• header

SHOEZ

Kenza_Zouiten_Shoes_03

Public Desire red heels HERE (adlink)

Kenza_Zouiten_Shoes_01

Adidas Superstars HERE (adlink)

Kenza_Zouiten_Shoes_02

Public Desire beige heels HERE (adlink)

Mina senaste tillskott i skogarderoben! Har ni några favoriter? Jag älskar alla, men de röda sticker ut lite extra. :-)) Dock är de så jäkla höga, jag vet inte om det är åldern men förr i tiden orkade mina fötter med dans i höga klackar natten lång. Nu är ett par platta extraskor ett måste om jag kör såhär höga haha. Jaja, fina är de iallafall! Ett par svartvita Superstars har jag ägt länge men det var dags för ett par nya för mina gamla börjar gå sönder. De nya ska jag dock inte röra förrän det är rent och torrt på marken. ;-)

// The latest news in my shoe closet! Have you got any favorites? I love them all, but the red ones are something extra. :-)) They are soooo high though, I don’t know if it’s because I’m getting older but a few years back I could dance in high heels all night long. Now I really need a pair of flat shoes in my bag if I go out with really high heels haha. Well, at least they look good! I’ve had a pair of black and white Superstars a long time but I needed a new pair because mine are broken. Iwon’t touch the new ones until the ground is clean and dry though. ;-)

30 Comments

Sofia

Hej fina Kenza! Jag har länge velat köpa en skinnajacka från Bodaskins men är lite osäker på storleken. Undrar vilken storlek du har i din? Och töjer den sig? (det är ju UK size 4,6,8 osv) Kramar <3

Reply
Ria

Åh alla paren är sjukt snygga!! Men de röda är nog mitt favorit par, som du sa så sticker de ut lite, sjukt snyggt!

Reply
Stina

Jag vill också att mina sneakers ska vara kritvita. Har du testat rengöra sneakers med nagellacksborttagning? Det fungerar hur bra som helst, bara ta lite på en bomullstuss och torka av. Som nya varje gång!

Reply
Petroch

I’ve had a pair of black and white Superstars a long time but I needed a new pair because mine are broken
Kenza – your old ‘broken’ Adidas superstars for sale?
Petroch

Reply
J

Alltså jag bara kollar på dina fötter och tänker hur jäkla perfect skorna passar! Jag har sjukt mycket problem med sånna öppna högklackade för antingen blir det ett “hål” från tramdynan till hälen eller så åker hälen ut på baksidan… Hur kan jag lösa det?

Reply
Filippa

Åhh så fina skor! Känner igen känslan när man köpt nya sneakers. Själv köpte jag nyss ett par nya Converse när jag var i New York förra veckan men går fortfarande omkring i mina gamla slitna från förra året för vill inte förstöra dom nya så jag gör som du dvs inviger dom när det är rent och torrt på marken ;)

Reply
Cornelia

Hur höga är dom beiga skorna? Såå fina och vore perfekta till min balklänning :))

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*