• header

A LIST WITH QUESTIONS

Vet att ni gillar när jag svarar på sånna här, så här kommer det! :-)

Saknar du någon just nu?

Svar: Som alltid, mina tjejer i Skåne! Humlan i Australien (kom hem någongång dåååå), och mormor och morfar. <3

Vad gjorde du inatt?

Svar: Jag sov….i ett påslakan. Med vantar på. Haha. Alltid när jag fått en spraytan så sover jag i ett påslakan för att hela sängen inte ska bli brun, så jag kliver i som i en sovsäck. Vantarna har jag på för att annars ligger jag och tar på mig själv (?) och vaknar upp med fläckar över handflatorna.

Hur länge har du bloggat?

Svar: I december är det….. TIO FUCKING ÅR!!!! Hur jävla sjukt?! I’m so old. Hur ska vi fira 10 år förresten? <3

Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?

Svar: Inte av en pojkvän (om man inte ska räkna i fjärde klass när min pojkvän sedan några veckor tillbaka dumpade mig innan en parmiddag med 2 andra par i klassen, så jag fick gå på den själv…. eller en annan gång när jag blev dumpad innan alla hjärtans och jag redan hade slösat hela min veckopeng på en marabou till honom? what a douche!), men av min pappa.

Skulle du vilja dricka dig full nu?

Svar: Seriously, efter i fredags…. Aldriggggg. Vet inte hur jag ska klara av Coachella haha. Får ta det lugnt.

Hur svarar du i mobilen?

Svar: “Hallå?”… OM jag svarar dvs. Svarar aldrig på okända nummer. Har en släng av telefonfobi så smsar hellre. :-)

Första uppladdade bilden på Instagram?

Svar: Här har ni! Fint filter, ramen var gullig också. Och ciggen i handen matchar mitt pissgula nagellack.

2013221154166010_sbig

Är du kär i någon kändis?

Svar: Har en crusch på måååånga. Justin Bieber, Alicia Vikander, Zara Larsson.

Bästa nattmaten efter en utekväll?

Svar: Eftersom att det är lite svårt för mig att käka nattmat ute (fulla människor kan inte bete sig ibland…) så käkar jag helst hemma, då kokar jag pasta och steker typ fiskpinnar. Ellerrrr om jag har en Ristorante-fryspizza i frysen, med massa grillkrydda på.

Vilken bok läser du för tillfället?

Svar: Snömannen av Jo Nesbö. Gillar den serien!

Stans bästa klubb?

Svar: Wherever they play hiphop. Hamnar alltid på Spy Bar nu för tiden.

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?

Svar: Förutom tråkiga saker som typ smör och ost så måste det finnas: kolsyrat vatten, ketchup (jag har ketchup på typ allt), vaniljkvarg, kimchi (ok det är inte jag utan det är Aleks som äter kimchi direkt ur burken….) och spenat.

Hur gammal var du när du började sminka dig?

Svar: Typ 11-12, men sminkade mig lite annorlunda än resten av kidsen. Så söt. <3

kenza_10917514

Vad har du på dig för tillfället?

Svar: En jättestor fläckig vit tshirt och ett par gråa tights.

Vilken av dina tatueringar gillar du mest vs minst och varför?

Svar: Jag gillar palmen, diamanten (även om den gjorde sjukt ont) och revelista mest. Den jag gillar minst är min fjäder bakom örat, tatuerade över ett ord där (det stod HOPE innan, men förlorade hoppet…haha nädå) men den blev så mörk så det ser mer ut som en jalapeño.

Desktop7

The jalapeno in the middle <33

// You’ll have to use Google translate on this one for now.. Sorry!

36 Comments

J

Hej Kenza! Ett tips angående jalapenjon :p. Jag hade också en väldigt mörk fjädertatuering. Jag gick ich gjorde en laserbehandling på den och då blev den mycket ljusare. (Alltså en behandling av tatueringsborttagning)

Tack för en bra blogg!

