• header

TOKYO

temple-2Ginza-6Harajuku-18karaoke night-7view-1KenzaZouiten_IvyRevel_rorschachtop-3Harajuku-4KenzaZouiten_IvyRevel_Dualdress-3Harajuku-8Shibuya-6KenzaZouiten_Tokyo_mixed-8KenzaZouiten_harajukuoutfit-3KenzaZouiten_hmstudio-1

– THROWBACK TO TOKYO 2014 –

Åhhhh vet ni vad jag fick i 25-årspresent av Aleks? TOKYOOOO!! JA han köpte hela staden!! Haha nää men en resa tillbaka dit i höst. Vi var där för nästan 2 år sedan och sedan dess har jag velat åka tillbaka. Blev helt kär i den staden. Fanns så mycket roligt att se och göra, och allt var bara så jäkla coolt haha. När vi var där åkte vi även till Okinawa (en ö) så det kanske vi även gör denna gång. Mixa storstad med sol & bad är alltid en bra idé! :-)

Har ni varit i Tokyo? Har ni något favoritställe där vi inte får missa?

// Ohhh you know what Aleks gave me for my 25th birthday? TOKYOOOOO!! YES he bought the whole city!! Haha no but a trip back there this fall. We were there almost 2 years ago and I’ve wanted to go back since. I fell in love with the city. There’s so much fun stuff to see and do, and everything was just so freaking cool haha. When we were there we also went to Okinawa (an island) so we might do that again this time. It’s always a good idea to mix city life with some sun and the sea! :-)

Have you been to Tokyo? Have you got a favorite place there we can’t miss?

109 Comments

Emma

Vaaa skojar du, var det TVÅ ÅR SEN ni va där?! Omg…man vet att man börjar bli gammal när två år känns som två månader :p

Reply
Tilda

Kul! Nyss kommit hem från en resa till Japan, vi spenderade några dagar i Kyoto som har väldigt mycket vackra tempel? I Tokyo är favoritområdet Shinjuku men även Ueno och ikebukuro har bra shopping. Smart att handla taxfree, klockor och väskor är så mkt billigare där?
Trevlig resa!

Reply
Iliana

really it was in 2014 that you went to Tokyo??? how fast am i growing uuup??? hahahahha time goes so fast…

Reply
Mathilda

Åh vad kul! Kolla in Sandra Beijers blogg. Hon var ju där nyss och verkar ha hittat några riktiga smultronställen! ?

Reply
Fiishyy

Kicks lab I harajuku. Essential ifall man älskar sneakers. Speciellt ovanliga sådana, och man kan köpa det taxfreeeee

Reply
Linnea.R

Nej tyvärr inte, men det är min största dröm! Men du borde besöka en trädgård eller park fylld med körsbärsblommor. Dem träden är så fina på våren<3

Reply
Kajsa

Jag ska till Tokyo och Okinawa nu i maj! :)
Vi ska till zamami i Okinawa, vilken ö var ni på?

Kram Kajsa

Reply
Natalie

Avundsjuk man känner sig nu haha.
Vet inte om ni var på Tokyo Disney sea förra gången men är värt ett besök, samt ät pannkakor på original pancake house i Harajuku.

Reply
Sara

Om du gillar historiska/kulturella platser borde ni besöka Kamakura som ligger utanför Tokyo (men ni kan också ta tåget dit), där finns det massa tempel och trägårdar! Riktigt vackert och häftigt. Kolla upp det på Google :)

Reply
Anna

I think this is amazing present!) I wish my bf would give me smth like this)
_____________________________________________________________________
Kisses from ivoryinspo.com

Reply
Malin

Vad kul! Vi ska Dit i sommar :)! Vilket flyg flög ni tillokinawa ? Har svårt att hitta något …

Reply
Julia

Hey Kenza!
What an awesome present from your man! Tokyo and Japan itself is very inspiring and exciting! I just moved to Japan (Yokohama, which is close to Tokyo) with my man three month ago so I think I have some nice sightseeing tips for you guys! I’m a 23 old girl and actually from Germany ;) so maybe I just send you a mail with a list of my fav tips?! just let me know if you’re intrested :-)
Xoxo from Japan,
Julia

