• header

TUESDAY

KenzaZouiten_lunch-3 KenzaZouiten_lunch-2 KenzaZouiten_lunch-1

Tuesday lunch date with Dani ♥

Hade en mysig lunchdejt med Dani idag! Vi åt vegetarisk lasagne (gjord på aubergine istället för pastaplattor också, sjukt god!) på Café Nero och pratade om lägenheter. Vi båda letar efter nytt hem med våra partners så det var kul att prata lite om det. Vi ska ha en mäklare över denna vecka för att få värdering på vår lägenhet, jag köpte lägenheten för 1.8 miljoner men det var många år sedan nu så vi hoppas på iallafall 3. Likadana lägenheter i vårt område verkar gå för mer än det och vi tänkte även fixa till den lite mer  innan vi säljer!

Vi har mötesmaraton idag igen, nu ska jag in på kollektionsmöte. Puss!

// Had a cozy lunch date with Dani today! We had vegetarian lasagne (it’s also made of aubergine instead of pasta, it’s delicious!) at Café Nero and talked about apartments. Both Dani and I are looking for a new home with our partners so it was fun to talk a bit about that. We’re having a broker over this week to get a valuation of our apartment, I bought it for 1.8 million SEK but that was many years ago now so we’re hoping for at least 3. The same apartments in our area goes for more than that and we’re also gonna fix it a bit more before we sell it!

We’re having meeting marathon today again, now it’s time for collection meeting. Hugs!

31 Comments

Hanna

Så snygg tröja! Vart är den ifrån?
Grymt bra blogg btw! :)

Hälsningar Hanna

Reply
Elena

Oh my god I acutaly come from a long surftrip and I am soooo hungry and seeing this tasty looking lasagne actually makes it worse, haha.
Puss :)
Elena
________________________________________
http://saintjeans.de/

Reply
Cajsa

Kul med ny lägenhet! :) Vad det gäller er nuvarande, min mamma är en otroligt duktig inredare som jobbar med att styla i ordning lägenheter som ska säljas. Om ni är sugna på att få lite hjälp –> http://www.l8w.se

Kram!

Reply
Cami

hey kenza!
i’m reading your blog since a long time, and until now i never got bored haha :) before you will move to your new home, would you do something like a ‘apartement tour’ to show us how you lived? i never saw it really on your blog, maybe i just missed that update sometime. If it’s to private for you, its oke, i can understand it. i’m just curious :)
sorry for my bad english.
i wish you a beautiful week and lots of sunshiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiine
GIVE MANI A HUG FROM ME!!! ( i’m addictet to animals )
ok that sounded weird.
bye :)

Reply
Fanny

Oj vad är stor skillnad det är med priserna till skillnad från Malmö, fast det visste jag redan :D Lycka till mer lägenheten <3

Reply
sofié leifsdotter

Så kul att du väljer att äta mer vegetariskt! Äter själv kött ibland (men föredrar då vilt eller köpt från mindre gårdar så man slipper skitindustrin), men älskar att laga mat och prova ny mat och det finns sååååå mycket mer spännande grejer om man kommer ifrån det typiskt svenska “kött och potatis”-tänket.

Och som vanligt är du helt fantastiskt vacker också! :)

Reply
Fanny

Hur värt är det att vänta på att ni ska få in studentklänningar, eller liknande?? När sker detta i så fall? Hade så himla gärna burit en Ivy Revel på den stora dagen!!!

Reply
Johanna

Visst är man lycklig för att man köpt lägenhet för många år sedan med tanke på dagens marknad? Lämnar ju utrymme för både handpenning och eventuella renoveringar :)

Reply
Arhimat

Min man jobbar på innerstadsspecislisten, om du vill så kan han kontakta dig och värdera din bostad?

Reply
Yta

I would love an apartment tour as well !!! From what I could see your apartment looks very stylish and cozy

Reply
Emilia

Är glad att jag inte vill bo i Stockholm eftersom bostadspriserna är så jääääkla galna och jag skulle inte vilja bo i något ytterområde då jag vill ha nära till stan och allt annat (vill kunna cykla). Bor i Örebro nu och där är det nära till allt, iallafall där jag bor nu. Skulle bli svårt att ställa om :P

Reply
Anita

It is not only that you are the most beautiful human being on earth I know (well I do not really know but after following you for 8 years, you know what I mean, haha) but it is also the way you let your readers be part of your life and tell us random stuff that no other blogger would do, what makes you the most loveable blogger and the reason I check your blog several times a day. It became kind of a ritual :-D
Puss puss and good luck with your apartment search!
Anita
http://www.anischu.com

Reply
Dorothea Peovic

yeeeees! great idea from a girl here on the comment section. if its not to private you could do a tour of your curent apartment before you move out. from what i’ve seen from it i already think its very cozy and sweet, but we’ve never seen the bedroom nor the bathrom etc. hahaha sounds weird when i put it that ways but i think we all would enjoy that kind of post !

and the prices in stockholm ,i mean WOOW! how expensive !! in croatia you can buy a really good one bedroom apartment with stylish furniture and a balcony for 100 000euro. that is less than 1milion SEK. and you can buy it near the sea and pretty beaches. and yours could be valued 3milion omg what a difference !

i wish you all the luck and that you find a beautiful place like you described in one of your previous posts ❤

and thumbs up for vegeterian meals (im a vege so i support!) pusa iz hrvatske

Reply
elisa

My god 1,8 millions SEK is 195000 Euros!! For a 45 square meters flat???? How much does a 2 rooms flat costs??? My god!! How much do you spend at the restaurant? Does life cost a lot in Stockholm? I’m shocked!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*