• header

CROCHET

KenzaZouiten_crochet-8 KenzaZouiten_crochet_st-1 KenzaZouiten_crochet-1 KenzaZouiten_crochet-5 KenzaZouiten_crochet-3 KenzaZouiten_crochet-6 KenzaZouiten_crochet-2

Crochet bikini from Na-kd fashion

En serie vi glömt visa från Kapstaden! Det var lite blåsigt som ni ser hehe, håret flög åt alla håll. På tal om hår, jag MÅSTE klippa mig. Det är så sjukt långt och slitet nu. Ställde mig framför spegeln och klippte med kökssaxen här om dagen, det är nog ett tecken på att det är dags att gå till frisören haha. Men alltid när jag är hos Marre så slutar det med att jag sätter i lite löshår för att få fylligare hår, men jag har varit så duktig med att låta håret vila nu sedan december så ska försöka hålla på det. Kanske sätter i det längre fram i vår om jag vill vara lite extra fin i håret för något speciellt tillfälle.

Är snart framme i Stockholm och då hämtar Aleks upp mig! Har saknat honom. <3

// Photos we forgot to show you from Cape Town! As you can see it was a bit windy haha, the hair went crazy. Speaking of hair, I really have to go and cut it. It’s so long now and the ends are very damaged. I cut it myself with a scissor the other day, maybe that was a sign that it’s time to go to the hairdresser haha. But every time I visit Marre it always end up with me putting in extensions to get it thicker, but I have let my hair rest since December so I’ll try to continue with that. Maybe I’ll put it in later on this spring if I want to have extra pretty hair for some special occasion.

I’m arriving in Stockholm soon and Aleks is picking me up at the station! I’ve missed him. <3

40 Comments

Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Hur har du lyckats få ditt hår växa så sjukt snabbt?
Jag låter bli värme verktyg, stylar de sällan, toppar regelbundet och visst det är långt men inte så långt som ditt :( Du klippte ju av ditt och du har redan gått förbi mig!

Btw bilderna är magiska och tatueringen gjorde sig riktigt fin :D

Reply
Christie

How did you forget these pics? They’re some of the best ones! You look amazing here! (As usual! :) )

Would you ever dye your hair again?

Reply
julia

Ååh, sluta croppa bort din fina rumpa på alla bilder!!! Mer Kenza-butt åt folket!!

Reply
noor

I always cut my hair by myself. 2-3 years ago I paid €59 (but firts they said it would cost €51). They use all these chemical products which are not good for the hair, the treatment was not good etc. So then I said when I was home: I will never go to the hairdresser (unless it is urgent) and I will cut my hair by myself. Buy a good scissor, watch some YouTube and learn it this way.

Beautiful pics, Kenza :)

Reply
linnea

Hejsan! Jag ska om någon månad bege mig upp till Stockholm och skulle mer än gärna vilja ha tips om restauranger, café, shopping, upplevelser och andra saker som man bör ha gjort och sätt i Stockholm. Vem är bättre att få tips av än stjärnan själv?
Tack på förhand.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*