• header

DREAM TRIO

Kenza_Zouiten_ParisRT_01 Kenza_Zouiten_ParisRT_02My dream trio!

På kvällen kikade äntligen solen fram lite så vi gick upp på takterrassen och fotade! Det blev så sjukt bra, ska bli kul att visa er senare. :-) Åh det är så himla kul att jobba med Madde och Mirre! Sån drömtrio. Nu ska vi ut och käka middag (med ett litet stopp först på en fotolocation vi såg igår) och kanske ta en liten drink. Vi ska plåta hela dagen imorgon också men jag tycker vi förtjänar lite fredagsskoj också!

// The sun came finally out in the evening so we went up to the roof terrace and took some photos! It turned out really great, can’t wait to show you. :-) Oh it’s so much fun to work with Madde and Mirre! Such a dream trio. Now we’re gonna go out for dinner (with a quick stop first at a photo location we spotted yesterday) and maybe have a small drink. We’re gonna shoot all day tomorrow as well but I think we deserve some Friday fun too!

17 Comments

C

Åh Paris <3 men, med risk för att låta helt efter haha, men ibland har jag undrat vad ni plåtar för/vad ni gör med bilderna? Är det för IvyRevel eller är det för bloggen? Eller något helt annat projekt?

Reply
Edith

Var är toppen ifrån?? Har sett dig ha den förut men aldrig med en outfit-tag!! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*