• header

TRAVEL PLANS

KenzaZouiten_morocco_c-1

Me and Vic in Morocco last winter ♥

Att resa är det bästa jag vet och jag blir så glad när jag vet att jag har en resa inbokad, det liksom pirrar i hela kroppen haha. Nästa helg är det ju påsk och röda dagar så då åker jag, Madde och Mirre till Paris! Visserligen för jobb men det ska bli så himla kul ändå. Älskar att möta våren i Paris! 2 veckor efter åker jag och Madde till…..LA! Och inte bara LA utan freaking Coachella! HAR ALLTID VELAT GÅ PÅ COACHELLA!! Vi åker dit tillsammans med REVOLVE och det kommer bli så jäkla fett. :-)

Sist men inte minst så sitter jag och Shiva och kollar på en resa just nu. En romantisk långweekend till New York för fest och shopping. Det får nog vänta till senare i maj dock men åh vad jag längtar! Shiva och jag har alltid så kul på våra resor, underbara minnen som jag kommer bära med mig för alltid.

Det var mina resplaner framöver, för den som är intresserad haha. *intresseklubben antecknar* Nu säger Shiva att vi ska till Barcelona också haha, vi får se om vi kan klämma in det. Kör ju Barcelona varje år eftersom att den staden verkligen har ALLT. Det kanske är min favoritstad.. Vilken är er? Om ni bara fick åka till EN stad?

// Travelling is the best thing I know and I get so happy when I know I have a trip planned, it gives me butterflies in my stomach haha. It’s Easter next weekend so I have a couple of days off from work so Madde, Mirre and I are going to Paris! It’s for work though but it’s gonna be so much fun. I love meeting the spring in Paris! 2 weeks after that, Madde and I are going to….LA! And not only LA but freaking Coachella! I’VE ALWAYS WANTED TO GO TO COACHELLA!! We’re going together with REVOLVE and it’s gonna be epic. :-)

Last but not least, Shiva and I are looking for tickets right now. A romantic getaway to New York, for some party and shopping. That will have to wait until later in May though but oh I’m so looking forward to it! Shiva and I always have so much fun on our trips, wonderful memories that I will bring with me for the rest of my life.

So those were my travel plans so far for this spring, for those who are interested haha. *taking notes* Now Shiva’s sayingg that we’re going to Barcelona too haha, we’ll see if we can squeeze that in. I go to Barcelona every year because that city really has it ALL. It might be my favorite city.. Which one is yours? If you could only go to ONE city?

103 Comments

Karla

LA!!! LA has it ALL. the big city live feeling, the calm beach sides, amazing food, street art (love at), great fashion stores, interesting people (not only brainless broads as some might think)….yeah LA! <3

Reply
Spinne

Älskar Rom! Världens häftigaste och vackraste stad.

Skulle inte du släppa en sjukt stor nyhet snart hehe /mvh nyfiken

Reply
Maria

My biggest dream is NEW YORK! And also I would like to go to LA, Stockholm, London and Tokyo.

Reply
Julia

Palma! Det har ett skönt hippie-vibe och som ett mer avslappnat mini-Barcelona. Ö-livet med fina kristallklara badvikar runt kroken till takterrasser med grym solnedgång och tapasbarer och beachclubs.

Men en annan favorit-stad är nog Florens! Kultur, romantik, shopping (Gucci’s hemstad) MATEN ska vi inte ens tala om, och wineyards och massa annat fantastiskt i närheten. Och så får man åka vespa och äta och dricka på små torg ända in i småtimmarna.. Har du varit Kenza ?

Reply
M

Probably Barcelona for me too, I just love it! The shopping, beach, football, food..everything?

Reply
Alma

LondonLondonLondon!! Älskade, vackra, finaste London. Mår så himla bra när jag är där, det är som att tiden står stilla och ingenting i hela världen är jobbigt. Saknar konstant London!!

Reply
Angelique

Barcelona är nog min favoritstad också (i Europa i alla fall, annars kanske det blir Sydney, svårt val!) och jag sitter faktiskt på ett plan till Barcelona i skrivande stund ;) ❤️❤️❤️

Reply
Frida

Åh låter så himla fett ju! Funderar dock lite på det här med klimatkompensation i samband med resor, hur tänker du kring det? Pluggar miljövetenskap men älskar ju också att resa och känner mig så himla splittrad ofta. Men vill ju inte uppmuntra till massa miljöförstörande flygresor överallt, men man vill samtidigt åka överalt haha. Brukar du klimatkompensera varje gång du bokar en resa? Tänker att när det framförallt är i jobbsyfte att ens jobb borde betala för det. Sjukt nice då ju att vara sin egen boss och kunna införa en sån grej :) puss!

