really do hope you feel better soon <3
Kind wishes,
Caro from Germany

And the books name ofc:

"How to Stop Worrying and Start Living" by Dale Carnegie

<3 <3 <3

Reply
Roxana

I also had these stomach pains, I couldn’t do anything at all and it was due to anxiety and stress.. so it’s surely the same for you, you just have to find a way to relax during the day. Medical plants help a lot! or even essential oils ! It really worked for me! Or do some yoga, i think it’s the best way to get rid of stress :) Hope you’ll feel better soon

Reply
Lisa

Jag har haft illamående och magknip i flera år och jätte bubblig i magen. Jag har varit stressad i flera år och fick IBS ut av det. Nu följer jag ett kostråd som heter Fodmap och det finns medicin för vissa symptom för IBS. Det har hjälpt enormt mycket. Läs om Fodmap, lök och vitlök är värst. Finns dock vitlöksolja så man kan äta god mat :))))
Bara testa det, förändrade my whole liifee.

Reply
Lisa

hade massa magknip, illamående och var bubblig i flera år. Har IBS och har fått det av långvarig stress, äter Fodmap nu och det förändra my Life. äter också vissa mediciner som lindrar vissa symptom. Vitlök och lök är värst. Läs om det och testa en månad bara, så värt det ! :)

Reply
Izabelle

Jag har följt din blogg väldigt många år nu och har alltid gillat den men nu det är andra gången på knappt en vecka där du använder en jacka som är gjort av något djur. Denna gång är det 100% Real Lamb shearling och jackan från pellabello är Real lamb mongolian fur. Vet du inte om detta eller vad är det frågan om? Eftersom om jag minns rätt så har du någon gång sagt att du inte skulle bära päls. Skulle gärna vilja ha ett svar på detta.

Reply
lovisa

Kom och börja träna med mig på SATS Sportpalatset som ligger vid st eriksbron! Jag har tränat många tjejer som mår psykiskt dåligt pga stress och det mesta är relaterat till hälsan och hur bra kroppen mår. Du behöver regelbunden träning! Inte för utseendets skull utan för din hälsas skull!! Kram!:-)

Reply
Ian

Folk leker läkare här haha. Käften. Gå kolla upp. Jag hoppas du har något allvarligt och kanske tom kan riskera att bli rullstolssittandes, livet ut ;))

Reply
Emma

Kära Kenza! Innan hade jag magont så gott som varje dag. Testade massor av grejer, men ingenting verkade hjälpa, tills jag blev vegetarian, och senare även vegan. Mina magbesvär (liksom andra problem jag hade) är som bortblåsta. Tänkte bara att jag skulle rekommendera dig att prova. En välkommen “bieffekt” blir ju även att du bidrar till bättre miljö och gladare djur <3 :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*