Reply
Ninni

Ååh vad kul!! Älskar Tokyo har varit där två gånger :) En av de sakerna jag tyckte var kul var att besöka deras olika tema-restauranger, b.la en Alice in Wonderland restaurang (Inlägg om besöket: http://ninnidot.blogg.se/2015/march/alice-in-wonderland-restaurant.html)

Det finns även en läskig restaurang med fängelsetema, Alcatraz tror jag att den heter! Man får sitta i en cell, dricka drinkar ur provrör och inredningen kändes som i en skräckfilm haha.

Reply
Hanna

Men gud jag minns precis när du la ut det inlägget haha vad tiden går fort, så fina bilder <3

Reply
Kajsa

Men herregud… Är du säker på att det var två år sen?? Känns verkligen som det var nyss ni var där och jag läste om det i bloggen :D

Reply
Mia

När ni ändå är i krokarna borde ni åka till Seoul, tar bara nån timme från Tokyo med flyg! Seoul e en GRYM stad, skönt uteliv, härliga människor, grym shopping å as god mat! :)

Reply
Malin Bengtsson

Jag var där förra sommaren och då åkte vi upp i Skytree. Sjukt häftigt att se staden så högt upp! Man blir helt förstummad över att se hur gigantiskt staden är. Tips!!

Reply
Mollie

Åhhh åk upp i Tokyo Metropolitan government office, ca 45 våningar upp och man ser hela staden! Fin fotograferings-view också ;)

Reply
ISA

åh bjussig pojkvän, en hel stad i present liksom! ;) Nä men underbart!! verkar så himla annorlunda och ballt där!

Reply
Stephanie

Älskar Tokyo!! Bästa sushin i hela världen äter ni på sushi yuu. Ett litet hål i väggen på en gata med bara privathus (man tror att man går vilse). Här äter ni sushi i världsklass och prislappen är därefter, men upplevelsen är helt extraordinär. Sen drack vi drinkar på high tide bar – testa deras Moscow mule…OMG!! De ligger nära varandra och båda ställena är annonyma i ett rätt stilla område (Minato-ku) så jag rekommenderar verkligen varmt. Ha så kul och hälsa Tokyo. Längtar tillbaka varje dag <3

Reply
Ditte

Seriously, you and Aleks need to get married and have the most perfect children ever. Mini-Kenzas and -Aleks’s would be amazing!
And happy 25th birthday! Hope it has been incredible :)

Reply
Jess | Rose & Fig

Looks amazing! I’ve never been but have a friend who lives just outside Tokyo with her husband. They brought back some incredible sake last time they visited, and I absolutely must go visit.

Reply
HEDAN

Waah, Tokyo är mitt drömresemål jueee! Lyckost där, hoppas att ju får det riktigt kul i alla fall!!

Reply
Lupita

Tkr du ska titta förbi till Nara, ungefär 20 min från Osaka, underbart ställe! Puss Kenza!

Reply
Sarah E

I HAD A FEELING THAT ALEKS WAS GOING TO PROPOSE. I AM SOOOOO HAPPYYYY FOR YOUUUUUUUUUUU

Reply
Anica

Jag bodde i Tokyo i 1 år och kan säga att du inte får missa dessa ställena:
– Shimokitazawa (massa autentiska coola affärer med japansk fashion och allmänt nice atmosfär)
– Picknick i Yoyogiparken
– “The Lock Up” – googla :)
– Äta färsk sushi från Tsukiji fish market

Reply
Joyce

Wow, I still know these pics! Didn’t know that it’s almost two years ago! Time passes so fast! Still love the pictures, haha. ♥

Reply
Mika

Osaka och Kyoto! Blev utan tvekan våra två favoritstäder i Japan. Toppade Tokyo.

Reply
Emma

Åhhh vill också åka dit. Kan du göra ett blogg inlägg där du berättar om saker ni gjorde och vad du rekomenderar skulle vara super intressant.

