• header

SUMMER LUNCH

Kenza_Zouiten_IdaSweed_20Kenza_Zouiten_IdaSweed_03Kenza_Zouiten_IdaSweed_01 Kenza_Zouiten_IdaSweed_19Kenza_Zouiten_IdaSweed_07Kenza_Zouiten_IdaSweed_11Kenza_Zouiten_IdaSweed_06 Kenza_Zouiten_IdaSweed_09Kenza_Zouiten_IdaSweed_18Kenza_Zouiten_IdaSweed_02Kenza_Zouiten_IdaSweed_17Kenza_Zouiten_IdaSweed_12

Celebrating the launch of Sweed Lashes collaboration with Ida Sjöstedt!

Men HUR HÄRLIG tisdagslunch?! Vi var ute på Djurgården och firade Sweed’s nya samarbete med Ida Sjöstedt. Ett glas vin, god mat, vänner, 20 grader (!) och strålande sol.. En perfekt liten paus från kontoret! Och gissa vad jag och Ida pratade om……. :-))

Min superfina spetstopp kommer från Ivyrevel såklart och ni hittar den här. Jag var nästan för varmt klädd haha, det brände under mina svarta byxor när vi satt i solen. Åh vad jag ÄLSKAR Sverige när det är fint väder!! Ok älskar alltid Sverige men fan vad glad man blir av sommaren.

// Well look at this LOVELY Tuesday lunch! We were out on Djurgården (a lovely “island” in Stockholm with beautiful nature) and celebrated Sweed’s new collaboration with Ida Sjöstedt. A glass of wine, nice food, friends, 20 degrees (!) and sunshine.. A perfect little break from the office! And guess what Ida and I talked about…… :-))

My pretty lace top is from Ivyrevel ofc and you can get it here. I had almost too much clothes on haha, the sun was burning under my black pants when we sat in the sun. Oh, I love Sweden so much when it’s nice weather!! Ok I always love Sweden but damn the summer makes me so happy.

29 Comments

johanna

Hej! Sjukt fin du är. Älskar när du har blivit så aktiv på bloggen! Kolla gärna in vår blogg

nouw.com/ankisar

Reply
Martha

you talked about THE dress, right?! Aaahhhh! So exciting! ♥♥♥♥
Ida’s dresses are veeeery beautiful and you always look stunning when wearing her dresses!
mmmm, and that strawberry cheesecake…

Reply
Anna

Älskade Kenza…. Jag har inte kommenterat på ett jädrans tag, men du ska veta att jag började gråta av lycka när jag såg klippet på Instagram när Aleks friar till dig. Fy fan vad vackert rent ut sagt…. Och snacka inte om hur jag höll på att kissa på mig av skratt när jag läste om att du bara tvättat fönsterna EN gång sen du flyttade in…. jag visade det för min kille (du och jag är lika gamla och våra män också, och vi har varit tillsammans i 7,5 år!! :D) och han skrattade också som fan, sa att “joooo men mer än EN gång (typ två….) har vi tvättat dom men ja…. din mamma var här och tvättade dom” Asså igenkänningsfaktorn var TOTAL och det är den ofta med dig. Telefonfobi (ja man kan ha det!), väldig flygrädsla och mycket mer. Din humor. Dör!! :’D
Kände bara att jag ville skriva detta till dig. Och att jag är så överlycklig över att det känns som att DU är jävligt lycklig <3 Det går bra nu!!!! :D
Massor av kärlek <3 Anna (Vi kanske ses på Cala Salada i sommar ;) )

Reply
Tamina

Hahaa when I heard of your engagement my first thought was ‘I bet she wears Ida Sjöstedt’ :D ;)

Reply
Natalie

Hej Kenza! Jättefina bilder!
Vad är det för objektiv på den kameran som bilderna är tagna med?
Supertacksam för svar <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*