• header

ME AND MY HAT

Kenza_Zouiten_Monday_011 Kenza_Zouiten_Monday_04 Kenza_Zouiten_Monday_09 Kenza_Zouiten_Monday_05 Kenza_Zouiten_Monday_02 Kenza_Zouiten_Monday_012 Kenza_Zouiten_Monday_01 Kenza_Zouiten_Monday_010Kenza_Zouiten_Monday_03

Pants from H&MxBalmain // top from Nelly // shoes from Jennie-Ellen // bracelet from Triwa // watch from Larsson & Jennings // hat from market // Céline bag

Note to self: lite varation på armpose nästa gång kanske, haha. Fotade detta supersnabbt under lunchpausen idag. Har haft en sjukt hektisk dag på jobbet med plåtning, intervjuer & annat och sprungit runt som en galning så jag är helt slut nu. Helt fel skoval också, har SÅ ont i mina fötter haha. Är fortfarande på kontoret men ska snart hem och käka middag med mami! <3

Hoppas ni haft en fin måndag!

// Note to self: maybe some other arm pose variation next time, haha. We took these photos super quick today during lunch break. I’ve had such a busy dag at work with photoshoot, interviews & other stuff and I’ve been running around like a maniac so I’m exhausted now. Wrong choice of shoes as well, my feet hurts as hell now haha. I’m still at the office but I’m gonna go home soon and eat dinner with my mom! <3

Hope you’ve had a lovely Monday!

55 Comments

Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Du är den enda bloggaren som jag klarar av att se i en helsvart outfit, byxorna är så sjukt snygga :D
Kan du inte försöka göra fler inlägg där du visar stunder ur vardagen? Du behöver inte lägga upp alla på en och samma gång men hade önskat mer vardag så de blir variation :)

Reply
Hej!

Det hade varit intressant ifall du kunde svara på detta någongång:

Du får, tillsammans med andra bloggare, flygresor sponsrade, bland annat av SAS till LA. Flyg över halva jordklotet bara för nöje i ett par dagar. På miljöns bekostnad.

Jag är trött på att ni bloggare hetsar med resor och konsumtion som att vi har oändligt med resurser. Sverige “kan” bara ta in begränsade flyktingar för att vi inte har råd. Vi gör av med pengar på så oviktiga saker när miljön och fattiga människor lider av det. Det är så många som kommenterar och skriver hur avundsjuka de är på dig, ser upp till dig, vill ha likadana kläder och vill se och göra likadana saker som du gör. Om man har så stor påverkan på människor tycker jag att man borde tänka sig för innan man postar inlägg om alla reser och saker man köper. Jag tycker att det är konstigt att man fortsätter leva som att man inte påverkar något annat av sina handlingar. Jag tycker att det är viktigt att ALLA ändrar sina vanor för miljön. Jag arbetar med miljöfrågor så jag “targetar” inte bara dig. Men det krävs att någon ifrågasätter kändisars handlingar för de flesta människor med mycket pengar konsumerar mer och reser mer – påverkar klimatet mer.

Reply
Anna

Hur får du sådana tröjor att sitta kvar på axlarna? Jag tycker alltid de glider upp!! Tejp??

Reply
Diana

haha tänkte inte ens på det fören jag läste texten, armen alltså . :D
Toppen är ju hur fin som helst, dock lite för svart för mig, allt alltså. Våren ska vara färger, pastell och ljust. :D Men det var ju ändå snyggt, så snyggt. :D Hem och vila nu.

Reply
Malin

Skulle du inte berätta den stora nyheten i Mars? Eller har jag missat den? Mars är ju snart slut…

Reply
C

haha armen var kul, reagerade inte på det alls förrän jag scrollade upp igen för att se vad du menade. Så fina bilder som alltid!! <3

Reply
Kariina

Dear Kenza,

As i can see this Nelly top is out of stock?

I have always wondered how you can keep to manage to organize your clothes and jewellery (especially jewerelly). Maybe you can do a post where you show how you organize your wardrobe and especially how you mix your everyday outfit. I read that you put them on the floor and then mix them with different pieces until you are satisfied. How you can see what’s in your closet? :) That’s the question. You wear so many clothes and everyday is a new piece (almost :)) That’s what is interesting, because for me this is a huge problem. I hope you understood what i want to ask :)
PS! Love your blog and wish you the best :*
XOXO

Reply
Aurora

Så vacker jämt! Och för dom som tvivlar så kan jag och många fler intyga om hur du är tillochmed vackrare i verkligheten (har träffat dig flera ggr) då man får se din härliga personlighet :)

Reply
Edita

Hi Kenza ,
I have seen that you have been to Barcelona several times, the spots where you have been look beautiful ! I´m planning to get there in April, which places do you mostly visit there ? Would be great if you can give me some recommendations :) Btw, I love your style!! Greetings from Germany, Edita :)

Reply
daniia

What’s happening Kenza? 1 blogpost a day .. I miss checking your blog!! <3 <3

Reply
Frida

Letat som en tok efter toppen. kan inte hitta den, kan du länka eller säga vilken kategori haha:)

Reply
Sofia

“..Jag ÄR Helt slampa nu”, problem med bloggen? massa felskrivningar.. för tror inte du menar att du är en slampa ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*