• header

PICNIC

KenzaZouiten_haga-3 KenzaZouiten_haga-5 KenzaZouiten_haga-4 KenzaZouiten_haga-2 KenzaZouiten_haga-1

Picnic in the sun with the dogs!

Såhär mysigt hade jag och Dani det idag! Vi köpte med oss lunch och frukt och satte oss i Hagaparken med hundarna. Så himla skönt. :-) Kliar som bara den i näsan nu (jag kör både receptbelagda pollentabletter, ögondroppar och nässpray haha….) men det var det var det värt.

Kom precis hem och nu ska jag ta en dusch innan jag drar hem till Klara för en liten spraytan! Hon hälsar förresten att hon har några luckor kvar inför studenten osv om ni är sugna på en bränna. :-)

// Such a cozy day with Dani today! We bought lunch and fruit and went to Hagaparken with our dogs. So nice. :-) My nose is itching like hell now (I use both pills, eye drops and nasal spray for my allergy haha…) but it was worth it.

I just got home and now I’m gonna take shower and then go to Klara for a little spraytan!

32 Comments

Elena

Well I just came home from a looooong sunbath with some friends and I am red af! But it really did worth it, haha! Hope you had also a wonderful day :)
XO from Germany
Elena
______________________________
http://saintjeans.de/

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej! Jag har gjort alla inlägg fram till 2010 privata av en rad olika anledningar, så det är bara jag som kommer åt dem. Kram!

Reply
ISA

åh vad jag längtar efter min picknick-premiär nu! har bestämt att denna sommar ska det ske MINST en gång i veckan ;)

Reply
Sandra

Hej Kenza! Tänkte berätta att en kompis till mig som heter David Larsson, har vernissage i Bollnäs. Han är konstnär och har målat enligt mig en helt otrolig tavla på dig. Du får gärna kolla på hans instagram på bilden. Davinrid heter han! Hoppas du har en fin dag och du gillar tavlan

Reply
Anna

Såg på tv för ett tag sedan att det finns vaccin eller liknande för pollenallergiker! Du borde kanske kika upp det?:) Dem sa att det lättar besvären nå enormt:))) Känns ju hemskt att det är samma plågande varje vår för dig:/ kram

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha jag vet och jag är lika dum i huvudet varje år som ba “näää kanske jag inte är allergisk mot pollen i år?!” och skiter i tabletterna tills jag en dag vaknar upp och kan knappt öppna ögonen haha. :-)

Reply
Maja

måste bara tipsa: jag hade så himla jobbigt med allergin förut, när jag gick på näspray, ögondroppar och tabletter som var receptfria. Men ringde bara vårdcentralen och fick receptbelagda mediciner utskrivna direkt av läkare över telefon. Och oh My!! Sån stor skillnad. Jag kan leva under våren igen!!

Tips tips för oss pollenallergiker!
Kram kram bästa Kenza!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*