• header

FRIDAY

Kenza_Zouiten_Friyay_03 Kenza_Zouiten_Friyay_01 Kenza_Zouiten_Friyay_05 Kenza_Zouiten_Friyay_02 Kenza_Zouiten_Friyay_04

Lunch in the sun with my colleagues!

Freeeedaaaaaaag yasssssssss!! Nog för att veckan har gått fort men helgen kunde inte vara mer efterlängtad. Hur mår ni idag? Jag mår bra! Har suttit inne på kontoret hela dagen, minus en liten lunchpaus med mina kollegor! Vi satte oss i solen på Café Nero och jag åt min favoriträtt (den vegetariska lasagnen). När vi kom tillbaka till kontoret körde vi fredagsfika på en gång och firade av bästa Rocky som ska vidare på nya äventyr. <3

Hoppas ni har en fin fredag!

// Fridayyyyyy yaaaassss!! I’ve been longing for the weekend, even though this week went by so fast. How are you today? I’m fine! I’ve been at the office all day, except for a lunch break with my colleagues! We had lunch in the sun and I had my favorite dish (the vegetarian lasagna). When we came back to the office we had a FRIDAY FIKA (as you might know by now, fika = coffee and something sweet like a bun or so) right away and had a little goodbye celebration for Rocky who’s moving on to new adventures. <3

Hope you’re having a lovely Friday!

16 Comments

Karla

sounds so nice, its sooo cool if everyone comes along with each other at work. its not in every office/business like that :) how many ppl are you currently at the ivyrevel office in stockholm? i know there are some other member who answer all the costumer mails and they dont sit at stockholm right? would be fun to hear a bit more about ivyrevel, you dont have to take a group pic or so i can totally understand if some dont want to be shown on your blog but just so in general. i think its very interesting to know a bit more about everything behind the brand :)) <3

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: We are 23 people at the Stockholm office! Yes the customer service is in Chicago (that’s why they answer in English) and our warehouse is in Borås. :-) Hugs!

Reply
Diana

Skorna! helt underbara, älskar färgen. Måste ha några såna fast kanske med annan klack men färgen är helt perfekt för vår, sommar och höst. :) Gillade din kappa också, den ser varm och mysig ut. Härliga bilder. Du ser så lycklig ut, förstår att du är det också hehe ;)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Köpte den på Zara förra året! Eller var det förförra? Minns inte haha, tiden går så fort. :P Kram!

Reply
Elvira Björklund

Hej! Måste börja med att säga att jag verkligen älskar din blogg! Den är inspirerande, personlig och underhållande i en perfekt kombination. Skulle du vilja göra ett inlägg med outfiten du har på dig och länka till kläderna? Blev kär i både byxorna och kappan. Kram

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack snälla! Jag tog inga fler bilder på denna outfit tyvärr, men jeansen är från Acne Studios och kappan från Zara förra året! :-) Kram Kenza

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Acne! Favvisarna, har dem i tre färger haha. Sitter som smäck!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*