• header

WEDNESDAY

KenzaZouiten_wednesday-1 KenzaZouiten_wednesday_c-1

Today at the office! Wearing all Ivyrevel ofc. ;-)

Sjukt att man kan känna sig så naken utan en ring när jag bara haft den på fingret i 3 dagar haha. Den var lite för stor så vi lämnade in den igår för förminskning. Får tillbaka den imorgon! Kan ta bättre bilder på den då om ni vill? Och kanske berätta lite om den. Eller ja jag får ju fråga Aleks först, har ingen aning om vad den kostade eller hur stor diamanten är (tror den är 1 karat men inte helt säker). Har frågat vad den kostade men han ville inte berätta. Det enda han sa var att Tokyo tyvärr inte blir av haha. <3 Men jag ska se till att vi åker dit ändå!

Nu måste jag fortsätta jobba och senare ska vi på lägenhetsvisning! Fan vad vi kämpar med det haha. Budar och budar men det går alltid över vår gräns, priserna här är helt sinnes. Känns som att vi aldrig kommer hitta något… Men när det väl är rätt så går det väl!

// It’s crazy that I feel so naked without a ring when I’ve had it on my finger for only 3 days haha. It was a bit too big so we left it at the goldsmith to make it a bit smaller. I’ll get it back tomorrow! I can take better photos of it then if you want to? And maybe write something about it. Well I have to ask Aleks first, I have no idea how much it costs or how big the diamond is (I think it’s 1 carat but I’m not completely sure). I asked him what it costs but he didn’t want to tell me. The only thing he said was that Tokyo is unfortunately not happening haha. <3 But I told him I’ll get us there anyway!

I’ve got to continue work now and later tonight we’re going to check out an apartment! Damn we’re struggling alot with that haha. They always go up too far over our limit, the prices here are crazy. It feels like we’re never gonna find anything… But I guess it will happen when it’s meant to be!

63 Comments

Amber

Yessssss I want a ring post! As many wedding and new apartment updates as possible actually haha, I’m so curious.

Reply
Luise

Hur kan man vara så snyggt, även om man är bara på jobbet?
Stort grattis i alla fall och lycka till :) (båda med Aleks och IvyRevel)

Reply
Maria

Tell is a liiiiiil bit about your wedding plans? Do you what to get married this year? Big ceremony or just for family? In Sweden or maybe somewhere else?
Sorry if it’s too private! :)

Reply
Karro

Haha, om inte du har råd med en lägenhet i Stockholm är det illa ? då måste det vara väldigt dyrt ?

Reply
Sara

Handlar väl inte om hur mycket pengar hon har utan att man kanske inte vill betala orimligt höga summor.

Reply
agg

Do you want to buy an apartment? I was crying while watching the proposal film haha, congratulation Kenza, love you

Reply
Sandra

Haha, min man fria också genom att lura mig med en resa (till Paris då), och efter han fria så var jag “åååååååhhhh en förlovnings resa till Paris” så säger han: ajuste den resan va bara för att lura dig… haha… det gör inget då man fick den fina ringen :) njut tiden som förlovade och ett stort grattis till er båda. Kram Sandra

Reply
C

Vår granne sålde sin lägenhet på 46 kvm (vid Nytorget) och köparna budade upp den 1 mkr tillslut. Vansinnigt, men det gjorde att vi blev sugna på att sälja också. Det är svårt att hitta rätt men när man väl gör det är mitt bästa tips att maila mäklaren direkt och be om att få köpa innan budgivningen. Vi betalade 200 k över acceptpriset och säljaren slapp rodda med visning och allt vad det innebär. Redan när vi flyttade in var lägenheten värderad till en mycket högre summa än vad vi betalade. Tyvärr budar stockholmare efter sina lånelöften och det blir skeva marknadspriser, så kolla Hemnet konstant och maila mäklaren så fort ni hittar den! Lycka till. :-)

Reply
Emily

Det hade varit roligt om Aleks ville berätta lite kring förlovningen. hur han kände och tänkte osv!! ( om han vill förstås!)

Reply
Javel.