Reply
Zarah-Lou

Alltså, jag måste nog svara Cancún, trots “det turistiga” :) Men det finns många bra stränder, mycket att se och göra och nära till massor av spännande utflyktsmål. Varit dit tre gånger och hoppas på ännu fler!

Annars är Rom fantastiskt!

Reply
Evelina

Låter som en härlig vår! Coachella is goals haha.
Av dem städer jag varit i måste jag nog säga att Rom är min favorit! Älskar hela den staden, maten, all arkitektur och all historia som finns i varje gathörn!

Reply
Linn W

Måste nog säga LA! Älskar verkligen LA och anser att den staden har allt! Älskar känslan o blir helt pirrig när jag är där. Och känslan “allt är möjligt” älskar jag. God mat, bra shopping, hav, trevliga människor, the grove (haha) osv! Den är det nära till min andra favoritstad Las Vegas!!! Enda negativa med LA är avstånden, man måste ha bil, eller möjligen lägga massor med pengar på taxi/uber :)

Reply
Eva

Seriously?! Take me with youuuuu! I could fit in hand baggage lol Does Alex allows you to travel that often? Or he’s not bothered that you partying other countries? What happens on holiday, stays there haha

Reply
Jessica

Åh vad jag blir avundsjuk när jag läser sånt här, haha. Resa är verkligen det bästa jag vet också.
Finns inget jag längtar mer efter. Har dock en resa bokad till Kreta i Juni, sen eventuellt blir det en till resa någonstans i sommar. :D

Reply
Jacqueline

OMG your travel plans sound amazing!! Can’t wait to see all your outfits for Coachella and I am sure you will look gorgeous and have a wonderful time! I visited Barcelona last year and LOVED but my favourite city to visit is definitely New York and I am so happy that I will be flying from London to NYC this summer with my best friends! :D Hope you have the time to squeeze in the Barcelona trip but if not I am sure you will have an amazing time in Paris and the USA! <3

Jacqueline | Sail Away to Neverland ♡

Reply
Aurora

Overall La but kn Europe Berlin and actually Stockholm. I love Stockholm so much ever rhou its like Finland neighbor haha

Reply
Anna

Själv älskar jag London, dock saknar jag stranden som Barcelona har haha, men annars är staden otrolig :D

Reply
Petite Paulina

Sounds amazing! I’ve always wanted to go to Coachella too.

If I could only go to one city it would need to be Venice. I was there last week and it’s just spectacular. There’s no where else in the world like it. Would definitely recommend if you have not been before.

Reply
Mariana

You will be here in Paris!!! I’d love to meet you :D
My dream trip would be to Japan. I am fascinated by their different culture.
Have a good week!
Xoxo

Reply
Cassandra

Oh det är fantastiskt att resa! har inte rest sen i somras nu då vi var på bröllopsresa i sydfrankrike. Ska ha barn om tre veckor så lär väl få vänta lite till med att resa. Men sitter redan och drömmer om en greklandsresa när bebis är lite större. Samt en romantisk weekend med min till London, Paris eller Budapest med min man nästa vår.

Min favoritstad är Nice!!! Tycker den har allt. Sol, bad, vacker, sevärdigheter, bra shopping, god mat, lätt att hitta och så enkelt att flytta sig runt på hela Rivieran med tåg. Har varit där två gånger.

Reply
Sanna

gud va underbart att ha möjligheten att kunna resa så mycket, det är verkligen en lyx jag är riktigt avis på hihi
helt fantastiskt !!

Reply
Nadia

I’ve been in Barcelona 6 times and It’s my favourite city. For this year we are planning road trip to Barcelona. Can’t wait=)

Reply
Lucie

Kenza, I love Barcelona as well! The city has got so much energy and is so beautiful… Plus the weather in the summer is amazing, friendly people and walking around… And the best chocolate ice cream haha! Also heading Spain this year, more times! Have a great day! :)

Reply
LisaLDN

My all time favourite city is London, but I also love Dubai, LA and New York :) Can’t wait to follow you on your travel adventures! :)

Reply
Naz

Min favoritstad måste nog vara Venedig. Så himla vackert och romantiskt. Nästan sagolikt ? Jag älskar även Rom med alla sina vackra antika byggnader. Italien = kärlek. ❤️

I sommar ska jag åka till Malayisa. Ser verkligen framemot det. ?

