• header

HAZE

KenzaZouiten_ivyrevel_salmon-1 KenzaZouiten_ivyrevel_salmon-4 KenzaZouiten_ivyrevel_salmon-5 KenzaZouiten_ivyrevel_salmon_st-1 KenzaZouiten_ivyrevel_salmon-2 KenzaZouiten_ivyrevel_salmon-3 KenzaZouiten_ivyrevel_salmon-6

In collaboration with Ivyrevel: Wearing Ivyrevel top here and skirt here // Givenchy bag // Adidas shoes // Karen Walker sunglasses // watch from Larsson & Jennings

Såhär har jag sett ut denna soliga söndag! Det blåste dock lite kyliga vindar så hade en tröja på också. Vad tycker ni om setet? Vi har det även som en klänning men jag gillar nog kjolen och toppen mer för de kan man bära separat också. Älskar ryggen på toppen!

Jag bär storlek XS både topp och kjol (skulle säga att dessa är lite stora i storleken!)

// This is what I looked like on this sunny Sunday! There were some chilly winds though so I had a sweater on as well. What do you think of this set? We also have it as a dress but I think I like the skirt and top more since you can were them separately as well. I love the back of the top!

I’m wearing size XS in both top and skirt (I would say that these pieces run a bit large to size!)

31 Comments

Caroline

Hej!
Jag undra bara om jag skulle få kunna lägga ut den här bilden på mitt inspo konto på instagram? Tyckte kläderna och stilen var skit snygga!!! Kolla gärna in mitt instagram konto @luxurypostss_ haha har ungefär precis startat kontot så jag har inte så många följare..:P Men skulle vara tacksam för svar<3

Reply
Caroline

Hej!
Jag undrade bara om jag skulle kunna lägga upp de här bilderna på mitt inspo konto på insagram? Kläderna och stilen var skit snygga och skulle passa perfekt till mitt konto!:D Är tacksam för svar<3 Och kolla gärna in mitt konto @luxurypostss_

Reply
Ari

love this !!!! both this set and the dress. cant decide which i like more :))

and you are so lucky…after all the EMAs you went to it looks like you are now going to the mtv video music awards?! damn……..!!!!!!!!!!!! :)))

Reply
Angelica

Hej Kenza! Vad tycker du om din Prada Saffiano Lux Tote-väska? Jag kan ha fel, men känns som om du inte använt den på bilder så ofta på sistone? Funderar på att köpa en i present till mig själv efter 5 års studier, så vore roligt att höra om du är nöjd med köpet!

Reply
YTA

I love it it looks very special ! But I’m less than 1,60 m so it would probably look stupid on me :D

Reply
Pinja

Verkligen älskar det här setet! Färgen på det är så söt och jag också tycker att ryggen på toppen är jättefin!

Reply
Ella

Hej Kenza! kommer det komma in flera färger i det setet? hade varit snyggt om det kom i nude. Du är grym:)

Reply
Anna

Snälla kenza, kan du inte tipsa om bröllopsfestoutfits? Så många som ska gifta sig i sommar och jag har massa bröllop att gå på. Däremot är det svårt att hitta prisvärda klänningar som är väldigt fina men inte svindyra. Du som kan sånt, snälla gör ett inlägg och tipsa! Jag hade verkligen blivit så tacksam. Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*