• header

INSTA/SNAP

Kenza_Zouiten_NYC_Kollage

New York insta/snapchat photos! @kenzas on insta, @zouitenk on snapchat

New York genom mobilen! Vi hade en sån himla bra vecka. Saknar det redan. Men om ca 2 veckor bär det av till Barcelona! Min favoritstad under sommaren, förutom Stockholm. Vi är ett gäng som åker och Aleks följer med också för första gången hehe, det ska bli så himla kul! Vi ska bara ta det lugnt, ha lugna spadagar, detoxa kroppen, simma längder i poolen och äta nyttiga sallader. Sajkkkkkk vi ska äta så mycket tapas och dricka så mycket sangria så det finns inte. ;-)

Annars då, mår ni bra idag? Min mun är bättre nu men imorse gjorde det väldigt ont (råkade typ gäspa för stort så något drogs till haha) så kom inte iväg till jobbet förrän på eftermiddagen. Nu är jag hemma igen och ska göra en smoothie och titta på Walking Dead!

// New York through my phone! We had such a nice week. I miss it already. But I’m going to Barcelona in 2 weeks! My favorite city during the summer, except for Stockholm. I’m going with some friends and Aleks will come too for the first time hehe, it’s gonna be so much fun! We’re just gonna relax, have relaxing spa days, detox our bodies, swim in the pool and eat healthy salads. Sajkkkkk we’re gonna have so much tapas and sangria, you can’t even imagine. ;-)

So, how are you today? My mouth is better now but this morning I was in a lot of pain (I think I yawned too big so something was stretched out haha) so I couldn’t go to work until in the afternoon. Now I’m back home and gonna make a smoothie and watch the Walking Dead!

23 Comments

Nora

Hi Kenza

Loveeeeeeee your blog! love you!
How long you’ll stay in Barcelona? :)

Xxxx Nora

Reply
Julia

Kenza du e sååå osmåklig …hela du och ditt nedsättande sätt att prata. Tror du att du e den enda som drar in pengar? Ädmjuka människor skryter inte. Du har visat flera gånger att du inte är varken ädmjuk och snäll. Folk e inte avis för att de reagerar kenza.

Reply
abz

OMG när åker du till Barca och hur länge stannar du?? I HAVE TO MEET YOU!!! Jag är där 11-18 juni. Svara ASAP haha.. (och nej jag är absolut inget stort fan av dig och typ avgudar dig…)

Reply
Sandra Jawad

Hej Kenza! Först och främst vill jag säga grattis till din och Aleks förlovning :D Tycker om din blogg super mycket! Jag har en fråga som är passande nu då du berättade att du ska till Barcelona snart :) Jag och min kompis ska till Barcelona i augusti och vi vet att du varit där mycket. Dock har vi försökt hitta en god guide både här och på andra sidor, men vi har inte hittat någon go. Därför vore det superkul om du kunde göra en Barcelona guide här på bloggen i ett inlägg. Exempelvis bästa äventyrs sakerna man kan göra i Barcelona, vad man inte får missa, restauranger, klubbar, barer, shopping, stränder etc. Allting, you name it :)
Skulle bli så tacksam om du kunde göra det då du varit där många gånger och vet vad som är bra och mindre bra!
Tack! Kramiiis :)

Reply
Ina

Jag skulle inte tagit det lugnt om jag var i Barcelona om ca 2 veckor. DET ÄR JU SONAR, HALLÅ!!!! Första året jag inte åker ner sedan 2011! GÅ-PÅ-SONAR. Bästa grejen jag upplevt i mitt liv.

Reply
Rebecca

Finaste Kenza. Om du någon dag skulle ha en stund över så skulle det verkligen uppsattas med en liten Barcelona-guide? Eller du kanske redan har gjort en? Ha det fint.

Reply
Silvija

So fun! we are going to in Bc on June 9-13, then other Spain city to explore. It would be so amazing to see you somewhere !! Love love ?

Reply
Julieza

Quite lovely I must say! and glad youre feeling better!! :0 I love your snaps too *crying/laughing emoji* you are one hilarious woman! xD anybody who DOESNT follow you on snapchat MUSSSSTTTT do so!!! ;P shes hilarious and can make you laugh!

Reply
Matilda

Men hallåå vad mycket du reser haha, så avis :)) älskar också Barcelona, ge gärna tips om vart det finns goda tapas, vill åka dit nån dag igen nämligen! :)

Reply
Malin

Bästa dagen har man väl inte, men ack så bra den blir när man läser din blogg! Du e så otroligt fin och inspirerande! Kram <3

Reply
Maria

Vet inte om ni kommer att bo pá W-hotellet igen, men ett hett tips är att inte sá lángt borta har ett nytt vegoställe öppnat som är riktigt fräscht och coolt, The Green Spot heter det. Pá min webbsida har jag en massa andra restaurangtips ocksá, men tänkte att det stället kunde vara nát för dig!

Reply
Ksenia Jernbom

Kenza, kan jag typ få träffa dig och ta en juice med dig eller vad som helst och prata om typ allt mellan himmel och jord, ärligt?

Med vänlig hälsning,
Ksenia Jernbom

Reply
Paula

You are soooo beautiful, Kenza! Thanks for sharing your pictures and memories with us.
I was wondering what do you think about web design? If you are interested in, look at this article about website builders.
Enjoy! Paula

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*