Reply
Diana

OMG, you’re going to Coachella??? I’m so jealous of you right now. But I’m also really happy for you!!! Can’t wait to see your festival outfits so I can get some inspiration, haha. Your travel plans are really awesome.

Reply
Sarah E.

Hello Beautiful,

My favoritte City is Paris and I was there in December when I left you a letter at your hotel and no one gave it to you :( you left and I my dream did not came true. HOWEVER, I live in the states and I am going to NYC in may with my boyfriend on the 22 until the 23 one day only. I hope you will be there during these days. Please make it happena and do a meeting with your readers. I LOVE YOU SO MUCH PLEASE COME TO NYC DURING THESE DATES.

Have a great day.

Sarah

Reply
Hamas

Det är sorgligt att du i en sån här tid reser så pass mycket som du gör. Du lever verkligen i din bubbla där du prioriterar att du ska få ha roligt och se fina ställen, medans jorden och människor runt om dig lever i kaos. Har du sett Europa nu? Världen? Klimatet som tar stryk för att DU ska få kunna resa så och ha roligt? Vet du hur mycket utsläpp det blir när människor reser och konsumerar sådär? För att du “är värd att ha roligt och göra som du vill”? Spendera mycket pengar på kläder och mode medans så många andra människor lider. Bara för att vi i -länderna kan. Ni kommer att säga att jag är avundsjuk. Ja, jag tror också att människor som inte lever i denna standarden är riktigt avundsjuka. Vi blundar riktigt bra!

Reply
Andrea

Man kan inte sluta leva för att andra personer lider. Fint av dig dock att du tänker på dem. Man kan däremot absolut dra ner på sitt resande för miljöns skull!

Reply
En åsikt

Eller ha lite samhällsengagemang typ?
Bidra med större summor till välgörenhet, inse att man är en medieprofil och kan påverka i viktiga frågor. Typ minns när Kenza skänkte typ 10.000 till välgörenhet och alla gick banans. Är en piss i sjön för henne, hon har råd att göra mer. Sen å andra sidan tycker jag det är så typsikt just vår samtid att kritisera unga kvinnor med makt istället för män som det tydligen är ok att köpa dyra klockor och bilar för pengarna.

Reply
Veronica

Athens Greece… the riviera is the best, for restaurants and clubs on the beach. you should really visit!!

Reply
Angie

Om jag fick åka bara till en stad skulle jag åka till Barcelona ? staden har ju allt, stranden, historia och sevärdighetet, clubs, och visst shoppiiing! Och världens bästa mojitos ?
Också Prag är underbar, världens vackraste stad typ. Och allt är så billigt där haha (jag kommer från Finland som är skitdyr så det känns alltid så härligt att ha rå med att göra mer saker utomlands :D)

Reply
ebba

Jag och min sambo åker också till Paris nästa helg! Vi åker den 25:D När åker ni?

Reply
Johanna

Vill åka till Barcelona och uppleva det nu som vuxen! sen vill jag till Palma. I Europa älskar jag Madrid, Sevilla, Dublin, Brighton. Brighton är såå mycket härligare än London, tycker jag.

Sen drömmer jag om New York – någon gång.

Ska snart bli mamma – så några resor är inte inbokade och när vi väl kommer dit så kommer vi att prioritera barnvänliga resemål (vill exempelvis till Mallorca för att mitt Spaniensug vuxit sig så starkt och jag aldrig varit just där).

Kram

Reply
Gunilla

Har besökt Paris en gång och kan inte säga nått mer än WOW . Värsta drömmen. Längtar så mycket tills jag reser dit igen ❤

Reply
Stephanie

Blir allmänt lite ledsen när endast 2 av 48 kommentarer funderar över klimatpåverkan. Vi slår gång på gång rekord för varmaste månaderna och klimatförändringarna kommer att bli katastrofala ifall vi inte drastiskt ändrar livsstil. Tycker därför att det är lite synd att du, både medvetet och omedvetet, i princip uppmuntrar till resande och konsumptionshyrteri. Visst behöver man inte sluta resa helt och hållet och ibland behöver man nya grejer, men det är inte hållbart att resa utomlands så pass många gånger i året som många gör eller hela tiden köper mode med låg kvalitet och pris. Även om din blogg är en underhållningsblogg och miljöfrågor inte hör till ditt vanliga innehåll når du ut till fruktansvärt många personer, och har en verklig påverkningsmöjlighet. Som Uncle Ben skulle ha sagt “with great power comes great responsibility” :)

