• header

DOVE

Kenza_Zouiten_Dove_01 Kenza_Zouiten_Dove_07Kenza_Zouiten_Dove_09Kenza_Zouiten_Dove_04 Kenza_Zouiten_Dove_011 Kenza_Zouiten_Dove_08 Kenza_Zouiten_Dove_010

Brands and adlinks: top here & earrings here from Ivyrevel // old skirt // Karen Walker sunglasses // Adidas shoes from Sneakersnstuff // Chanel boy bag

Innan jag slog till på den här väskan i höstas tvekade jag lite. Vanligtvis köper jag bara väskor i basfärger som svart och grått, även om det kan låta lite trist. När man lägger så mycket pengar på en väska bör man tänka att väskan ska passa till allt möjligt, till flera olika tillfällen och enligt mig alla säsonger. Nu tycker jag att mörkrött passar till mycket, men däremot känns sammet lite väl förknippat med höst/vinter? Men nu när jag börjar bära den till mina sommaroutfits så tycker jag att det funkar ändå! Speciellt med vitt och denim, den röda färgen blir så himla fin till.

PS. Nu har ju Chanel öppnat i Stockholm också.. Någon som varit där än? ;-) Jag ska verkligen försöka hålla mig borta haha…

// I hesitated for a second before I bought this bag last fall. Normally I only buy bags in basic colors such as black and grey, even though it might sound a bit dull. When you put so much money on a bag you should have in mind that the bag should go with a lot of different outfits, for several different occasions and in my opinion for all seasons. I think that dark red goes along with a lot of stuff, but velvet might feel a bit fall/winter? But now when I started wearing this bag with my summer outfits too I really think it works! Especially with white and denim, it looks so pretty with the red color.

PS. Chanel has opened in Stockholm now as well.. Have anyone been there yet? ;-) I will try my best to stay out of that store haha…

38 Comments

Sofia

MEN KAN DU GE DIG MED ATT GÖRA REKLAM FÖR IVY REVEL!!! DET ÄR PRECIS DET ENDA SOM DIN”BLOGG” BESTÅR AV NUMERA. GE UT EN KATALOG ISTÄLLET OCH LÄGG NER “BLOGGEN!!!

Reply
Stina

Kenzas blogg är just Kenzas blogg. Passar den inte så finns det andra. Hitta en annan eller starta egen som du kan publicera det du anser är riktigt och intressant i – enkelt! ??

Reply
M

Älskar outfiten! Vilken storlek på tröjan har du? Vill beställa och vi brukar ha samma storlek:)

Reply
Diana

I loved your simple Bik Bok and other outfits. I really got keen on the swedish fashion and got to know new shops. Now its ivyrevel, ivyrevel, ivyrevel, almost all ivyrevel and a bracelet from another collaboration. Even if you write some random stuff under the pictures, i liked your block far more some years ago.. I think you are a good hearted person, with more in the mind than just fashion though

Reply
Caroline

Jag har varit där. En jumbo classic double flap i caviar och med gulddetaljer fick följa med mig hem. ❤️❤️

Reply
Malin

Om du inte redan gjort det så kan jag absolut tipsa om att kolla bröllopsrelaterade saker på Pinterest! Asså där finns verkligen allt från klänning till inbjudningar och dekoration! :)

Reply
Malan

Hej!
Nu när du gifter det, det vore så himla roligt att få höra hur du och Aleks träffades. Jag minns även att hjätat du tatuerade (måste vara 1000 år sedan) och du fick det i present av en kille och du skrev att hjärtat inte är för killen (så att ifall att ni skulle göra slut så gjorde det inget). Var det Aleks som gav dig det i present? Försökte hitta inlägget i Arcive, men tror att det var innan 2010. Hade varit kul att få höra hur ni träffades och er resa i bilder etc. :) Det var så länge sedan nu så jag kommer inte ihåg och passar ju bra med ett sånt inlägg nu när det vankas bröllop.

Kramar,
Malin

Reply
katryna

I have similar skirt it is so comfy and cool. I agree with you about colour of your chanel bag, it is nice everytime and every season, i have bag in this colour and it look nice in the summer and at the winter too. I envy you your weather :/ So nice so warmy… here, in slovakia we have still cold weather :/ i thought that sweaden is colder than slovakia

byzuujandkatryna.blogspot.com

Reply
Marie

Förstår inte folk som klagar på att du bär mycket ivyrevel, det är väl klart att du vill bära kläder som du har designat själv och tycker är snygga! Jag älskar dina plagg från Ivyrevel, så snygga!!!

Reply
Anna

Hej! Vilken modell är adidasskorna? Behöver köpa nya och vet inte vilka adidas jag ska slå till på :) Kram!

Reply
Bella

Åh älskar verkligen ivyrevel’s kläder!! Blir mer förälskad för varje plagg ??

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*