Blir det inget Tokyo för att det var en undan manöver eller var de för att han spontan köpte ringen istället och inte hade råd med båda? ;P

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hehe både och, men resan var bara för att lura mig. Men jag känner att jag vill ta oss dit ändå! <3

Reply
Karla

the sweater looks so different here compared to the webshop. here it looks more like a dark blue and in the webshop it is grey (grey melange). is it just because the way you edited the pic or was the sweater in this color online but is maybe sold out already? :)

Reply
Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Det hade varit jätte roligt om du vill berätta mer om ringen!
Om du/ni tittat på ringar tidigare, är det exakt en sån ring du ville ha eller chansade han? Just ens förlovning/vigselring är ju väldigt personlig så hade varit så kul att veta :D

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vi har inte tittat på ringar innan men jag har sagt att jag vill ha en enkel och fin med en sten så han designade denna hos guldsmeden och den är verkligen perfekt. <3 :')

Reply
Josefine

Mitt tips är att kolla på något som behöver liiiite renovering (typ fula tapeter eller slitet golv) så ni kan bli av med några potentiella men lata budgivare. Sen är mitt andra tips att ni “chockbudar” lägg ett halvhögt bud redan från början så andra budgivare tappar tron att vinna och går vidare till andra lghtr. Då är det troligare att ni får en lght till ett rimligt pris :)
Lycka till!

Reply
Nathalie

Kanske för privat fråga, så du behöver inte besvara den men undra om ni har gemensam eller delad ekonomi? I.om att du sa att du ska se till att ni ska till Japan tänkte jag att du kanske menar att du ska spara “dina” pengar till det?
Stort grattis till förlovningen!! Så roligt att ni två är förlovade och ska gifta er! All lycka till er!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vi har inte gemensam ekonomi, men vi delar på gemensamma kostnader såklart som hyra, mat osv. Tack och kram! <3

Reply
.

detta kanske är fult spel, men vill man ha lägenhet så vill man..blir det orimliga summor så kan en vän eller någon annan ni känner sätta ett rätt högt pris på budet (och ni är självklart under de orimliga priset, med ett rimligt pris såklart då) vilket leder till att alla kommer sluta buda & sedan när er person som ni känner drar sig ur bugningen och ångrar sig, så har ni fått lägenheten med ett rimligt pris tadaaaaa.

Reply
Tanja

1 carat kostar ca 90 tusen. Har en själv som jag fick av min man från guldfynd, jag kollade upp priset var så nyfiken, tycker den är finare i vitt guld..

Reply
Joanna

Kul att du gillar vitt guld, hoppas din man känner dig och att din ring är i den “färgen”! Kenza verkar väldigt nöjd med rött/gult guld så det verkar som att Aleks känner henne :)

Reply
John

Jag vill mer än gärna veta mer om ringen och alla detaljer inför bröllopet. Älskar när du är personlig på bloggen :)

Reply
Manda

Det hör till att känna den frustrationen när man letar hus. Vi har hållt på i över 2 år, måste ju kännas rätt någongång.. Så häng inte läpp, när de väl händer är det garanterat rätt! Lycka till !

Reply
P

Åh förstår inte hur man kan va så vacker som du? Vackrast på hela planeten!!! Blev riktigt glad i hjärtat när jag såg er förlovning på instagram trots att jag inte känner er :’) gratttiiiis :D

Reply
Johanna

Sjukt svårt det där med bostäder just nu! Vi bor ju inte i Stockholm (men relativt nära Göteborg) och priserna är rätt saftiga här med. Vi har dock äntligen (!) lyckats köpa oss ett hus! Fick tag i det före visningen och det var verkligen vår enda chans att få det inom budget så jag är såå nöjd! :D Lycka till! hoppas det löser sig snart! :)

Reply
Charlotta

Grattis i efterskott fina du!
Är så himla glad för din skull och så flashar du dina pearly whites och ser så genuint asglad ut!
Du/ni förtjänar verkligen allt detta.
Hittills har alla kollektionenerna varit aaapsnygga, fett surt att dina peeptoes är så dyra men fattar att du satsar på kvalitet och uppskattar det, man ska ha så pass bra koll som du har på hela sitt företag och med din självbehållning så kan det bara gå uppåt.
Hoppas att du får softa lite med i allt härjeri, du hjälper mycket för inspiration och lite driv för mig och har läst din blogg sedan Teo-dagar haha, så är mycket glad att du får leva som du vill och kan nu.
Stor kram och grattis till dig och(verkar) genomsnälla Aleks.