Reply
Emma

Kunde inte ha sagt det bättre själv! Har kommenterat på liknande vis tidigare, men Kenza har tråkigt nog inte bemött den typen av kommentarer. Tyckte detta inlägget var lite extra oeftertänksamt när man väljer att rada upp typ fyra resor man ska göra på några månader som någon slags “inspiration”. Jaja, blir ändå stolt och glad över att hitta några likasinnade, och om man nu ska hitta någon glädje i det så är det att man kommer kunna se tillbaka på den här tiden och tänka att man i alla fall försökte att göra någon slags skillnad när det var som mest kritiskt i världen.

Reply
Fanny

Bra skrivet! Det skulle dock vara riktigt sorgligt ifall man skulle “se tillbaka på den här tiden och tänka att man i alla fall försökte att göra någon slags skillnad när det var som mest kritiskt i världen.” Det är ingen tröst, utan mer tragiskt att vi hade kunskapen om miljöproblemen men inte kunskapen eller viljan att bättra oss.

Reply
A

Kan inte du tipsa (eller någon annan) om bra stränder, nattklubbar, restutanger osv i Barcelona? ? var där i höstas för första gången, för kallt för att hänga på stranden då.. Men ska dit i sommar igen och skulle vilja se något mer än…. Samma nattklubb vi var på varenda kväll! HAHA.

Reply
F

Min favoritstd är lätt Miami!! Bra shopping, strand & party!
Sen är det en promenadvänlig stad (south bech iaf) och vill man se karibien kan man ta en båtresa över dagen! Ska dit för tredje gången i mitt liv i sommar ?

Reply
Eve

Sydney! Underbara bondi, stor stadspuls, god mat, parker fantastisk shopping och så fint överallt! Bästa! ?

Och new York måste jag också tillägga! Vill till Barcelona med, så det ligger på önskelistan!

Reply
Fanny

Jag håller absolut med Stephanie i tidigare inlägg:

“Stephanie
2016-03-15 14:53
Blir allmänt lite ledsen när endast 2 av 48 kommentarer funderar över klimatpåverkan. Vi slår gång på gång rekord för varmaste månaderna och klimatförändringarna kommer att bli katastrofala ifall vi inte drastiskt ändrar livsstil. Tycker därför att det är lite synd att du, både medvetet och omedvetet, i princip uppmuntrar till resande och konsumptionshyrteri. Visst behöver man inte sluta resa helt och hållet och ibland behöver man nya grejer, men det är inte hållbart att resa utomlands så pass många gånger i året som många gör eller hela tiden köper mode med låg kvalitet och pris. Även om din blogg är en underhållningsblogg och miljöfrågor inte hör till ditt vanliga innehåll når du ut till fruktansvärt många personer, och har en verklig påverkningsmöjlighet. Som Uncle Ben skulle ha sagt “with great power comes great responsibility” :)

Går era liv endast ut på att ha roligt och ignorera verkliga problem? Er livsstil sätter fotavtryck och det går endast att ändra med ändrad livsstil och annorlunda tänk. Herregud…

Reply
Fanny

London är definitivt min favorit stad! Älskar allt där, människorna, arkitekturen, shoppingen, sevärdheterna, nattlivet, parkerna <3

Reply
Anna

Barcelona so far is my favourite one as well! I have lived there for 5 and half a month, its so awesome!

Reply
Ninni

Tokyo och Berlin är mina favoritstäder! :) Mest för att jag älskar shopping. Jag är inte så mycket för sol & bad hehe.

Reply
Emily

Love the bikinis! My favorite place in the spring is definitely California. Not too hot, not too cold. The air is quite lovely that time of year.

Reply
Carolina

New York! Varit där tre ggr och tröttnar aldrig. Vill dock till Hawaii eller Sydney härnäst, men får nog vänta lite till. Annars i Europa så är Rom en favorit.

Btw, när kommer den stora nyheten? Så nyfiken. Känns som att man väntat ett år nu haha. :)

Reply
Sarah

Your travel plans sound great! I like Barcelona very much too, but my favourite city is definitely Madrid :) you should go there too!

Reply
Andromeda18_

Venice! If I could only go to one city it would have to be Venice. My favourite country is Japan, but Venice has a special place in my heart.

