• header

COACHELLA – THIRD DAY

Kenza_Zouiten_Coachella_day3_17Kenza_Zouiten_Coachella_day3_10 Kenza_Zouiten_Coachella_day3_18 Kenza_Zouiten_Coachella_day3_12Kenza_Zouiten_Coachella_day3_09 Kenza_Zouiten_Coachella_day3_19Kenza_Zouiten_Coachella_day3_08 Kenza_Zouiten_Coachella_day3_07 Kenza_Zouiten_Coachella_day3_20 Kenza_Zouiten_Coachella_day3_16 Kenza_Zouiten_Coachella_day3_06 Kenza_Zouiten_Coachella_day3_02 Kenza_Zouiten_Coachella_day3_03

– COACHELLA DAY 3 WITH REVOLVE / I’m wearing jumpsuit “Heat” from Ivyrevel

Ok bättre sent än aldrig va haha, Coachella dag 3! Det här var vår sista dag och vi hängde först på Revolve’s poolparty (Travis Scott dök upp och uppträdde!) och åt burgare innan vi mötte upp Fanny och Alex på festivalen. Vi såg spelningar som Major Lazer (och Sean Paul!!), Sia & sist men inte minst Calvin Harris. På hans spelning sprang plötsligt RIHANNA ut på scenen och körde. Det var det jag älskade mest med festivalen, att man aldrig visste vilken världsartist som kunde dyka upp på scenen. Så jäkla härligt!

Dock slutade kvällen med att jag och Madde var vilse i öknen med 0% batteri på mobilen. Området är så jääääkla stort och vi råkade gå ut fel och sen fortsatte vi gå åt fel håll, längre och längre bort från människor och uber/taxi. Vid ett tillfälle satte jag mig ner i sanden och snyftade och trodde vi skulle dö där ute haha, men sen fick vi lifta med ett gäng tjejer. Den duschen jag tog när vi några timmar senare äntligen var hemma var den bästa duschen i mitt liv haha!

// Ok better late than never haha, Coachella day 3! This was our last day and we started with some drinks and burgers at the Revolve party (Travis Scott also performed!) and then we met up with Fanny and Alex at the festival. We watched Major Lazer (and Sean Paul!!), Sia and last but not least Calvin Harris. At his show, RIHANNA shows up on stage and started doing her thing. That’s what I loved the most about the festival, you never really knew who was going to show up for a surprise performance. So freaking awesome!

The night ended bad though, Madde and I got lost in the desert with 0% battery on our phones. The area is soooo fucking big and we accidentally walked out the wrong exit, and then we started walking even more in the wrong direction, further and further away from people and uber/taxis. At one time I sat down in the sand and cried a little cause I thought we were going to die out there haha, but then a car stopped and drove us. The shower I had when we finally got home a few hours later was the best shower in my life haha!

BIG THANKS again to Revolve for having us! We had a blast!!

36 Comments

Mia

Hej. Jag skulle vilja gå tillbax på dina arkiv till 2009, men det finns inte med?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej! Jag har gjort de första åren i bloggen privata av en rad olika anledningar. 2010 och framåt är öppet! Kram Kenza

Reply
Felicia

Vilka vackra bilder! Det låter verkligen superkul förutom att ni gick vilse, tur att ni kom tillbaka iallafall!

Reply
LisaLDN

AH, those photos! I NEED to get my ass to Coachella next year, no joke! :) I’m sorry you got lost at the end, but it’ll be a great story to tell one day, I’m sure :)

Reply
Vendela

Vet att jag är sen men stort GRATTIS i efterskott både på födelsedagen och till förlovningen!! <3
Helt underbara bilder också! Du är så fin! Älskar ditt nagellack också, är på jakt efter den där perfekta rosa/mauve färgen :)

Reply
Carmen

Looks like a good party! Shit that you walked in the wrong direction but there are still nice and helpfull people, and that’s a good thing!

Reply
bellah

Hej Kenza, jag har en fråga till dig! Vad du har nämnt så har du tinnitus, så jag undrar hur gör du när du går ut o festar går på festivaler, blir den inte värre efter det? har själv drabbats av tinnitus och den har blivit mycket värre efter utekvällar, så df vågar jag inte gå ut längre! blev bara nyfiken på hur du gör och om du har några tips? :)
ha det bra, finaste Kenza

Reply
Freddy

Varje dag läser jag din blogg men Vill gärna se mer annat än COMMERCIAL …..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*