• header

BRUNCH

Kenza_Zouiten_Revolve_Brunch_15Kenza_Zouiten_Revolve_Brunch_03 Kenza_Zouiten_Revolve_Brunch_02 Kenza_Zouiten_Revolve_Brunch_08 Kenza_Zouiten_Revolve_Brunch_11Kenza_Zouiten_Revolve_Brunch_14_Kenza_Zouiten_Revolve_Brunch_10 Kenza_Zouiten_Revolve_Brunch_13

God morgon på er där hemma! Vi ska precis gå och lägga oss haha. :-) Här har ni lite bilder från dagens brunch! Det var SÅ gott. Sconesen ni ser på bilderna var helt magiska. Och avokadotoasten med såklart, det är alltid gott. Hemma äter jag avokadomackor (med massa salt på) typ varje dag, men då föredrar jag att ha det på hårt bröd. Det var iallafall en väldigt trevlig brunch med Revolve och alla bloggare! De har bjudit in de största bloggarna från hela världen, så himla kul att träffa alla. Vissa har jag träffat förut men det är en hel del nya ansikten också. :-) Imorgon flyttar vi in i våra hus i Palm Springs!

// Good morning to you at home! We’re just about to go to bed haha. :-) Here you have some photos from the brunch today! It was DELICIOUS. The scones you see in the photos were amazing. And the avocado toast too ofc, that’s always delicious. At home I eat avocado sandwiches (with a lot of salt) almost every day, but I prefer it on crisp bread. Anyways, it was a really nice brunch with Revolve and all the bloggers! They have invited the biggest bloggers from all around the world, it’s so much fun to meet everyone. I’ve met some of them before but there’s a lot of new faces too. :-) Tomorrow we’re moving into our houses in Palm Springs!

23 Comments

Emelie

Jag hoppas du läser och tar till dig av vad som skrivs i media om H&M, indirekt skriver de ju om dig också. Gravida sparkas från sina arbeten, de tjänar sju kronor i timmen, de får inte vara med i facket och de dör på sin arbetsplats. I Kambodja dör kvinnor vid menstruation då de inte får byta den tygtrasa de använder som binda. Allt för att du ska kunna leva lyxliv. Allt för att du och alla andra i väst ska få förstöra världen.

Jo, det är du Kenza. Och du som läser detta. Att du väljer bort kött “för miljön” är skrattretande i det stora hela. Du kan inte tro att det ena väger lika tungt som det andra. Textilindustrin är en stor miljöbov då de vid framställning och tillverkning spyr ut gift och förorenande medel. Du bidrar till människors död. Du bidrar till människors lidande.

Tillsammans med din överdrivna konsumtion och resande kan du lika gärna leva på kött, det gör ingen skillnad när du reser såpass och måste köpa nytt hela tiden. Om du ändå ska döda djuren för att bära dem som mode kan du väl lika gärna äta dem? H&M är dessutom kända för sitt fettförakt och kroppshat då de tar bort sina större storlekar och gör de som får vara kvar än mindre.

Alltså: H&M och alla involverade i H&M bidrar till mord, slakt, kroppshets, kroppshat, fettförakt och miljöförstöring.

Jag vet att alla människor har ett pris. Och ja, kändisskap och pengar kan få många att göra saker. Hejdå Ivyrevel, hejdå Kenza.

Reply
Rosmarie

Så bra skrivet Emelie! Helt rätt!! Jag tror dock inte att kenza kommer svara på detta, för det har hon inte gjort och hon tar inte ens med vissa kommentarer ang detta. Vidrigt!

Reply
Cecilia

Hej Kenza, jag skrev till dig i inlägget som du skrev den 12 april – WALK och där berättade jag att jag saknade en produkt i min beställning som jag fick från er. Jag har varit i kontakt med er kundtjänst men som det ser ut så får jag inget svar om jag kommer få min produkt eller inte de svarade att det skulle ta informationen vidare till warehouse och sedan återkomma till mig shortly nu har den gått mer än 1 dag och jag har inte hört något… Jag blir väldigt ledsen över det här då jag vill ha min produkt, då jag kommer få en faktura där denna saknade produkt kommer stå med. Men jag vill ju såklart ha min produkt innan jag betalar för den, jag hoppas du kan hjälpa mig… Du sa att jag kommer få min produkt men jag vill mycket gärna ha svar när!

Kram Cecilia

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*