• header

SILVER

Kenza_Zouiten_Silver_01 Kenza_Zouiten_Silver_06Kenza_Zouiten_Silver_10 Kenza_Zouiten_Silver_02Kenza_Zouiten_Silver_09 Kenza_Zouiten_Silver_03Kenza_Zouiten_Silver_08Kenza_Zouiten_Silver_05

Jacket from Ginatricot // jeans and choker from Asos // Chanel boy bag // Jennie-Ellen shoes

När det är grått och blött ute så får man improvisera och fota lite inomhus. Det här är faktiskt lobbyn nedanför vårt kontor haha. Ser nästan ut som en liten rymdvarelse bland allt det silvriga, med den här frillan och allt.

Som jag berättade så plåtar vi i studio hela dagen idag, samt imorgon och på lördag. Som tur är så har jag lite outfitbilder på lager så att bloggen slipper stå helt tom. Ahhh önskar verkligen att jag hade tid att göra massa roliga inlägg till er för jag vet att ni tycker att det blir tråkigt när det BARA är mode, men just nu är det sjukt mycket jobb med Ivyrevel (ni kommer förstå sen). Jag har lärt mig att helt enkelt acceptera att jag inte hinner göra allt nu för tiden, istället för att gå runt och ha ångest över att jag inte räcker till. Hoppas ni får en fin torsdag iallafall! Kram på er. <3

// When it’s grey and rainy outside you have to improvise and take some photos inside. This is actually the lobby at our office haha. I almost look like a little alien among all the silver, with that hairstyle and all.

Like I said yesterday, we’re shooting in the studio all day today, and tomorrow and Saturday. Luckily I’ve got some unseen outfit photos to show you so that my blog won’t be completely empty. Ahhh I really wish I had more time to make fun posts for you guys because I know you think it’s boring when it’s ONLY fashion, but right now there’s so much work with Ivyrevel (you’ll understand later on) I’ve learned to accept that I don’t have the time to do everything nowadays, instead of walking around with anxiety about me not being enough for everyone. Anyway, I hope you’ll have a wonderful Thursday! Hugs. <3

63 Comments

Karolina

Åh hjälp, 90-talet är verkligen tillbaka! :’D men det klär dig, blir riktigt sugen på ett sånt halsband själv haha..

Reply
Mire

Giiirl, vad pratar du ens om? Du ska inte ha någon ångest alls, vi älskar din blogg som den är. Och om det är någon som gör ett otroligt bra jobb med sin blogg, samtidigt som man driver andra företag, så är det fan du! Respekt.

Reply
Jade Mercedes Fraser

Ahhh lucky me! I refresh the page after commenting on your last post to read it again (because that’s what I do when I’m all caught up on your blog haha) and what do I see? A new post!! I loooove this look! Been waiting for the post since I saw it earlier on Instagram. So fricking cool!!! Your hair it so cute too, like a little pixie. I love this look on you. I’m in love with the 90s look as well and have been wearing it a lot in outfit posts lately. It’s so edgy and laid back, remind me of being a kid! That choker is to die for too, I have chain chokers in my store but I really think I should make a suede on now too… And good on you for realising that you can’t do it all too! It gets so hard juggling life, a job and a blog. As the saying goes, ‘you are not peanut butter, you can’t please everyone!’. I have some cute hand written frames in my online store with this phrase but I still need to learn to listen to it myself!!! Jade x

My Accessory Store: MADE by Jade
My Blog: Jade With Envy

Reply
Jasmine

Soooo beautiful, girl! I loved the outfit! In fact, I have a similar jacket but in some green-ish color, but it has a hood. It’s really comfy, stylish and you can dress really simply and add that. And of course it’s sooooo warm! haha sorry about the boring fact, love yoooooooou!

Reply
Marika

ÅÅÅH Jag vill veta!
På riktigt något som man går att väntar på! Jag gissar på att ni ska öppna upp en butik eller att ni ska börja sälja era kläder hos andra företag!

Reply
Karla

we love you kenza <3 DONT WORRY. we are the ones that were here since the first hours of you blog and the ones that stick to you in every single situation. you do the best job! stop beeing so harsh to yourself! those that are only here because of certain posts can just go, we are here because of you. love every single post and you are the only K i want to keep up with. <3
hope the shootings go well, maybe you even manage to show us some BTS later on :)

Reply
~Tha~Golden~Lady~

Lovely and sweet look ! You look like a little ballerina :D
The more I think about it the more I know my love for fashion has started in the 90’s vibe as I still was a kid (around 9 or 10) looking at the Spice Girls and supermodels such as Naomi and Claudia Schiffer thinking ‘that’s what I wanna be when I’m a grown up !’ :))) you would’ve totally matched my goals so keep it up girl :) x

Reply
Diana

oh ja det är så viktigt att inse att man inte hinner med allt hela tiden, man får lära sig att prioritera och acceptera läget just nu. Bra gjort Kenza. Lycka till med allt och ser verkligen fram emot att få se vad du kommer att komma ut med nu. :D

Reply
Lisa

Vad jag alltid gissat att den stora hemligheten är: att Ivyrevel ska öppna butik

Reply
Jasmin Maier

You’re doing great the way you are. It’s so awesome that you still find even a little time with all the stuff that’s going on with IvyRevel – we love you!!

xx Jasmin

Reply
Neris

You look amazing . Where did u buy that earring? I have been look everywere. :(

Reply
Anastasia

Your hair looks daaa bomb!!! I would love to see how you did it. Maybe a tutorial? Since you would like to do something other than fashion (if you have time of course ;) ) Loveeeeeee muah xx

Reply
Eva

Du borde plåta i London fast de har du kanske redan gjort med Big ben de fina gamla husen m.m

Reply
Ninni

Tycker du prioriterar rätt! Jag höll på att gå in i väggen en gång när jag inte sänkte kraven på mig själv en gång i tiden. När kommer vi få veta “den stora nyheten” om Ivyrevel? :) jag är såå nyfiken haha.

Reply
Annie

Även om andra kommenterat liknande så måste jag också skriva – NÄR får vi veta vad som komma skall? Jag tänker på det SÅ ofta; “undrar vad det är för stor nyhet Kenza ska släppa…..” Haha, kanske borde ta och skaffa mig ett eget intressant liv istället….. Hur som helst, du är en fantastisk människa! Tack för din inspiration och ödmjukhet!

Reply
Alicia

Din jacka.. SÅ JÄVLA SNYYYYGGG. Har letat efter en sån överallt. Dock hittar jag den inte på ginas hemsida???:/

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*