• header

THURSDAY

pw-1 pw-4 pw-3 pw-2

Started the day with a powerwalk ♥

Jag var lite ledsen igårkväll när vi kom hem från mormor och morfar så jag orkade inte blogga. Det var mysigt att träffa dem men så jobbigt. Igår var det första gången i hela mitt liv som jag såg min morfar gråta, det gjorde så ont att se honom rädd. Och så mormor då, rädd för att förlora sin livskamrat sedan 60 år tillbaka. Det är ju livets gång men det gör det inte mindre tufft för det. Men jag fick iallafall krama om dem ordentligt och så fick morfar annat att tänka på en stund när han berättade sina spännande historier för oss om sitt liv. Förhoppningsvis kommer nya medicinen hjälpa hjärtat så att han får flera pigga år till med oss. <3 De blev iallafall väldigt glada av att se ringen på mitt finger, som mormor väntat och tjatat de senaste åren haha.

Idag är det röd dag och jag är ledig från jobbigt, så jag började dagen med en långpromenad i solen följt av frukost och Vampire Diaries. Nu ska jag göra mig i ordning och möta upp Dani för en lunch!

// I was a bit sad last night when I got home from my grandparents so I didn’t have the energy to make a blog post. It was cozy to meet them but so tough. Yesterday was the first time in my life that I saw my grandpa cry, it hurt to see him scared. And grandma, scared to lose her life partner since 60 years back. I know it’s the circle of life but it doesn’t make it less hard. But at least I got to hug them a lot and grandpa got his mind on something else for a while when he told us his exciting stories about his life. Hopefully the new medication will help his heart so that he can get some more healthy years with us. <3 And they was very happy to see the ring on my finger! My grandma has been waiting and asking a lot the last couple of years haha.

It’s a holiday today and I have the day off from work, so I started the day with a long walk in the sun and then I had breakfast and watched Vampire Diaries. Now I’m gonna get ready and meet up with Dani for a lunch!

19 Comments

Pernille

Got so emotional reading this post. Can relate to it so much ♥️ Hope your grandpa gets the help he needs ☀️
Have a great holiday!

Stylings at Hvisk
http://hvi.sk/r/4rT3

Reply
Isa

Det är så trist att alla måste bli gamla och sjuka. Man vet att livet inte kan vara för evigt men det är ändå så jobbigt att man måste tappa de gamla förr eller senare. Men din morfar kan säkert få flera fina år till ändå<3 försök ta tiden att träffas så ofta det går, det är så värdefullt sen. Min pappa dog i cancer alldeles för ung och det gör så ont men jag vet iaf att jag tog tillvara på tiden, tackade nej till kompisar för att ta lite mysiga lördagkvällar ihop… När min morfar dog så var jag tonåring och ångrade så att jag inte tog tiden att bara vara där och spela Bingolotto och göra sånt vi gjorde när jag var liten, iaf nån gång då och då.. Inte bara stressa förbi och hela tiden vara påväg nånstans. Det är så lätt att livet rullar på och man är så uppe i sitt jämt :/
Kram

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack för dina kloka ord! Jag vet, det är så lätt att man glömmer när man har så mycket att göra. Jag har varit så dålig på att åka och hälsa på men det ska det bli ändring på. Ledsen att höra om din pappa. Massa kramar till dig <3 <3 <3

Reply
josie

Ja get ar livets gang, men get ar fortfarande like jobbigt varje gang. Idag pa min djurklinik ringed en trogen client oss och i grat berattade att hennes alskade hund hade gatt bort igar kvall. Vi sag hunden igar under dagen och den verkade helt okej pa sin heart medicine men anda nagra timmar senare dog den hemma med tanten… Hemskt att fa dessa nyheter i morse, speciellt nar vi tagit hand om hunden under sa manga ar :( ta hand om er <3

Reply
Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Men åhh kan tänka mig att det betyder mycket för dom att ni tagit de stora steget och ska gifta er.
Så som Aleks charmade in sig i våra hjärtan när du medverkade i Let´s Dance så kan jag knappt föreställa mig hur fin och mysig han måste vara som person privat. Vi alla håller tummarna för att din morfar ska bli bättre Kenza. Hör av dig till dom så mycket du kan, vet att morföräldrar alltid uppskattar de. Massa kramar!

Reply
Tasha

Sorry to hear about your Grandpa Kenza. My heart hurts for your part. I’ve been following your Blog for about 6 years now so I feel emotionally invested in your stories. <3 I hope things get better <3 Much love from South Africa

Reply
Malin

Håller tummarna för din morfar! Min farmor dog i början av april och det var så sorgligt :( ändå var hon 94 år gammal och man vet ju att de inte kan leva för evigt. Men det är ändå så sorgligt! I 10 år har vi dock sagt att “hon lever nog inte ett år till” men farmor överraskade hela tiden :)

Jag tänker mig att din morfar är mycket yngre än min farmor var (eftersom du är yngre än mig) och håller tummarna för att han har en massa år kvar att leva!

Reply
Milla

Fint skrivet, blev rörd och jag vet hur det känns. Vad fint att de har så goa barnbarn + Aleks! Kram

Reply
Phuong

Jag blir ledsen när jag läser om detta. Förstår dig helt, min morfar var också med om det i början av året. Det är hemskt att se dem man älskar vara rädd för att gå bort och att livet är så skört. Det är bara att ta vara på tiden man har med sina kära!

Reply
Ellinor

Så himla tråkigt med din morfar.. :( Håller verkligen tummarna för att han piggnar till och får vara med om ditt bröllop!
Har själv både mormor och farmor som är rätt slitna numera, har så svårt att föreställa mig att dem bara kan vara borta imorgon. Fast båda två är ett par sega jävlar så jag tror och hoppas att de kommer hänga kvar ett tag till haha! Din morfar är säkert lika seg han. ;) <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*