• header

ROYAL

Kenza_Zouiten_Royal_Set_03 Kenza_Zouiten_Royal_Set_06Kenza_Zouiten_Royal_Set_12 Kenza_Zouiten_Royal_Set_08Kenza_Zouiten_Royal_Set_11 Kenza_Zouiten_Royal_Set_07

– MARBLE WALL / WEARING IVYREVEL (collaboration)

Chillar lite framför en marmorvägg i Parre. Tänk om man hade en sån vägg hemma haha. Hade fotat alla mina outfits framför den. ;-) Drömmen är ju ett marmorbadrum i framtiden! Så himla fint.

Så svårt att få fram det på bild, men shortsen och toppen har en massa handbroderade stenar och pärlor på. Väldigt fina! För den som undrar så bär jag storlek 36 (i jackan också) men skulle nog säga att de är lite stora i storleken. Jag fick nåla in både shortsen och toppen lite i midjan. Jag är dock mer en 34 i midjan så kan vara därför!

// Chilling infront of a marble wall in Paris. Imagine having that wall at home haha. I would’ve taken all my outfit photos infront of it. ;-) My dream is to have a marble bathroom in the future! So nice.

It’s hard to see in the photos, but both the shorts and the top have a lot of embroidered stones and beads on. They’re so pretty! For those who wonder, I wear size 36 (in the jacket as well) but I would say they’re a bit big. I had to use safety pins and make them smaller in the waist, both on the top and the shorts. I’m more of a 34 in the waist though so maybe that’s why!

SHOP THE LOOK:

Ivyrevel_packshots-4 Ivyrevel_packshots-2 Ivyrevel_packshots-1 Ivyrevel_packshots-3 Ivyrevel_packshots-5 Multi-ring-01-view-large-retina

33 Comments

BRANX

Kenza Kenza, you’re such a gorgeous girl!!
Keep rockin in you own fashion brand. You are such a great inspiration :-* <3

Reply
Tina

Saknar lite mer inlägg från ditt privatliv! Något om dig, inte baaaara kläder ?

Reply
Weird pricing!

hi Kenza,

I was wondering why you have different prices for different countries? For example “the expensive leather jacket” Noir Lux with broidery costs for US people “only” USD899 which is 790 Euros but Eu country people should pay 949 Euros for the same jacket which is like 150 Euros more!?!?!? It just doesn’t make any sense to me. Can you please explain?

Reply
Jennifer

Hej fina Kenza!
Jag undrar vad du har för storlek i din jacka från Bodaskins? Är så tveksam på storlekarna och det hjälper alltid när du berättar. De har ju size 6,8,10 osv. Och vart har du köpt den stickade beiga tröjan du hade under inlägget “afternoon tea” i Paris? Är det Ivyrevel? Så fin! <3 Ska beställa denna topp och shorten nu på en gång :)

Reply
Marwa

Har undrat detta väldigt länge är ditt naturliga hår platt eller tjockt och lockigt
Och kan du göra ansikts vård rutin och hår rutin utan värme och sånt det vanliga det du gör i duschen och efter tills det är torrt

Reply
Magdalene

I would say that your blog since 1 year is boriiiiiiiiiiiiiiiiiing. Zero outfits from ‘normal’ stores like ZARA, HM etc but only you Look from Ivyrevel. Zero posts about your Daily life and Daily photos cameras like many years ago. Its definitelly not my Favourite your blog last time.

Reply
Maria

många väldigt fina plagg men det är lite synd att priserna skjutit i höjden. inget för en student. tror du kanske tappar en stor målgrupp mellan 19 – 26 som kanske är självförsörjande men också beroende av t.ex. studiebidrag. men du vill kanske att ivyrevel ska bli väldigt exklusivt, mer för höginskomsttagare och yngre med välbärgade föräldrar. starkt jobbat för att komma hit iallafall! jag väntar tills sommarrean

Reply
Fanny

Dör! Kommer på mig själv bli tårögd och tänker “detta förtjänar hon”. Konstigt att känna så om en människa man inte känner haha. Men slår vad om att du förtjänar allt du kämpat för! :)

Reply
Penny

Förstår inte varför min förra kommentar inte blev godkänd? Får man inte säga att man tröttnat päron blogg?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*