• header

ENGAGED <3

IMG_8141KenzaZouiten_ringen-c-1

I have no words for last night. Other than YES YES YES!!!! ❤️

Ett filmklipp publicerat av Kenza Zouiten (@kenzas)

@kenzas ? @tulibudibudachu = ? ???????? #KZ25 Can't believe I got to be a part of this moment ☺️

Ett filmklipp publicerat av Jennie-Ellen (@jennieellen)

A little glimpse of the proposal, and my beautiful ring. <3

Nu har jag hunnit landa i det hela och samlat mina känslor. :-) I lördags hade jag min stora 25-årsfest, alla mina vänner och min familj var på plats och mot slutet när Miriam Bryant precis uppträtt så tackar jag alla i mikrofonen. Då kommer Aleks upp på scenen, tar tag i mikrofonen och säger att han vill säga några ord. Han plockar fram en svart liten ask ur fickan och säger att han har något han vill fråga mig. Sen går han ned på knä. Mannen i mitt liv. Klädd i uppknäppt paljettskjorta, vida byxor, galen frisyr och polisonger & mustasch som såg ut som jag vet inte vad. Och världens största leende. Han var vackrare än någonsin. Alla skriker, jag är i chock och när jag hör honom fråga “Vill du gifta dig med mig?” brister det och jag börjar gråta och vi kysser varandra och står och kramas och allt var bara helt underbart.

Sen var det så att vi båda var lite nervösa så när han ska trä på ringen (den vackraste ringen jag sett i hela mitt liv) på mitt finger så fumlar vi med fingrarna och…..tappar ringen! Bland all konfetti! Vi alla står på alla fyra och letar ett bra tag, jag ser hur Aleks svettas och ett tag där trodde vi att den var borta för alltid haha. Men sedan hittar vi den och han får på den på mitt finger och allt var PERFEKT. Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv.

Aleksandar, det här är början på resten av vårt liv ihop och jag är så stolt över att kalla dig min blivande make. Jag älskar dig. <3

// Now I’ve gathered my emotions and I’m ready to write about it all. :-) On Saturday I had my big 25th birthday party and all my friends and family were there. At the end when Miriam Bryant had just performed, I say thank you to everyone in the microphone. Aleks comes up on the stage, he grabs the mic and says he wants to say a few words. He pulls out a little black box out of his pocket and says that he has something he wants to ask me. And then he goes down on his knees. Dressed in an unbuttoned sequin shirt, wide pants, crazy hairstyle and sideburns & mustache that looks like well I don’t know what. And the world’s biggest smile. He was more beautiful than ever. Everyone is screaming, I’m in shock and when I hear him say “Do you want to marry me?” I start crying and we kiss and we hug and everything was absolutely wonderful.

And then we both were a bit nervous so when he puts the ring (the most beautiful ring I’ve ever seen in my life) on my finger, we fumble with our fingers and….we drop the ring! In the middle of all confetti on the floor! We are all standing on all fours searching for it, I can see Aleks sweating and for a while we thought it was gone forever haha. But then we found it, he puts it on my finger and everything was PERFECT. I’ve never been so happy in my whole life.

Aleksandar, this is the beginning of the rest of our lives together and I’m so proud to call you my soon to be husband. I love you. <3

VILKEN FEST‼️???? OCH STORT GRATTIS TILL ER FINASTE NI ????❤️ @kenzas #KZ25 #Hossevents

Ett filmklipp publicerat av S e m r a D e d i c (@semradedic)


When we finally found the ring… :-)))

19

284 Comments

Rebecca

Haha alltså gråter. Du blir ju som en vän när man läst din blogg varenda dag sen du började i princip. ! Så glad för er skull! Du kommer garanterat vara vackraste bruden ever!!

Stor lycka!! Kram <3

Reply
Ellie

ÅÅÅH ÄNTLIGEN! Har väntat så länge på det här :D Grattis fina ni!!! <3

Reply
Michaela

Men åh herregud vad kul! Stort grattis till er från mig❤ Må ni leva lyckliga i resten av era liv.

Kika gärna in på min blogg :) Senaste inläggen
✔Vad är DBT !
✔Hemläxa från psykologen ?
✔Dessa är perfekta till sommaren
✔Självskadebeteendet som bara blir värre och värre
✔Vilket Äventyr ?
✔ Vad är Borderline?
nouw.com/Nordengrim

Reply
Jana

Wohoo! I was waiting for that moment soo long! BIG congratulations <3 I'm so so happy for you two! Wow it really touched me even if I don't you know personally haha

Reply
Elena

Congratulations!! I feel absolutely happy for you! I wish you all the verry best for your future as husband and wife! <3 <3 <3

Reply
Hanna

Åh GRATTIS! Vad glad jag är för er skull, ni ser så otroligt lyckliga ut tillsammans :’) <3

Reply
Renée

Congrats, Kenza!! I kind of know how you are feeling, because while writing this I am looking at my own engagement ring ;) Enjoy these first moments to the fullest, and have lots of fun planning the big day!

Reply
Mire

Stort grattis till förlovningen finaste ni! Ni är så jäkla fina ihop och ringen var den finaste jag sett! Må ni leva lyckliga tillsammans i alla era dagar! <3
Fan.. Äntligen Aleks!

Reply
Christine

Ååå, gratulerer såå mye! Ble så ufattelig glad når jeg så det igår, haha. Så glad på dine vegne <3 Og må si det var verdens nydligste ring! :)

Reply
Matilda

Åh vad underbart Grattis till er båda!!! Hela frieriet känns som det man bara läser i böcker, helt magiskt haha! :D

Reply
Hanna Christoffersen

Japp! Började grina själv när jag såg klippet haha. Stooort grattis till er! :D <3

Reply
Ida

Grattis!!!! Bade till forlovningen och i efterskott pa fodelsedagen! Ar sa glad for eran skull, ni ar sa otroligt fina ihop! Kramar i massor!

