• header

FRIDAY

Kenza_Zouiten_Gail_01 Kenza_Zouiten_Gail_07 Kenza_Zouiten_Gail_09 Kenza_Zouiten_Gail_08Kenza_Zouiten_Gail_02 Kenza_Zouiten_Gail_04 Kenza_Zouiten_Gail_06

In collaboration with Ivyrevel: faux leather top from Ivyrevel (I’m wearing size S) // pants and earrings from Zara // sunglasses from Asos // Chanel boy bag

Hej bloggen! Tack för era fina kommentarer igår. Er pepp betyder allt. <3 Vi plåtar på för fullt här i studion medan solen skiner som bara den utanför. Åh nu börjar det kännas som vår! Hoppas vi hinner plåta färdigt alla looks imorgon så att jag kan njuta lite av vädret på söndag, blir vi inte klara måste vi fota då också. Men vi kör på!!

Ikväll ska jag möta upp min käre gamle danspartner och gå på premiären av Let’s Dance! SÅ TAGGAD PÅ DET! :-) Sjukt att det redan gått 2 år sedan vi var med….

// Hey guys! Thanks for your sweet comments yesterday. It means alot. <3 We’re in the studio shooting and the sun is shining outside. Oh it’s starting to feel like spring! I hope we will be done with all the looks tomorrow so that I can enjoy the weather on Sunday, cause if we’re not done tomorrow we have to shoot on Sunday as well. But we’re working on it!!

Tonight I’m gonna meet up with my dear old dance partner and go to the premier of Let’s Dance! Oh I’m so excited about it! :-) I can’t believe it’s already been 2 years since we were in the show… Crazy..

44 Comments

Natta

Vad handlade det här om? Har jag helt missat det eller har du inte sagt än?

“Here’s one of those annoying and bragging post were I will tell you A but not B. I have just received the craziest and the best news ever, I don’t even know what to do. This will be my biggest achievement ever in my career and I feel like the last 2-3 years with stress while working my ass off is a piece of cake now that I know what’s waiting around the corner. Oh I can barely wait until I can tell you what’s going on backstage right now. You’ll probably have to wait until fall, but you won’t even believe it when you hear it. I barely believe it myself.”

Reply
Diana

vilka jättefina byxor, du passar i alla möjliga stilerna verkligen. Så snyggt nu till sommaren och allt.
Ta det lugnt och allt så du hinner med utan att gå in i väggen. Ta hand om dig. <3

Reply
Maria

Oh.. time flies by so fast!!! I love the look, so fresh and elegance! :) Have a good evening dear Kenza.

Reply
Jade Mercedes Fraser

Love this look! Very classy and chic like you should be sipping coffee outside a café in Paris haha. Ah Paris <3 now I'm thinking of my birthday trip there and now your birthday trip there and your adorable Disney photo (with ears and a pink skirt was it?) and your Chanel bag… <3. One day I'll come back with a Chanel bag! Perhaps not next time though, I think I'm going in June for Gay Pride and I can't waittttt!!! Good luck with your shoots and have fun tonight!! Jade xx

My Blog: Jade With Envy
My YouTube Channel: Jade Mercedes Fraser

Reply
Elin

Jag har en fråga! För en ganska lång tid sedan skrev du att något stort hade hänt karriärmässigt. Det största hittills! Mer kunde du inte berätta just då. Nu undrar jag bara om den här grejen fortfarande är hemlig eller om det har kommit fram vad det var. Och i så fall – vad var det?
Luddig fråga kanske haha, jag vill minnas att en del spekulerade i att ni skulle vara med på modeveckan.

Reply
Sandra

Kenza, jag har tänkt på det här flera gånger. Du har sagt sedan IvyRevels start att läsarna ska få ta del av storyn bakom namnet till företaget. Är det inte dags snart, eller har jag missat en sammanfattning av hur ni kom fram till just – IvyRevel (vilket har en jäkligt proffsig klang). Kram, bra jobbat med allt!

Reply
Vic

Love this look so much! Those pants are everything.. plus your skin is looking flawless and glowing in the sun girl ;)

Reply
Aleksandra

Hi, I noticed that you dont wear dark lipsticks so it would be nice to show us some pictures with it :*

Reply
Susie

Du vet nog om att du är Otroligt snygg och vacker, på samma gång. Men det finns faktisk många människor som är det. Varför jag varit en trogen läsare till dig sen begynnelsen(ja faktiskt sedan sidenbands-tiden hehe) är för att det märks att du är en lika genuin och fin människa på insidan. Det känns alltså inte bara utsida när man ser dina inlägg, även om det är det som är det mest tydliga, så tycker Jag att din fina insida lyser igenom. Jag är annars en tjej som tycker att snygga, fina bilder är ganska ointressanta. Jag är en del av, och uppväxt, mitt i den största blogg-åldern, men idag är det bara 3 bloggar jag fortfarande läser och din är en av dem. :)

Reply
Johanna Jern fält

Hej Kenza! Jag ska gå balen nu i vår och beställde hem en by malina klänning i modell Lily, precis som du hade på Guldbaggen! Jag älskar den men jag har ett problem, och det är att jag har väldigt svårt för att få den att sitta bra på överkroppen då banden är så tunna och lätt “åker ut” så att om jag slappnar av i axlarna så hänger banden bara… Upplevde du samma sak, och hur löste du det isåfall? Vore såå tacksam för svar! Kram!

Reply
Johanna

Vad heter solglasögonen? Har varit inne på asos hemsida men kan inte hitta exakt vilka det är du bär :)

Reply
Julia

Vilken storlek har du på byxorna? Så snygga! Har kikat på dem själv men osäker på vilken storlek jag ska beställa. Är lik dig i kroppen nämligen:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*