• header

CHAPMAN’S PEAK

Kenza_Zouiten_Chapmanspeak_01 Kenza_Zouiten_Chapmanspeak_08Kenza_Zouiten_Chapmanspeak_10 Kenza_Zouiten_Chapmanspeak_06 Kenza_Zouiten_Chapmanspeak_04Kenza_Zouiten_Chapmanspeak_07 Kenza_Zouiten_Chapmanspeak_03 Kenza_Zouiten_Chapmanspeak_11 Kenza_Zouiten_Chapmanspeak_02

A look from Cape Town! I love the location.

Shirt and belt from Ginatricot // old shorts from Zara // shoes from Jennie-Ellen // necklace from Na-kd // bracelets from Zara

Haha det märks att jag är lite virrig just nu, så mycket jobb och stress att jag inte ens vet vilken dag det är. IMORGON är det ju torsdag, då ska jag bara jobba halvdag och sedan hoppar jag på ett tåg ner till Skåne! Jag har inte träffat min syster och barnen på flera månader så jag längtar. Ska vara där över helgen och pussa ihjäl tjejerna!

Är snart klar på jobbet och då ska jag till Mika och käka middag med henne, Nadia och Dilay. <3 Ovan har ni förresten en till look från Kapstaden! Älskar platsen.

// Haha well I guess you can tell I’m a bit confused right now, so much work and stress that I barely know what day it is. It’s Thursday TOMORROW, and tomorrow I’m gonna work half the day and then get on a train to Skåne! I haven’t seen my sister and the kids in several months so I’m really looking forward to it. I’m gonna spend the weekend there and kiss the little ones to death! (well almost haha)

I’m almost done at work and then I’m gonna have dinner with Mika, Nadia and Dilay. <3

41 Comments

Karla

you have the magic to infect me with excitement and enthusiasm when i read you posts about upcoming fun. i dont know how you do this or if it is because i follow you since such a long time so you feel like a friend of mine but when i read that you go and visit your sis and the little ones who you love so much and on top of that see you besties tonight i suddenly felt such a joy for you <3 <3

Reply
noor

You can be very proud of yourself, Kenza. You’ve achieved a lot!

I can’t wait for summer/spring. Everybody in Belgium is also putting his chairs and tables etc outside! And it’s only 8 degrees :P

Reply
rebecka

hej kenza. detta är väldigt random men jag såg att du börjat äta mer vegetariskt och allt sånt. och jag läste ditt inlägg om det och alla kommentarer. så jag undrar om du kanske kunde använda din plattform och dela denna video https://www.youtube.com/watch?v=W4HJcq8qHAY

han säger så himla mycket bra saker och den är så himla sevärd. jag tycker att alla i hela världen ska se den men inte många kommer se den på min blogg med 30 läsare haha. han sätter allt om att vara vegan i så bra perspektiv och vad djurprodukter gör med våra kroppar.

annars så är jag iallafall glad om någon här i kommentarsfältet ser den och att iallafall en person till får ta del av det :)

Reply
lollo

välkommen till skåne! skulle du inte kunna ha en läsarträff här nere någon gång? hade varit så kul att få chansen att träffa dig! <3

Reply
Emelie

Din blogg har blivit så otroligt proffsig, Kenza! Jag tror inte folk förstår (inte jag heller, hehe) vilket enormt arbete det ligger bakom alla fantastiska bilder och texter. Allt är så genomtänkt and I love it! Och du är ju så sjukt snygg också, haha! <3

Reply
Filippa

Hej! Kan inte du länka blusen du har på dig? Kan inte hitta den någonstans på hemsidan:(

Reply
Bibi

DU är Sveriges snyggaste tjej det är bara så. Hur kan någon se så perfekt ut? Du verkar vara en bra person också
det märker man när man ser dig med din hund. Snygg från ALLA vinklar …..

Reply
Fanny

Det är sorgligt att du i en sån här tid reser så pass mycket som du gör. Du lever verkligen i din bubbla där du prioriterar att du ska få ha roligt och se fina ställen, medans jorden och människor runt om dig lever i kaos. Har du sett Europa nu? Världen? Klimatet som tar stryk för att DU ska få kunna resa så och ha roligt? Vet du hur mycket utsläpp det blir när människor reser och konsumerar sådär? För att du “är värd att ha roligt och göra som du vill”? Spendera mycket pengar på kläder och mode medans så många andra människor lider. Bara för att vi i -länderna kan. Ni kommer att säga att jag är avundsjuk. Ja, jag tror också att människor som inte lever i denna standarden är riktigt avundsjuka. Vi blundar riktigt bra!

Blir allmänt lite ledsen när ingen kommentarer över klimatpåverkan. Vi slår gång på gång rekord för varmaste månaderna och klimatförändringarna kommer att bli katastrofala ifall vi inte drastiskt ändrar livsstil. Tycker därför att det är lite synd att du, både medvetet och omedvetet, i princip uppmuntrar till resande och konsumptionshyrteri. Visst behöver man inte sluta resa helt och hållet och ibland behöver man nya grejer, men det är inte hållbart att resa utomlands så pass många gånger i året som många gör eller hela tiden köper mode med låg kvalitet och pris. Även om din blogg är en underhållningsblogg och miljöfrågor inte hör till ditt vanliga innehåll når du ut till fruktansvärt många personer, och har en verklig påverkningsmöjlighet. Som Uncle Ben skulle ha sagt “with great power comes great responsibility” :)

Har kommenterat på liknande vis tidigare, men Kenza har tråkigt nog inte bemött den typen av kommentarer. Tyckte detta inlägget var lite extra oeftertänksamt när man väljer att rada upp typ fyra resor man ska göra på några månader som någon slags “inspiration”. Jaja, blir ändå stolt och glad över att hitta några likasinnade, och om man nu ska hitta någon glädje i det så är det att man kommer kunna se tillbaka på den här tiden och tänka att man i alla fall försökte att göra någon slags skillnad när det var som mest kritiskt i världen.

Reply
Clara Nyberg

Så fina bilder! Måste säga att jag blir så glad när jag ser dig! Du är så otroligt snygg och du får mig att vilja klä upp mig och fota :) kramis!

Reply
Benita

I’ve been exactly there just a couple of days ago, went on vacation to Cape Town/SA!! Absolutely felt in love with that city and country! And there’s such a nice view from Chapman’s Peak.. also love the outfit <3
Greetings from Hamburg!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*