Reply
Josefine

kan inte sluta beundra din skönhet Kenza!! Du och Aleks är sötaste paret btw, blir typ kär i er :* All lycka till er, och jaaaaaa låt oss se ringen mer, den verkar vara hur perfekt som helst!

Reply
sandy

Hade varit roligt om du frågade Aleks, hur hans tankar gick före och efter han ställde frågan.. :)

Reply
Jennie

Och btw! Lägg ut en lägenhetsannons på bloggen vad ni är ute efter? Ni kanske slipper budrundor och säljaren slipper dyr mäklare ??

Reply
Mikaela

Ja självklart visa ringen!!! O vill ni gifta er snart? Berätta berätta ?? om ni inte vill hålla de privat såklart de är fullt förståligt! All lycka till er o grattis! Kramar

Reply
Agnes

Letade lägenhet i månader, budgivningarna är hemska här i Stockholm. MEN tillslut föll det på plats och jag får nycklarna till min pärla i Vasastan imorgon! Lycka till, tips som du säkert redan vet är att kontakta mäklare ang objekt som inte kommit ut på marknden än :)

Reply
Bella

Du är så himla vacker när du ler med tänderna Kenza! Att du inte gillar det sitter bara i ditt huvud. Fortsätt så kanske du lyckas komma över den “fobin”. Jag har samma problem men börjar komma en bit på vägen! Stort grattis till allt. Du är så värd det! Kram!

Reply
Madeleine

Det här behöver du ju inte svara på såklart om du inte vill, men kände du på dig under kvällen att det var nåt med Aleks/att han skulle fria? :)
Han måste väl ha varit lite nervös menar jag =). Kram!

Reply
Stella

Yes tell us more about the ring and show us more photos! (I love engangement rings so much).
Maybe Alex could tell us the details of how he chose it etc…
You are lucky Kenza to have someone who loves you so much! Wishing you both all the best!

Reply
Elisa

Congrats Kenza and Aleks!!!!!! <3 <3 <3
My god how much do flats cost in Stockholm???

Reply
Sofia

Är lite nyfiken på vart aleks hade gömt undan ringen hela kvällen innan han friade?? :) om jag varit honom skulle jag vart livrädd att jag skulle tappa bort den på fyllan typ hahah.

Reply
Julia

Å jaaaa, fler bilder på ringen! Det är så roligt att se detta hända, har följt din blogg sen jag/du var 16 och känns som att se en väninna uppleva allt. stalker-varning haha. Men det blir ju så! Jag tycker du är så himla grym och inspirerande på alla sätt. Hoppas vi får följa dig ett bra tag till och önskar er all lycka och kärlek i världen. Finaste Kenza!! :’) <3

Reply
Hanna

Först vill jag bara passa på att säga grattis till förlovningen!
Jag kom att tänka på ett inlägg som blondinbella skrev om budgivning ett tag sedan när jag läste ditt inlägg nu. Du kanske redan har provat det som hon skriver men tänkte att det inte skadar att tipsa om inlägget iallafall! Sök på “blondinbella tips för budgivning” så tror jag att det kommer upp som resultat.Hoppas att ni hittar den perfekta lägenheten snart (om inte redan idag). Lycka till! :)

Reply
Nina

Hej Kenza!

First of all huge congratulations on your engagement AND the launch of the new Ivyrevel! Not sure if I’ve commented before but I have followed your blog for yeaaars. I still remember how excited I was for ordering my first ever Ivyrevel item, the “Tavares” top soon after the first launch a couple of years back :’) Also, I’d love to hear anything wedding related and your ring is like my dream ring, a simple golden band (looked golden anyway) with one diamond. So it would be great to hear more about it. So nice that you are shearing things like that in this blog, gives a more personal touch. Anyway, so many big and happy things going on in your life and I am very happy for you. You’re truly an inspiration and such a power woman and yet seem very genuine! Kramar från Finland x

Reply
Sara

Jaaaaaaa berätta!! Sååå himla kul! Stort, stort, stort Grattis till förlovningen Kenza!! :)

Reply
Lilly

En carat och designad själv ligger på runt 100 tusen 10 upp eller ner. Fantastiskt fin ring !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*