Reply
Elma

Min favvo stad är NYC alla dagar i veckan! Men sen på något sätt älskar jag ändå Stockholm just för att det är mitt hem. Efter varje äventyr ute i världen kan man inte låta bli att le åt vackra Stockholm när man landar ☺️

Reply
Andrea

Väldigt kul att resa! Men hur tänker du ang. att du har dragit ner på kött för miljöns skull (Bra) medans du fortsätter resa hejvilt? Det är miljöskadade om något!

Reply
Sabrina

Utan tvekan San Francisco! Staden har allt!
Jag har besökt New York, LA, Vegas, Denver och San Diego också, men SF är lätt bästa staden i USA!

Och London i Europa :)

Reply
Katharina

I have never been to Barcelona but I would love to go some day! Mine is definitely London :)
I am really looking forward to seeing all of your Coachella posts!
Have a great day xx Kat

Reply
Emil

Fick jag välja en “stad” så blev det Visby! Det är väl knappt en riktig stad( om man enbart ser till storleken), det vet jag, men sommartid så tycker jag att det är en riktig pärla. Definitivt bästa i Sverige i alla fall tycker jag.

Reply
Lena

Barcelona is def the best city! Beach, city, shopping and partying all together<333 Travelling is the most wonderful thing and (in my opinion) the best way to grow spiritually (meeting new ppl, culture etc) gives you new perspectives and teaches you to be more open and less judgemental to new things.
Well that was deep hahah :DDDDD Have great trips hunni <3

Reply
Irina

Oh it would be nice to have you here in Barcelona again! You’re always welcome. You could do a meet and great or something, I would like to see you again! :)

xoxo<3

Irina

Reply
Sofie

Jag kan inte välja, tror jag.

Los Angeles har alltid varit mina drömmars stad – och ja, när jag kom dit så ville jag aldrig åka hem. Det finns allt och ännu mer. Man lever verkligen ut till fullo där. Bara av att skriva om det nu får det att pirra i magen på mig.

Men London är alltid London. Vackra, älskade, härliga London.

Reply
Agnes

Hm tänker också mycket på miljöpåverkan efter detta inlägg, som några andra här i kommentarerna reagerade på. Just hur olika människor (inte) tänker på det. Själv försöker jag göra så lite “carbon footprint” som möjligt men lever ändå på typ 2 jordklot. Vegan, reser ej mkt, håller nere på ny-konsumtion osv. Jag vill ej skryta, men det känns så off att sitta och verkligen tänka sjukt mycket på dessa saker medan andra, som verkligen kan påverka medialt till skillnad från mig, väljer att konsumera och exploatera (indirekt som konsument) länder, billig arbetskraft och miljön globalt utan att skriva om effekter av ens leverne. Asså resa är sjukt kul, förstår att man gör det om man har pengar, samt övrig konsumtion, det är ju det vi strävar efter, right? Men jag skulle ju verkligen tycka att det var roligare om fler bloggare skulle börja konsumera mer 2-hand, lite som en utmaning också :) Flytta fokus från att allt ska vara nytt liksom..Inte meningen att shitstorma, ville ba dela med mig lite av mina tankar… kram!

Reply
paulina

ATEN! Helt klart. Det är precis som Barcelona en stad som har allt. Fantastiskt uteliv, stränder i närheten, grym shopping, kultur, monument och historia, god mat och fantastiskt folk med en klockren mentalitet! Kanske något du borde testa på? Då har du mig som guide som åker dit varje sommar för 2 månader!

// Paulina
100kitchenstories.se

Reply
Sara

Åh, jag önskar att jag hade varit i en stad så många gånger att jag kunde säga att det var min favoritstad. Jag tycker att man får besöka en stad flera gånger för att “få grepp” om den och kunna avgöra vad man tycker om den jämfört med andra städer. Har bott i Shanghai, så den staden har jag fått grepp om, men jag skulle inte säga att det är en favoritstad, även om jag bara måste åka tillbaka.

Reply
Nyligen hemkommen

Singapore, Asiens Barcelona! Underbar stad, god mat, trevliga människor, massvis att göra – shopping, strandhäng, drinka på Marina bay sands. Visserligen en dagstrip att bara ta sig dit men är man i Asien är det en stark rekommendation!

Reply
Emil Jacobsson

Jag rekommenderar att du åker till Prag! Jätterolig stad med massor av skoj att hitta på. Det är också en trevlig stad för shopping med många bra klädaffärer :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*