• header

BARRE

Happy girl after tonight’s workout

Hej fina, hoppas ni haft en bra dag. Min har varit okej, har haft mycket jobb att göra men jag är glad över att jag kom iväg till gymmet iallafall! Har tränat så dåligt de senaste månaderna och jag har verkligen saknat det. Jag, Madde och Emelie gick på Barre (balettinspirerad träning) och det var så sjukt kul! Men tufft som fan, lär ha megaträningsvärk i benen imorgon. Jag har testat Barre innan men bara hemma framför tvn. Jag och Aleks fick för oss att testa en kväll så där stod vi i våra underkläder med varsin stol och kämpade haha. Jag undrar om någon granne såg oss…

Kom precis hem och nu ska vi äta lite middag. Vill även skicka lite kärlek till er alla där ute. Jag vet att jag har läsare i Belgien och jag tänker på er och hoppas att ni och era nära är oskadda. <3 Så jävla läskigt allt som pågår just nu. Det är så fruktansvärt och orättvist att oskyldiga får sätta livet till, var det än händer i världen.

// Hey babes, I hope you had a good day. Mine was fine, I’ve had a lot of work to do but I’m happy I could at least make it to the gym! I haven’t been working out so much the last couple of months and I’ve really missed it. Madde, Emelie and I did Barre (ballet inspired workout) and it was so much fun! But really tough, I’m sure my legs will be dead tomorrow. I’ve tried Barre before but only at home infront of the tv. Aleks and I wanted to try it one night so we stood there in our underwear with 2 chairs haha. I wonder if any neighbor saw us…

I just got home and now we’re gonna eat dinner. I also want to send some love to all of you out there. I know I’ve got readers in Belgium and I’m thinking of you and I hope you and you’re loved ones are okey. <3 It’s so scary everything that is going on right now. Innocent people are getting killed and it’s so terrible and unfair, no matter where in the world it happens.

25 Comments

Elin

Hej fina Kenza!
Undrar var tightsen är ifrån?
Sen såg jag att du hade på dig en skinnjacka från Bodaskins. Jag har alltid velat ha en men inte vågat beställa. Vilken storlek har du den i (det är ju 4,6,8 osv I UK size)? Och töjer den sig eller var tycker du? Tacksam för svar. Du är så fin, både på insidan och utsidan Puss <3

Reply
Karla

i first thought when i read the caption that you went to your hairdresser marre…Bangs by mARRE = BARRE :D
welll well havent tried barre, but i think it is really tough. maybe i should see if there are some classes nearby and tried it out one day :)

Reply
noor

I love the fact that you give attention of what is happening in the news. (every time I post something on your blog I hope you can understand it because my English is not that good). I’m a reader of your blog from Belgium, and yes it is scary… This is not the world that I am used to.

Btw, I love your legging.

Reply
Anonym

Jag och alla ettor på min skola var där. Vi befann oss över tunneln vilket var bra. Vi kunde känna när marken skakade och hörde bomben. Ingen är skadad vilket är skönt. Vi fick åka till Tyskland omedelbart, och det hade vi redan planerat. Vi känner oss väldigt trygga här :)

Reply
Johanna

Dansade balett i många år under min utbildning och jag har fan aldrig haft snyggare ben och rumpa! Men nu är man inte 20 längre… Hehe ;) Sjukt härlig träningsform i alla fall :)

Reply
Emelie Block

Vart någonstans tränar ni Barre Move?
Jag och två tjejkompisar kommer upp på en weekend till Stockholm i maj och skulle vilja gå på antingen Barre move eller yoga. Har du tips på något bra yogaställe i närheten av Södermalm?
Gärna Hot yoga.

Kram Emelie

Reply
Alicia

Thank you for your sweet thought and comment on Belgium – love from Brussels

Reply
ellen

sååå snygga leggings måste ha,,,haahhah.
du är så så fin kenza,,, ilove u so sos so mutch<3<3<3

Reply
Aurélie

Dear Kenza,
I almost feel too ashamed to admit it, but I felt let down during the past days. I thought you did not care about the terrorist attacks in Belgium at all because all I saw were some posts about the ballet (which I liked, obviously). I must have read over the paragraph mentioned above.
As you are my favorite blogger, I have re-read your post and, truth be told, my heart skipped a beat out of pure joy. I knew you would care about Belgium.

Lots of love from Aurélie (Belgium)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*