• header

WAVE AFTER WAVE

Kenza_Zouiten_Portia_16 Kenza_Zouiten_Portia_07Kenza_Zouiten_Portia_01 Kenza_Zouiten_Portia_15 Kenza_Zouiten_Portia_14 Kenza_Zouiten_Portia_003Kenza_Zouiten_Portia_12 Kenza_Zouiten_Portia_010 Kenza_Zouiten_Portia_04 Kenza_Zouiten_Portia_08

– In collaboration with Ivyrevel: Bodysuit from Ivyrevel (on sale!) –

BILDBOMB från en vacker solnedgång i Kapstaden! Klädd i vår body Portia. Man behöver såklart inte leka surfare i den (eller vad jag nu gör….?) utan den går att bära tillsammans med kjol eller jeansshorts också. :-)))) Jag bär storlek S men skulle rekommendera en storlek mindre!

NU NI blir ni stolta över mig för jag har både varit hos tandläkaren och fått penicillin för tandjäveln OCH bokat tid för att operera ut skiten! Ibland tar det lite tid för mig att ta tag i saker haha, bra att ni är på mig. <3

// PHOTO BOMB from a beautiful sunset in Cape Town! Dressed in our bodysuit Portia. You don’t have to play surfer chick in it (or whatever I’m doing….?) you can also wear it together with a skirt or denim shorts. :-)))) I’m wearing size S but I would recommend a size smaller!

I’m gonna make you proud now because I have not only been at the dentist to get penicillin for my freaking tooth, but I also made an appointment to remove it! Sometimes it takes a while for me to deal with things haha, I’m glad I have you guys telling me what to do. <3

52 Comments

Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

DREAM – Det är vad jag tänker när jag ser dessa bilderna. Allt är perfekt! Location, ljuset, Maddes amazing skills att fånga dina magiska kurvor och de där förbannat snygga kindbenen :D Love it as always och hoppas tanden slutar krångla nu fram till operationen :)

Reply
Sofia

Vilken tandläkare går du till? Har tandläkarskräck, kommer ihåg att du också hade det förut. Vågar verkligen inte gå till vem som helst :(

Reply
Amanda

Är den menad att vara ett bad-/surfplagg? Jag gillar den som tusan och tänkte att det vore perfekt att surfa med i sommar, men undrar därför om det är gjort i ett material som passar för det?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej! Nej även om den är i ett scubamaterial så är den inte gjord för att bada i, men den tål såklart vatten så det GÅR (den är även stretchig så man kan röra sig ordentligt) men den håller t.ex. inte värme och så som riktiga surfardräkter. Kram!

Reply
LisaLDN

You look absolutely gorgeous – and so does that sunset! :) I’m glad you’re sorting everyhing out with your tooth, it’s not worth being in pain over :)

Reply
Karla

proud of you <3 next step is to get a doctor appointment because of your stomach ok?! seriously just to know it is nothing to worry about or something serious. if it is "just" because of stress you need to get some things that will make you more calm.

other than that: super gorgeous photos!!!! i like that you included the last one as well, which is a bit different from all the others <3

Reply
Bea

Jag är exakt likadan med att skjuta upp sådana saker, men det känns sjukt najs när man har gjort allting :)

Reply
Christie

You should put your hair up more often. The 3rd from last pic is STUNNING. You look like a queen!

Get well soon! <3

Reply
Sandra

Kenza, jag har tänkt på det här flera gånger. Du har sagt sedan IvyRevels start att läsarna ska få ta del av storyn bakom namnet till företaget. Är det inte dags snart, eller har jag missat en sammanfattning av hur ni kom fram till just – IvyRevel (vilket har en jäkligt proffsig klang). Kram, bra jobbat med allt!

Reply
Michaela

Hello again, now I just came from the extraction of two of my wisdom teeth..It took app 40 minutes to get them away and almost no pain..I´m home now with swollen face and put ice bags on my mouth..but..it´s nothing when I compare it with the pain before :-) no be strong, it will be OK

Reply
Hedvig

ÅH VAD BRA ATT DU BOKAT TID FÖR ATT FÅ BORT TANDEN :D ! SÅÅÅÅÅÅ JÄVLA SNYGG DU ÄR KVINNA 8D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Camilla

Jag som har tandlakar skrack rek starkt att bli nedsovd! Man kanner inget alls. Min operation tog 5 minuter! Och jag vaknade minut 6! De ger en liten dos i armvecket..battre an massa nalar i munnen..usch!
Vill bara dela med mig till dessa som mig har skrack!
Kram

Reply
Katarina

hej snygga bilder,
vad använde du för highlighter. skimrade väldigt snyggt!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*