• header

COMPETITION / WIN YOUR FAV IVYREVEL DRESS

Kenza_Zouiten__05Kenza_Zouiten_Rain_Dress_05 Kenza_Zouiten_Terrace_6 KenzaZouiten_ivyrevel_dress_l-8 Kenza_Zouiten_Saint_Jacket_05Kenza_Zouiten_Misty_01Kenza_Zouiten_Jannah_01 Kenza_Zouiten_Rain_Dress_06

Me in my Ivyrevel dresses!

Ok, jag vet att ni älskar klänningar och jag vet att ni älskar tävlingar så här kommer en rolig giveaway! :-) Gå till www.ivyrevel.com – välj ut din absoluta favoritklänning, lämna en kommentar här till detta inlägg där du skriver vilken klänning du har valt och varför just den. Glöm inte mailadress!

På söndag kommer jag dra 3 vinnare som får hem sin favoritklänning. Lycka till!

// Ok, I know you guys love dresses and I know you love giveaways so here’s a fun one! :-) Go to www.ivyrevel.com – choose your no 1 favorite dress, leave a comment on this post and tell me what dress you chose and why that one. Don’t forget your e-mail adress!

I’ll choose 3 winners on Sunday who will recieve their favorite dress. Good luck babes!

CONGRATS TO MOA, ALICIA AND ROBINA! <3

2,357 Comments

F

Hej Kenza.
Jag skulle vilja ha STING DRESS TINGERINE. Haha och det är faktiskt en liten kul historia till varför jag vill ha just den. För ett tag sedan så hade min man en dröm om att jag hade en röd/orange lång klänning med bar rygg och han hade tyckt att det var så vackert. Er klänning är ju precis det! Nu vill jag överraska honom med att klä upp mig i just en sån klänning! Haha åh hoppas hoppas!

Reply
Maria

Elegant, unikt, lagom för skrikigt – inte särskilt försiktigt. Min favorit är Sting dress tangerine.

Reply
Robina

Hej Kenza!

Min favorit klänning är “Pure Dress Mint”. Om jag vann klänningen skulle jag ha på mig den på min kompis bröllop i augusti. Hon har valt ett ljusgrönt-vitt tema och den här klänningen skulle passa perfekt in på temat. Jag skulle matcha klänningen med silvriga smycken och ett par snygga klackar. Jag skulle även göra en fin uppsättning för att framhäva den snygga skärningen i ryggen.

Kram!

Reply
Ronja Savela

“Mist Royal Dress Embroidered” är min absolut favorit, min pappa ska snart gifta sig och jag tror att den klänningen skulle vara perfekt till ett bröllop, den är ju bara för fin! Plus att jag inte har råd att köpa den själv så hade varit hur fantastiskt som helst att vinna den!

Reply
Ebba

Helt ärligt är det fruktansvärt svårt att välja bara en, men min favorit klänning av alla från ivyrevel är Ash Dress Olive. Den är otroligt enkel och stilren, och går både att klä upp och klä ner beroende på hur man matchar. Den är jätte classy och hoppas verkligen att jag har tur nog att vinna denna klänningen så jag kan leva livet i den i sommar.

Ha det jättefin!

Reply
Ebba

Skulle välja Lara dress white eftersom att jag aldrig har varit en klänning-tjej utan mer en kjol-tjej, men är perfekt! jag skulle känna mig fin i den både på fest och till vardags. Den ser otroligt bekväm ut, man kan äta hur mycket man vill och sitta lite hur man vill utan att avslöja sig själv ;)

Reply
Elin

Day dress grey skulle vara den perfekta sommarklänningen för mig, snygg, luftig och skön!

Reply
Liliana Pabon

Svårt att välja men min favorit blir nog day dress black! Kommer nog att känna mig fin i den, med en långklänning behöver man inte så mycket mer för att känna sig fixad och det gillar jag :) plus de små detaljerna på ryggen med de flätade banden och den typiska triangel skärningen som Ivyrevel brukar ha gör det lilla extra :)

Reply
Malin Jensen

Jag vill ha alla! Haha, nej, måste jag välja så skulle jag vilja ha Moon Dress Mosaic Print eftersom den känns perfekt till sommarens sköna, soliga dagar men kan även följa med till nattens svala timmar med dans och drinkar. Har haft svårt att hitta en klänning som funkar för både. Så den önskar jag mig! <3

Reply
Emma Arvidsson

Day dress black
Jag har nyligen omfamnat långklänningen efter en lång tids ogillande, nu älskar jag dem och kan inte få nog!

Reply
Ebba

Jag skulle gärna vinna klänningen Waltz Dress Salmon. I sommar jag arbeta på Handelsbanken där jag bor och då vill man gärna se lite business ut, och denna klänning verkar perfekt för detta tillfälle, business men ändå snygg och casual (en del plagg tenderar att vara tråkiga ibland haha). Dessutom ska jag på en student och en konfirmation inom en snar framtid, och än så länge har jag bara klackarna hemma (vilket gör mig lite panikslagen hehe). Och för att inte tala om hur brun klänningen kommer att göra en, det gillar jag verkligen!!!

