• header

THE WORLD IS MY PLAYGROUND

Kenza_Zouiten_Flight_01 Kenza_Zouiten_Flight_03 Kenza_Zouiten_Flight_02

Hoodie, pants & passportcase from Ivyrevel // Adidas shoes (bought them on Ebay!) and cap // suitcase from River Island // Céline bag

Hej från Arlanda!! Nu är vi ÄNTLIGEN påväg till LA! Vi kommer vara i LA 2 dagar och sedan bär det av till Palm Springs för Coachella. Ska bli så himla kul! Vi ska precis gå på planet, ville bara kika in och önska er en fin onsdag. <3 Kör såklart bekväm flygoutfit, det är ett måste för mig när jag reser. :-)

Nu måste vi skynda oss, planet ska lyfta om 20 min och vi sitter vid ett café och jobbar haha.. Puss på er!

// Hi from the airport! We are FINALLY on our way to LA! We’re gonna be in LA for 2 days and then we’re heading to Palm Springs for Coachella. It’s gonna be so much fun! We’re just about the board the plane, I just wanted to check in and wish you a lovely Wednesday. <3 I’m going for the comfy outfit today, it’s a must for me when I travel. :-)

We have to hurry now, the plane is taking off in 20 minutes and we’re sitting at a café working haha.. Hugs babes!

39 Comments

Diana

Grymt härligt att få jobba runt om i hela världen. Du har det bästa jobbet i alla fall när man inte har barn, :)
Njut fina du, njut och lev livet. :D
Lycka till med allt.

Reply
Camilla

Älskar hur du vågar ha på dig mjukiskläder! även du reser, dessutom snygga.
Ha det gött där ;)

Reply
Tobias

Hej Kenza,

Du ser ju verkligen ut att leva ett drömliv. Jag önskar dig all lycka till i framtiden!

Mvh
Tobias

Reply
Madde

Gud så snyggt passfodral, ska nog köpa till mig och mamma när vi reser… *_* men varifrån kommer stora resväskan!? Dösnygg!

Reply
Jenny

Hej Kenza. Jag måste bara säga: You did it. You really did it! Sitter och är helt mållös, Ivyrevel är det snyggaste och proffsigaste jag sett!! Har följt dig sedan start och alltid älskat det du gör. Kram!

Reply
Jennifer

Är fortfarande helt överväldigad över er nya lansering av Ivy Revel! Är SÅ SÅ SÅ GLAD för er skull!! Kollektionerna är så jävla snygga, jag tycker verkligen det till 110%! Diggade innan också men det var mer ett naaaaee än JA eller NEJ if you get it.

Stort grattis för allt det ni åstadkommit hittills och allt det ni har som väntar på er i framtiden! Jag har en så jävla bra magkänsla för Ivy Revel!

Jennifer

Reply
Terese

En enkel fråga. Hur kan du skriva att det finns allt från låga till dyra priser hos Ivyrevel?
Finns ju bara ett sortiment till dyrare priser. Som för ett exempel, ett gäng små ringar för 399:-?
Ett samarbete med HM borde inkludera lite mer humana priser anser jag då HM är ställe där det finns väldigt fina och bra kläder/saker till ett lägre pris.

Reply
Nea

HM äger tillexempel även kedjan COS som har ett annat utbud och prisläge än HM, varför skulle alla butiker HM ha ett intresse i ha plagg för under hundralappen? Ivyrevel har toppar för under 200kr det får man väl ändå säga är i den lägre prisklassen?

Reply
Linda

Jag har sett billigare alternativ på sidan men kanske har det blivit slutsålt? Oavsett vilket så tolkar jag inte samarbetet som att IR ska bli som H&M eller tvärtom, jag tror att du har missuppfattat det. Personligen betalar jag hellre lite mer OM de som har tillverkat kläderna har bättre arbetsförhållanden än de som H&M förslavar,
/Linda

Reply
C

Jag tycker nog att priserna är vad man kan förvänta sig (men med det säger jag inte att jag själv har råd med det). Hittar till exempel fina vårjackor för 900-1300 kronor, vilket ju är vad man får betala för en lite finare jacka i de allra flesta affärer. Jag tänker faktiskt lite på Zara och Mango när jag tittar igenom Ivyrevels utbud. Zara och Mango kan ju ha allt från en topp för 200 till en klänning för 5000. Dessutom sätter ju Kenza själv ribban för vilken målgrupp hon vill åt, och vilken anda Ivyrevel ska gå i. Att det är just H&M som köpt in sig i företaget påverkar nog inte priserna särskilt mycket.

Reply
Lina

Kenza jag vill så gärna köpa dessa adidas skor dem finns på eBay men vet inte riktigt vilken länk snälla kan du skicka länken för vågar inte beställa och då kanske de inte ens kommer snälla skicka den länken!!!!!

Reply
Alexandra

Otroligt bra blogg :D undrar om tröjan du har på dig går att beställa på sidan :)?
Ha en fett skön resa :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*