• header

MAY

Kenza_Zouiten_Rebel_02Kenza_Zouiten_Rebel_03Kenza_Zouiten_Rebel_05Kenza_Zouiten_Rebel_04Kenza_Zouiten_Rebel_01

ADLINKS AND BRANDS: faux suede jacket from Ivyrevel here and earrings here (necklace out soon) // blouse from H&M // skirt and lace bra from Twist & Tango // A-necklace from Jane Koenig // Adidas shoes here 

JAAAA äntligen kan man vara barbent i Stockholm! Tack MAJ för det fina vädret! Jag är ju en riktig kjolmänniska så nu jäklar börjar min kjolsäsong haha. Det här hade jag på mig i onsdags men jag hade kjol på mig igår också, och idag. :-)))

Eftersom att det är klämdag idag har det varit lite halvtomt på kontoret, jag själv har bara varit här några timmar och jobbat. Nu tänkte jag ge mig ut i solen och njuta av fredagen!

// YAAASSSS finally you can walk around with bare legs in Stockholm! Thanks MAY for the beautiful weather! As you know I’m a skirt person so my skirt season begins now haha. I wore this on Wednesday but I wore skirt yesterday too, and today. :-)))

Since it was a holiday yesterday and weekend tomorrow, it’s been a bit empty at the office today. I’ve only been here a couple of hours today. Now I’m gonna go out in the sun and enjoy this Friday!

40 Comments

elisabeth

Hej! Eget klädmärke låter som ett väldigt coolt jobb, vad gör du när du jobbar, vad går arbetet ut på i praktiken för dig?
Kram

Reply
Anna

Tror inte riktigt kenza klassas som egenföretagare längre ;) 20 plus anställda och bolag värderat till 100 miljoner… Och för övrigt väljer man ju själv när man jobbar om man nu är egenföretagare, och då jobbar ju såklart många mer än snittet men man kan ju ta ledigt en vecka om man vill, när man vill :)

Reply
Hanna

Hej !! Nu är en ‘ Livets uppdatering ‘ uppe på min blogg ❤️ Där skriver jag om allt från mode , livsstil , åsikter , osv . Jag är oxå modell / ansiktsmodell för olika ❤️ jag uppdaterar min blogg med minst 1-2 blogginlägg varje dag !! Så in och kolla ! http://www.nouw.com/shansi

Reply
S

Hej Kenza!

Det är så att jag ska till Barcelona nu på söndag den 15:e maj och kommer vara där ca en vecka. Jag och min sambo är lite sugen på att testa frukosten på W Barcelona, vet du om man kan gå dit och käka frukost även om man inte kommer att bo på hotellet? :) Har hört att frukosten är magisk utav mina vänner som tidigare bott där men ingen av dom visste ifall den även är öppen för de som inte kommer bo på hotellet.

Tack för en toppenblogg och grattis till förlovningen!

Kram! Sofie

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*