• header

#KZ25

KenzaZouiten_KZ25-53 KenzaZouiten_KZ25-46 KenzaZouiten_KZ25-52KenzaZouiten_KZ25-30 KenzaZouiten_KZ25-45 KenzaZouiten_KZ25-48 KenzaZouiten_KZ25-41KenzaZouiten_KZ25-42 KenzaZouiten_KZ25-37 KenzaZouiten_KZ25-32 KenzaZouiten_KZ25-16KenzaZouiten_KZ25-23 KenzaZouiten_KZ25_4-1 KenzaZouiten_KZ25_outfits_c-1 KenzaZouiten_KZ25_2-1 KenzaZouiten_KZ25-13 KenzaZouiten_KZ25-10 KenzaZouiten_KZ25-11 KenzaZouiten_KZ25-50 KenzaZouiten_KZ25-39KenzaZouiten_KZ25-31KenzaZouiten_KZ25-15 KenzaZouiten_KZ25-38 KenzaZouiten_KZ25-29 KenzaZouiten_KZ25-36 KenzaZouiten_KZ25-27KenzaZouiten_KZ25-8 KenzaZouiten_KZ25-24 KenzaZouiten_KZ25-22 KenzaZouiten_KZ25-20KenzaZouiten_KZ25-18KenzaZouiten_KZ25_5-1KenzaZouiten_KZ25-17KenzaZouiten_KZ25-33 KenzaZouiten_KZ25-5 KenzaZouiten_KZ25-3KenzaZouiten_KZ25-4KenzaZouiten_KZ25-21KenzaZouiten_KZ25-6KenzaZouiten_KZ25-12 KenzaZouiten_KZ25-1 KenzaZouiten_KZ25_ring-1 KenzaZouiten_KZ25_ring_2-1

– MY 25TH BIRTHDAY PARTY AT NO18, HOSTED BY HOSSEVENTS
Photo: Ossian Langenborg

Verkligen FÖRLÅT för bildbomben (har nog aldrig lagt in så här många bilder i ett inlägg haha?) men det är så jääääkla härliga bilder från festen och jag ville visa er alla! En sån här stor kväll förtjänar många bilder. ;-) Var ska jag börja? ÅRETS JÄVLA FEST!!! Roshi och Sharareh hade verkligen styrt upp världens bästa fest och jag kan inte tacka dem nog. Vi hade verkligen så himla kul allihopa! Familj, kusiner, vänner, kollegor – alla var där! Och så slutet…. Åh… Jag hade verkligen inte kunnat önska mig en bättre kväll. Jag kommer verkligen minnas denna kväll för resten av mitt liv.

Tack till YUC, Miller och BOLS Genever21 för att ni var med och gjorde min 25årsfest, och tusen tack till Ultimate Ears för grymt ljud under kvällen. Tack till NO18 för att vi fick hålla till i era otroligt fina lokaler. Hoppas konfettin gick att få bort från golvet hehe.. :-)))

Stort tack till Norlie & Kkv, Cornelia Jakobs, Sugar Collective, Linda Pira, Molly Sandén och Miriam Bryant för att ni kom och uppträdde för oss och gjorde vår kväll ännu bättre! Satan vad grymma ni var allihopa!

Och sist men inte minst – TACK TILL ALLA SOM KOM och delade denna fantastiska kväll med mig! På riktigt, jag gråter nu. Jag är så tacksam för att ha alla er omkring mig! <3

// SERIOUSLY I’m sooo sorry for so many photos (I don’t think I’ve ever posted this many photos in one post before haha?) but the photos are so freaking amazing and I wanted to show them all to you! A big night like this deserves many photos. ;-) I don’t know where to start? THE PARTY OF THE YEAR FOR SURE!! Roshi and Sharareh organized the perfect party and I can’t thank them enough. We all had so much fun! Family, cousins, friends, colleagues – everyone was there! And the end… Oh… I really couldn’t have wished for a better night. I will truly remember this night for the rest of my life.

Thanks to YUC, Miller and BOLS Genever21 for making this night happened! And a huge thank you to Ultimate Ears for the awesome sound during the night. Thank you NO18 for letting us have the party at your beautiful place! I hope you managed to remove the confetti from the floor hehe.. :-)))

Big thanks to Norlie & Kkv, Cornelia Jakobs, Sugar Collective, Linda Pira, Molly Sandén and Miriam Bryant for performing and making our night even better! Damn you guys were all so good!

And last but not least – THANK YOU TO EVERYONE WHO CAME and shared this amazing night with me! Seriously, I’m crying now. I’m so grateful to have all of you in my life! <3

54 Comments

noor

I was scrolling. Then again scrolling. Still scrolling. Now I have seen all the pictures :P

Reply
Sofia

ÅHH!!! Ser så sjukt kul ut!! Tycker från botten av mitt hjärta att du förtjänar det och jag känner inte ens dig (eller jo nästan haha). Och artisterna som var där är drömmen att ha på sitt b-day party!!!

Reply
Eleonore

Gud vilka härliga bilder!! Det gör ingenting att det är många för de är ju från ett speciellt tillfälle som är värt att minnas :)
Jag vet ingen kärlek som är lika stark som eran och jag vet, av hela min själ, att ni är ämnade för varandra.

Puss och kram till världens bästa Kenza från mig :) <3

Reply
Madeleine Nilsson

Tack för att jag fick vara med o fira dig o än en gång; Grattis till dig o Aleks! ❤️❤️❤️
/moster Madde

Reply
Rikke-Sofie

Jeg fikk tårer i øynene av å se bildene – helt fantastisk! <3 Gratulerer, gratulerer, congratulations! Du er så bra!

Reply
Martha

Yeeesss, looks so much fun!! And the outfits, haha, love it! :D
Were you celebrating until sunrise?

Reply
Julia

Känner sådan genuin glädje över förlovningen mellan dig och Aleks. Minns så väl inlägget du skrev om att du hittat din framtida man och nu är ni här och snart är han faktiskt din man – magiskt! Och vilken fest det ser ut att ha varit. Det säger väldigt mycket om vilken sort person du är att du har så mycket fina människor omkring sig som så uppenbart tycker mycket om dig. Njut! Kram

Reply
Julia

Hej,

Nu börjar jag bli riktigt irriterad. Jag fick inte med någon retursedel vid beställning av er, och har tagit kontakt med er 2 ggr på en vecka, och min tid på 14 dagar börjar på att ta slut.

Jobbar det inte någon på er kundservice eller?

Reply
Cornelia

Snacka om party-mode efter dessa bilder :-D

Kul att festen blev lyckad, grattis i efterskott! <3

Följ gärna resan mot min första kollektion! :-)

Reply
maria

Grattis, så ljuvligt. Verkar ha varit en grym fest.
Du ser strålande ut, får jag fråga vart ifrån din rosa jump suit kommer ifrån?

kram Maria

Reply
Madeleine

Jag älskar sådana här bildkavalkader, så mycket ren och skär glädje och lycka att man blir helt glad själv även om man inte ens var där :-)

Reply
Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Så underbart roligt att ni fick så snygga bilder från festen och alla ser så otroligt glada ut. Man sitter med största leendet när man ser dessa fantastiska bilderna dock är jag smått avundsjuk för en sån fest hade man ju inte velat missa ;D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*