• header

GOLD

Kenza_Zouiten_Paris_Victory_04Kenza_Zouiten_Paris_Victory_05Kenza_Zouiten_Paris_Victory_08 Kenza_Zouiten_Paris_Victory_07 Kenza_Zouiten_Paris_Victory_14Kenza_Zouiten_Paris_Victory_09 Kenza_Zouiten_Paris_Victory_11Kenza_Zouiten_Paris_Victory_10 Kenza_Zouiten_Paris_Victory_13 Kenza_Zouiten_Paris_Victory_06Kenza_Zouiten_Paris_Victory_03

– THE GOLDEN DOOR / IN COLLABORATION WITH IVYREVEL

Ett krav jag har på vår nya lägenhet är att porten ser ut precis såhär! Stor och guldig. Haha nääärå, skoja ba. Men i Paris ser man sånna här portar överallt typ, så jäkla fina!! För den som undrar så har jag storlek 36 i bomberjackan och S i klänningen. Skorna är tyvärr helt slutsålda!

Har ni haft en fin måndag? Min har varit sämst. Nackspärren blev bara värre under dagen (fick tipset att röra på huvudet som normalt men det är fan omöjligt när det gör så ont ju!) och inte bara det utan min tinnitus blev även sjukt mycket högre. Googlade och såg att det inte är omöjligt att det påverkas av nacken… Härligt, som att den inte redan är jobbig haha. Jaja, nu är jag iallafall hemma och ska lägga mig i ett varmt bad.

// One of my demands on our new apartment is that the gate looks exactly like this! Big and golden. Haha noo, just kidding. But you see these doors almost everywhere in Paris, they’re so beautiful!! For those who wonder, I’m wearing size 36 in the bomber jacket and S in the dress. The shoes are completely sold out!

Hope you had a nice Monday? Mine sucked. My neck just got worse during the day (someone told me to keep on and move my head like normal, but it’s impossible when it hurts that much!) and not just that my tinnitus got so much louder as well. I googled and apparently it can get affected by the neck… Great, like it’s not annoying already haha. Well well, now I’m at home and I’m gonna take a hot bath.

SHOP THE LOOK

Ivyrevel_getthelook6-2-2 Ivyrevel_getthelook6-1-2 Ivyrevel_getthelook6-3-2 Ivyrevel_Getthelook5-2 Multi-ring-01-view-large-retinaIvyrevel_Getthelook2-1

49 Comments

Nathalie

Smörj in nacken med aloe Vera heat, den värmer musklerna så att du får upp rörligheten igen! :)

Tack för fin blogg!

Reply
Angelika

Do you have maybe electrical pillow? You know, the one you conect to power and it’s become hot. I hope I expressed myself clearly.? This pillow always helps me at this kind of pain. Hope you get better soon! ???

Reply
Elena

Taking a hot bath really is the best thing you can do when you have a stiff neck! Hope you’ll feel better after it! Love the photos btw! That door is just amazing! <3
XO from Germany
Elena
____________________________________
http://saintjeans.de/

Reply
Ann

TIPS!!!
Voltaren gel!
Hjälper alltid mig när jag får stickningar i nacken m.m när man jobbat intensivt och kanske rört sig/suttit i liknande position.
Bara ta lite, typ en femkrona och smörj :)
Kram!

Reply
Klara

Smartaste, gå till en kunnig kiropraktor! En riktigt bra kiropraktor kan hjälpa dig med alla dina fysiska problem! Tack vare min så slipper jag allt ifrån rygg och nackvärk till migrän!

Reply
Linnea

Kenza gå till en kiropraktor. Ja hade precis nackspärr i 3 veckor som inte gav sig. Trodde ja hade fått diskbråck men det visade sig att en nerv va i kläm. Varit på andra justeringen idag och nu kan jag iaf sova normalt. Kan bli så av långvarig stress.. Du går runt och spänner dig!!

Reply
C

Usch, imorgon känns det förhoppningsvis bättre!

Alltså åh, sista bilden borde vara din header. SÅ VACKER.

Reply
Johanna

Värme skulle jag rekommendera! Men tyvärr är det väl så att rörelse är det bästa. :/ Du kanske kan ta någon Alvedon och försöka? Hoppas det blir bättre snart!

Reply
Léonie

Hi Kenza!

Hm, that ‘someone’ probably never had this muscle-neck-issue.. (Have you ever seen the SATC episode where Miranda’s neck is stuck? She had the same!)

Keep your neck muscle warm – scarfs, big sweaters, make a heating pack – after 2/3 days you’ll feel better! (Although it unfortunately can also take up took 7 days to get better.. :'()

Hope you feel better soon!

Reply
Fanny

Tipsar om att gå till en naprapat (eller en massör)! Det sitter ofta spänningar i ryggen som påverkar nacken. :)

Reply
Sanna

Hej Kenza, lägg dig på golvet eller sittandes i soffan med nacken högst upp på soffans ryggstöd ( så du får stöd för nacken i soffan), på golvet behöver du inget. En yoga matta kanske är skönt. Och vrid nacken till sidorna, höger till vänster långsamt. Så repeterar du tills nacken mjuknar upp. Ligg på golvet eller soffan och gör detta ett bra tag. Jag gick på en föreläsning och då fick jag lära mig det. Hoppas det går bra och håll nacken varm :) kram

Reply
Elin

Boka in en akuttid hos kiropraktor – de kan få rätt på nackspärren på några minuter :)

Reply
Emelie

Du måste röra på nacken, även om det gör ont. Flöng inte runt med huvudet, utan vrid försiktigt flera gånger. Luta huvudet även på sned, huvudet mot hakan och böj nacken osv. Gör du det försiktigt och stannar där det inte går mer bör du känna en lättnadskänsla. Kiropraktor kan göra saken värre, men håll nacken varm och rör försiktigt. Det är det bästa.

Reply
Mathilda

Nä stackars dig vännen. Det enda som hjälper mig är rejält med värktabletter. Det tar bort smärtan så att nackmusklerna slappnar av.
Och nån typ av micrad värmekudde.
Hoppas det går bort snart och tinnitusen lindras.
Kram

Reply
Hanna

Ser att de inte går så bra mdd att sluta röka på Rebecca & fionas snap story tråkigt

Reply
Maria

Jag hade problem med min nacke under flera veckor en sommar, och får ofta tillbaka det om jag sitter tokigt med nacken. Jag gick till en naprapat som gav mig akupunktur vilket hjälpte. Annars är mitt tips på självhjälp att leta upp triggerpunkter i nacke/rygg, det gör du genom att trycka med små rörelser i området och då hittar du förhoppningsvis punkter som smärtar. Håll fingret eller en tennisboll eller likn. på punkten tills smärtan avtar. Detta får du göra några gånger, men för mig hjälper detta mer än akupunktur, men alla är olika :)

Hoppas det blir bättre snart!

Reply
Natalie

Hej Kenza! jag kan inte sluta titta på bilderna från din fantastiska 25-årsfest, det verkar ha varit en helt magisk kväll! Jag undrar vad dina knep är för att ordna en riktigt kul fest (förutom det uppenbara: musik, glada vänner, god mat etc..)? Var det mycket överraskningar (förutom Aleks så klart :D)? Särskilda “happenings”? Stor kram på dig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*