• header

PALM TREE SHADES

Kenza_Zouiten_Revovle_Bikini_04 Kenza_Zouiten_Revovle_Bikini_07 Kenza_Zouiten_Revovle_Bikini_01 Kenza_Zouiten_Revovle_Bikini_03 Kenza_Zouiten_Revovle_Bikini_02 Kenza_Zouiten_Revovle_Bikini_06 Kenza_Zouiten_Revovle_Bikini_05

Bikini, bracelet and choker from Revolve

Hade inte tackat nej till att stå och svalka mig under ett palmträd just nu! ;-) Men vädret här i Stockholm är inte så dåligt heller. Eller ja det är ju väldigt upp och ner, igår var det snöblandat regn och 5 grader men idag skiner ju solen och i helgen blir det 16 grader och sol. Typiskt april-väder med andra ord.

Vad ska ni hitta på i helgen? Vi ska bruncha med ett gäng vänner imorgon, och på söndag ska vi på en visning samt tvätta. Alltså en väldigt lugn och skön helg. :-) Ska snart dra från kontoret, är så peppad på att komma hem för vi har för första gången i våra liv anlitad städhjälp haha! Det var så skitigt hemma och jag tänkte att det vore kul att lägga vår lediga helg på något annat istället. Bad dem putsa fönsterna också, har gjort det EN gång (ok inte ens jag utan det var mamma) under alla åren jag bott där…….. :’)

// I wouldn’t say no to cooling down under the palm trees right now! ;-) But the weather here in Stockholm is not that bad either. Ok it’s very up and down, yesterday it was snowing/raining and 5 degrees, but today the sun is shining and they say it’s gonna be 16 degrees and sun this weekend. Typical April weather here.

Do you have any plans for the weekend? We’re gonna have brunch with some friends tomorrow, and on Sunday we’re gonna check out an apartment and do the laundry. So a very nice and calm weekend. :-) I’m gonna leave the office soon, I’m so excited to come home because for the first time ever we’ve hired cleaning help haha! It was so dirty at home and I thought it would be nice to do something else on our weekend off. I asked them to polish the windows too, I’ve done it ONCE (ok it wasn’t even me it was my mom) during all these years I’ve lived there…… :’)

23 Comments

Ida

Jag vet inte om du brukar svara på kommentarer, men känner du inte ett ansvar för dina unga läsare som möjligtvis får ett ohälsosamt ideal genom dina bilder? Jag må vara taskig mot dig personligen just nu, men just eftersom att du säkerligen är en förebild för många så undrar jag hur du själv ser på din kroppsform, och då specifikt på dina utstickande revben. Jag vet att många andra som är medvetna om sina positioner som förebilder väljer noggrant vad de “propagerar” just genom att visa upp sig själva.

Jag förstår att alternativet (att inte posta bilder på dig i bikini) kanske är svårt att tillmötesgå med tanke på ditt yrke. Men jag undrar helt enkelt om du är medveten om problematiken, och om du funderar någonting på kroppsaktivism genom att till exempel använda modeller som inte har kroppar som passar in på rådande normer.

Reply
Linnea

Tycker precis samma! Blivit väldigt mycket fokus på kenzas kropp och just typ indragna magar och utstickande revben på sista tiden. Vet inte varför det är ett ideal hon vill framhäva. Även mer porriga bilder med spretande ben och öppen mun och väldigt utmanande poser. Kanske svårt för Kenza att själv se det och vissa blir kanske lite ‘förstörda’ efter ett tag i bloggbubblan.

Reply
Yoyo

Haha, Ida, sluta tramsa. Det är inte Kenzas ansvar att vara en perfekt förebild för alla hennes läsare.

Reply
Nathalie

Först vill jag bara säga som kommentar till hon som skrev om förebild och utstickande revben. Jag har själv väldigt utåtstickande revben trots att jag inte alls är för smal. Har alltid haft och kommer säkerligen alltid att ha. Om det är så även i Kenzas fall, ska hon då låta bli att fotas i bikini för att hon är förebild för många unga tjejer? Tänk om det är
många där ute som tänker som jag tänkte i tonåren ang. sina revben. Jag kunde bara ÖNSKA att Kenza och hennes blogg med bilder på henne i bikini fanns då så jag fick se att det fanns fler som jag.

Till en helt annan sak. Är lite nyfiken, är det spraytan som gjort dig lite fläckig här och där Kenza? För då kan jag rekommendera dig ett ställe som jag gjort på flera gånger inför resor eller fest, underverk1, ligger i Hammarby Sjöstad. Det är en automatisk soldusch där man får instruktioner och sedan klarar sig själv där inne (då kan man göra naken också hihi). Den färgen är så tunn så den blir inte fläckig när den går bort. Inte på mig i varje fall. Hett tips!

Reply
Estelle

Hej! Måste bara säga att det är så himla bra att du anlitar städhjälp, vissa tycker ju det är “skämmigt” och att man borde kunna ta hand om sin egen skit. Men har man råd att anlita städhjälp så bidrar man till fler arbeten för både unga och äldre, så PLUS för det!! Pussokram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*