Reply
Kate

The self-confidence you have, has teach me being more self-confident of myself. So thank you, internet-big-sister!

Reply
Diana

HAHAHHA alltså jag dör, höll på att skratta ihjäl mig när jag läste din beskrivning av dina tatueringar. Den du gillade minst. Så kul.
Du är jättefin.
Kul lista

Reply
Matilda

“Vet inte hur jag ska klara av coachella”, haha man behöver inte dricka :) jag har epilepsi så vågar inte dricka längre (fuckar upp hjärnan ännu mer typ hahah) men jag klarar mig finfint utan alkohol, har lika roligt utan som med!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det är klart! Jag kan också ha roligt utan alkohol, däremot har jag svårt att slappna av när jag är ute här och folk tittar. Speciellt i stora folksamlingar. Det är dock annorlunda utomlands så jag kan nog ta mig igenom coachella utan alkohol, är ju där tre dagar och min kropp pallar inte flera dagar i rad haha. :P

Reply
Lina

Hej Kenza! har du kvar/använder du fortfarande dina wildflower by kenza skor? Såg av en slump en bild på ett av paren och kände typ världens nostalgi, ville alltid ha ett par men hade aldrig råd haha!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Dom hade jag glömt haha! Nej har inte kvar ett enda par. :P Kram!

Reply
Charlie

But Google translate is actually really bad at translating entire sentences……. + when we come to read a post, we don’t want to have to copy paste everything, paragraph per paragraph. It takes ages and as I said, we don’t even have a good translation.
Anyway, just a useless article for your English readership…. :(

Reply
Sandy

You can just write kenzas.se into google translate and it will translate. You dont have to copy + paste the whole text. :)

Reply
Cecilia

Hej Kenza, jag fick hem mitt paket från IVYREVEL idag och det fattades en produkt, jag vet att du vill att man kontaktar [email protected] . Jag har mailat men kommer jag få min produkt som fattades? Eller hur går ni till väga med sådant? Och jag undrar även varför man måste maila på engelska till IVYREVEL ni är ju ett svenskt bolag?

Kram Cecilia

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej Cecilia! Självklart kommer du få hjälp och få din produkt. Vår kundtjänst sitter i USA, därav engelskan. Kram! <3

Reply
Erika, 23, Sundsvall

Hej Kenza!
Första gången jag läste din blogg var när du för första gången la ut din första reklambild för JC i bloggen. Jag vart tipsad av min tvillingsyster för att hon visste att vi både kände igen bilden och tyckte det var kul. Båda vi är så otroligt impad vilken resa du har gjort och på vilket sett du har utnyttjat din blogg! Så stort att hm gruppen är med i ditt märke. Så fort jag fick reda på det ringde jag till min mamma och berättade, även hon blev jätteimpad! Vi har dina skinnjackor och har följt dig i lets dance :) Ser såå fram emot att fortsätta följa din resa framöver och tycker du är en underbar kvinnlig förebild!

Reply
V

Hej, vad glad jag blir att du, denna gången, stöttade lillkenza i ditt inlägg. Om du minns min tidigare kommentar. kram!

Reply
Deborah

Liggandes på mage; i en position där jag redan fick dåligt med luft; fick jag fram ett garv som lät både creepy och hon-håller-på-att-dö-aktigt, när jag läste om jelapenéon. Tack för garvet. Väckte ev brorsan med mitt creepiga skratt nu kl:02.20. ?

Reply
Ana

Hur ser du på din Hilf mir fliegen tatuering nu? Betyder den lika mycket för dig som innan? Kul o veta, den är fortfarande min favorit efter alla år eftersom jag själv var ett stort fan av Tokio Hotel (lyssnar på dem fortfarande hehe).

Reply
Jenny

ÄLSKAR att du har tillräckligt med självdistans för att skämta om att du har en jalapeño i nacken!!! Ha en fin resa!

Reply
Eva.

Hör med din tatuerare om att lägga i vitt i tatueringen om du nu tycker att den är så mörk? !!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*