Reply
Shona

Hej Kenza. Hoppas du hade en bra födelsedag! Kul att ni ska till Tokyo!

Ville bara framföra en sak som jag har känt ett tag. Jag läser din blogg dagligen och har gjort i flera år. De senaste månaderna har det känts som att du inte riktigt har haft tid/ork/lust/energi att hålla bloggen vid liv på samma sätt som du gjorde förut. Det känns liksom inte som att det finns någon regelbundenhet längre. Ibland lägger du upp jättemycket och flera personliga inlägg. Ibland bara modeinlägg och ibland ingenting alls. Du skriver ofta “ursäkta för dålig uppdatering”, men det känns som du oftare och oftare ursäktar dig för det. Jag kan undra ifall du faktiskt tycker det ens är kul att blogga längre eller varför du har kvar bloggen när inläggen blir sporadiska, opersonliga och få.

Det är inte menat som att kritisera dig som person utan du verkar vara en bra tjej med många bollar i luften. Det finns ju en anledning till varför jag tillbringar många timmar av mitt liv till att följa dig och ditt liv. Du inspirerar mig och jag tycker det är spännande att se vad du har för dig. Däremot blir jag också besviken när det känns som att du inte riktigt bryr dig så mycket om att uppdatera längre. Det känns som att du vill både ha kakan och äta den.

Det var bara min ärliga uppfattning. Hoppas du har haft en bra födelsedag!

Reply
Leoni

Jag måste faktiskt hålla med :( det är mest outfitbilder och korta texter numera, känns mer som att du bloggar för att du måste, inte för att du tycker att det är kul längre :(

Reply
Cecilia Enge

Stort grattis först och främst! Jag är i Tokyo just nu med min pojkvän (sista veckan på en 3 mån resa i asien/aus)! En fantastiskt stad! Vill verkligen tillbaka ? Ni måste testa en jätterolig och god (godaste vi testat hitills på en vecka!) sushirestaurang i Shibuya! Man beställer allt på varsin ipad sen kommer bitarna farandes från köket ut till din plats på ett åkband! Det heter “Uobei Sushi” ?
Annars såklart Takeshita Street men där tror jag ni varit!
Åk upp i världens näst högsta byggnad “Tokyo Skytree” 634m helt SJUK utsikt såväl kväll som dag!!
Ett litet litet ställe med supergod ramensoppa som heter Nigo. Öppet 24/7 och alltid en lite kö som ringlar ner i gränden. Men värt det! Ca 75 kr men ska vara ett av tokyos bästa ramenställen! (Ligger i Shinjuku men googla exakt!)
Jaja ni får det säkert underbart ? Finns hur mkt som helst att göra!

Reply
Cecilia Enge

Just det! Finns helt fantastiska 2nd hand affärer och köp/sälj affärer med många av de absolut största designerna! Bästa ligger i Shibuya-jingumae och heter RagTag. (Mittemot en stor addidas så lätt att hitta!) Vintage chanel väskor för mellan 16-20000kr, jimmi choo, vivienne westwood, dior osv ? En dröm om man har en lite större plånbok!

Reply
Linn

STORT Grattis till förlovningen Kenza!!! Ni är som gjorda för varandra!!! <3 Stor kram!

Reply
XX14

Holy shit are you and Aleks engaged? Why didn’t you mention it that’s HUGE news! Congrats!

Reply
Pale

Hej grattis till förlovningen!! :) jag tycker det skulle vara jätte kul att höra hur ni träffades, osv :)

Grattis än en gång!!

Reply
Mallaury

Congratulations Kenza! I saw the proposal on IG and I’m soooooooooooo glad for you! Be happy and enjoy!

Reply
Prietha

Aldrig varit där men det verkar ju vara en fantastisk stad, verkligen ett drömresemål! Grattis i efterskott till dig och grattis till förlovningen! Massa kramar <3

Reply
Ewa

Grattis älskade Kenza för förlovningen, så glad för er skull!! Du är en otrolig person o förtjänar verkligen lycka i livet!