Reply
Therese

Alltså det här är nog det finaste jag någonsin sett. Vet inte hur många gånger jag har sett videoklippen från det här, men många är det. Kunde inte sluta le. Jag är så otroligt glad för er skull och känner bara att ÄNTLIGEN!!!! <3 Trots att jag alltid bara ser er på en skärm har ni en så påtaglig kärlek att ni är de jag ser upp till och tänker på när det gäller äkta kärlek. STORT GRATTIS!! <3 Och ringen är verkligen vacker!

Reply
Sissi

GRATTIS QUEEN!!!! We’ve seen you growing up since you were a teenager, sharing your life with us here in your blog, it’s amazing to know you are taking this big step. Best of luck!

Reply
Evgenia

Congratulations, Kenza!!! I never wrote on your blog, but this time I thought I will do <3
Wish you and Aleks all the best and to grow a big friendly family^^

Reply
Angelika

Omg Kenza!!!! I am SOOOOO happy about you guys!!! It just made my eyes wet Hahaha Omg congratulations!!! It’s so amazing! ❤️❤️❤️❤️

Reply
Julia

Jag blir så varm i hjärtat. Åh fina ni! Du om någon är så himla värd att ha det så bra med Aleks. Massa grattis kramar <3<3<3

Reply
marta

Really really congratulation for your wedding!!! It will be awesome! Your life as husband and wife will be amazing!!!:))
Soooo happy for you!!

Reply
Madeleine

GRATTIS!!!!
Det är helt sjukt egentligen för jag känner ingen av er, jag har aldrig träffat er, men ändå rinner tårarna VARJE gång jag ser på det där korta klippet! Och det är några gånger jag har tittat om man säger så :-P
Ni verkar verkligen vara drömparet! Jag vill också ha en Alex i mitt liv ;-)

Reply
michaela

Men åååh! Grattis! Har väntat på den här dagen, haha! Och ni kommer få så fina barn i framtiden! Stort grattis! :*

Reply
Enna

Grattis grattis !! ❤️❤️
Blev så glad när jag hörde att du har blivit förlovad!!! Ska bli kul att följa din resa hur su ska planera bröllopet.
Ringen är RIKTIGT snygg ??

Reply
Anna

Visste någon på festen att Aleks skulle fria åt dej eller var det en överraskning för alla? :) ooh så lycklig man blir! Grattis! <3

Reply
vanne

GRATTIS till er båda. Ni är så himla fina tillsammans och har kollat om klippen flera gånger för att det är så fint. Ni två tillsammans är goals. Ska bli såå roligt att få läsa alla inlägg senare när det närmar sig bröllop och man får se din klänning. Grattis igen <3

Reply
nejja

är såååååå glad för din skull!!! längtar tills den dagen min kille går ner på knä framför mig! grattis grattis grattis!!

Reply
Foreveryours

Kenza congratulations!!!!! You deserve it:) I’m in love with your ring,, is it yellow gold or rose gold? :) Xoxo

Reply
U

Ååå, så fina, blir helt lycklig i hjärtat av att titta på klippet, grattis grattis grattis!

Reply
Elsa

Grattis! <3 Jag började gråta när jag såg den här videon, ni ser så otroligt lyckliga ut tillsammans!! Jag är din läsare från Finland, jag har följt bloggen många år och nu väntar jag era bröllop, du ska vara den vackraste bruden!

Reply
Elsa

Har följt din blogg i typ 7 år och jag har nog aldrig kommenterat men nu vill jag bara säga GRATTIS! Jag är så glad för er skull och din ring är den snyggaste ring jag någonsin sett! Din fästman har bra smak. All lyckoönskningar till er och Gud välsigne er!

Reply
M

Har läst din blogg i många år och det har har man ju väntat på! Ni är så söta ihop – STORT GRATTIS och vilken fin/rolig/söt/charmig historia kring frieriet :)

Reply
Katharina

Oh my goood! Finally!!!
When i saw the video at first time, i started crying…! that was soooooo nice, thanks for sharing this moment with us! I´m soooo happy for you and Aleks! You and Aleks are one of my favourite couples, cause you both look perfect for each other! I cant wait to see more wedding posts <3
I with you all the best! <3
Kisses from Germany ;)

PS: hope i find my own Aleks one day :D

Reply
Ulrika

Asså ååh började seriöst gråta vad fina ni är!! Stort grattis. Man får verkligen vad man förtjänar! All lycka till er. Puss

Reply
Anna Ahlskog

Ett stort GRATTIS till er förlovning. Det skall bli väldigt roligt att se foton från ert bröllop, du kommer att bli en vacker brud. Väntar med spänning. =)

Reply
Linnea D

GRATTIS TILL ER!
Kunde äntligen läsa inlägget (pga varit utomlands) och MINA tårar forsar ner något otroligt. Är så himla glad för er skull <3
Önskar er all fortsatt lycka och allt i världen!

Reply
Sandra

Yeeeeeees! Jag har följt din blogg så himla länge och detta var ju bland det bästa. Av att se alla resor ni vart på tillsammans, allt ni gått igenom och allt du fått har visat på bloggen under alla år. GRATTIS BÄSTA NI ÄR SÅ GLAD FÖR ER SKULL!!!!

Reply
meegan

Congratulations! You look like the perfect couple, always so loving and fun. I wish you a lifetime of happiness.

Also, how is Mani? I haven’t visited your blog in a little while and missed his sweet little face and papillion ears and the
way he would yawn when you yawned. Love those photos.

xo

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*