Reply
D

Gud så sjukt! Var inne o kollade din blogg imorse o såg dina bilder med din pojkvän o så tänkte jag “ska han inte fria snart de har ändå varit tsm ett bra tag nu” haha? O vad ser jag senare på dagen?! Jo att han friade på din födelsedag. Hahah sååå sjukt. Grattis grattis!! Önskar er all lycka ?

Reply
Nathalie

Grattis till förlovningen fina Kenza!
Önskar er all lycka tillsammans. Du är värd det!
Jag förstår precis hur svårt det kan vara när man har/haft ett svin till pappa (syftar på min egen) att lita på män. Jag har själv varit gift i över ett år nu. Ta vara på varandra och njut av den tid som väntar. Längtar efter att få se dig som brud. Du kommer vara så vacker!

Varma kramar
Nathalie

Reply
Linnea

Grattis till förlovningen!!!! Ser fram emot bilder från bröllopet inom kort :)

Reply
Estefanía

Hi hi! I’ve been twice in Tokyo and one of the most interesting places for me was the Tsukiji (the fish market) and the food market that is just beside it. In this market you can see all kinds of weird foods, fill yourself with the japanese food smells, find cheap and nice plates, kitchen utensils, etc.
Also, near Tokyo, in its mountains in the north, you can find Nikko. A town that is recognized as World’s Heritage and which is absolutely beautiful. There’s the sanctuary for Shogun Tokugawa Ieyasu, if you like Japan’s history :)

Take care!!

Reply
Sksnsk

GRATTIS PÅ FÖRLOVNINGEEN❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Reply
Linnea

Aldrig kommenterat innan MEN kände verkligen att jag måste tipsa dig om en restaurang i Tokyo. Den heter Kaikaya By the Sea och ligger i Shibuya. Fantastisk matupplevelse och fantastisk personal. Lovar att ni inte kommer bli besvikna!!!

Reply
Matilda

Åh älskar Tokyo, my soul city! Har vart i Japan ett par månader nu och Tokyo är verkligen favoriten. Gillar mest Shinjuku och Ikebukuro. Om ni inte har vart tipsar jag verkligen om en ascool restaurang med ninjatema, tror den heter “Ninja”. Är för övrigt i Okinawa right now.. varmt som tusan.

Reply
Amanda H

Ååh vad roligt!! Ni borde definitivt åka till någon annan stad också. Bor själv i Shizuoka och här finns många vackra platser.. lite mindre turistigt men fortfarande definitivt värt att besöka. Maten är riktigt bra här. Tycker man om framförallt sushi, och grönt te, och oden (Shizuoka är känt för sin “svarta oden”), så kan Shizuoka nog vara ett av de bästa ställena i Japan. Annars skulle jag nog rekommendera Hokkaido om ni kommer till Japan till hösten. Otroligt vackert där. Kram

Reply
Bea

När vi var till Tokyo åkte vi en sväng till den konstgjorda ön Odaiba. Nu hann vi tyvärr inte vara där mer än en timme på grund av kass planering, men av det lilla jag hann se kan jag verkligen rekommendera en tur dit. Fick många fina bilder därifrån :)

Reply
Ayda Malik

Jag rekommenderar städerna Tokyo, Osaka, Nara och Kyoto. Jag var där förra månaden. I Tokyo så tipsar jag om fish market, man får inte missa den! Plus att sushin i området där marknaderna ligger är skitgod. Osaka är mer av en livlig stad och har underbar shopping med samt maten är gudomlig. Nara har en massa shinto shrines och olika tempel. Det finns en massa deers som går runt och man måste ba få se dem irl. De tar över typ hela staden. Kyoto har en historisk vibe enligt mig och har du tur får du se riktiga geishor. Maten där är också galet.

Reply
kriller

Snygga bilder från min favorit stad! Tänkte bara tipsa om att SAS har REA idag till tokyo. Gäller endast idag kl 18-24 9/6-2016.

Stockholm – Tokyo – Flyg T/R – Endast 2676kr

Källa med mer info: http://www.bornsheep.com/stockholm-tokyo-flyg/

Funkar många datum med avrese datum mellan november 2016 till maj 2017

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*