Reply
Emelie Larsson

Åh, skulle bli så glad om ZOE DRESS ROYAL BLUE i strl XS kom hem till mig! Perfekt till sommarkvällar, festnätter och middagar, både i sommar och i höst? Skulle bli som en för tidig födelsedagspresent då jag fyller om en vecka!

Reply
Tilda

ÄLSKAR Lara Dress White – tar studenten nu om en vecka och i höst drar jag iväg till Australien så denna klänning skulle vara helt perfekt att använda där när jag ska dricka drinkar och hänga med snygga surfarboys ;)) håller tummarna!!

Reply
Sofie

Svårt att välja! Men min favorit är “Dime dress blue flower print”, helt enkelt för att kombon blommor, blått och vitt får mitt hjärta att smälta!

Reply
Mirja Brunberg

Hej Kenza! Helt sjukt vilken generös tävling! Jag passar på såklart: Misty Dress Bleached Apricot.
Jag ser min bästa kompis framför mig; hon är min Maid of Honour på mitt bröllop nästa vecka och faaan om inte jag ska kunna belöna henne med en underbar klänning som hon kan spatsera runt i och känna sig fab!
Tusen tack och fortsatt lycka till med ett underbart klädmärke!!

Reply
Susanna Forsell

MISTY DRESS BLEACHED APRICOT är min absoluta favorit! Jag har kollat på den sen ni släppte den, underbar. Men som student har jag varken köpt en klänning till denna sommaren eller kan köpa då jag haft problem med studiestödet… och jag som älskar klänningar får nöja mig med fjolårets. Därför skulle det vara sååååå underbart att vinna denna klänningen som känns så sommar 2016 !! :D

Reply
Maya

Helt KLART är CARMELA DRESS OZELOT min favorit! Dösnygg!!!!!!!!!
Jag älskar denna klänning, så himla ball! Tror den hade passat med ett par bruna sandalklackar på sommaren. Jag hade gärna velat vinna denna! Annars hade jag köpt den själv om studentplånboken tillät. Haha
Åker utomlands i sommar dessutom och har levt as snålt senaste månaderna, dött varje gång jag går in i en butik och INTE kan köpa saker!! Aaah

Reply
Wahl Chiara

Hello Kenza :)) First of all I´m a big fan of your blog and shop and I would love to extend my Ivyrevel collection #proudrevelista ;)
My favourite dress is the ASH dress in olive. I love the colour (especially when I`m finally tanned ) and the cut because you can wear it casual for work/school and chic for a girl´s night out. Beside the fact that the dress is soooo pretty I´ll be in Barcelona the same week as you and I would love to take a picture with you in that dress before the Sagrada Familia.
No matter if I win or not I still a huge fan of you and I send you a lot of love from Luxembourg :))

Reply
Hanna

http://www.ivyrevel.com/se/collection/dresses/misty-dress-bleached-apricot/A000109-072.html?cgid=Dresses

Storlek: S

En perfekt klänning att använda både vid en finare tillställning som ett bröllop men även en dag på stan. Smidigt då man slipper köpa två klänningar till olika tillfällen, istället får jag en klänning som jag kan vid olika tillfällen! :)
Jag ser mig själv bära klänningen en sommarkväll då jag och min kille ska gå ut på restaurang vid havet. Det är lagom varmt på kvällen så en långklänning blir perfekt, färgen passar till min solkyssta hud också. Mitt hår är uppsatt i en slarvig knut med några lockar som faller ner längst sidorna. Jag kan inte se mig själv i någon annan klänning än i denna aprikosa vackra skapelse!

Reply
Isabelle Karlsson

Hej jag skulle vilja vinna sting dress tangerine för att den är helt totally gorgeous!

Reply
Sara

Klänningen Day Dress Royal Blue är klänningen som mitt öga dras till vid första anblick på sidan. Jag älskar den lite layback-stilen med (som alltid) fantastisk snygg rygg och underbara detaljer som flätande band och slits. Och för att inte tala om den kornblå färgen, min favorit som kommer se galet bra ut i sommar till en brunbränd kropp och ett blondblekt hårsvall i solen! Så det är bland annat mina anledningar till att jag skulle valt this amazing dress att ha på mig i princip hela sommaren. En skön, snygg och fantastisk färgklick matchar min personlighet bra! :)

Reply
Paulina

Har suttit i 20 min nu och försökt välja ut den klänning som jag gillar bäst, haha. Tillslut valde jag ändå MOON DRESS MOSAIC PRINT, denna klänning kommer passa till utekvällar och vardag, med byxor/tights eller utan. En perfekt klänning helt enkelt! Kram

Reply
Elin

ÄLSKAR Larissa dress black! Är gravid i sjunde månaden just nu och kommer att vara höggravid under de varmaste månaderna juli/augusti. Skulle älska att gömma min svullna kropp i den klänningen under semestern. Skulle förmodligen bära den varje dag, så så snygg! Man känner sig ju inte assnygg som det är just nu så en klänning skulle mer än att pigga upp :)

Kram!

Reply
Felicia Bladh

Jäklar vad svårt det var att välja bara en klänning..! Jag valde WONDER DRESS WHITE för att den kommer att passa så bra till min FIJI bikini :) Och så kommer den vara perfekt till festivalerna i sommar!

Reply
Christina Nielsen

I simply love the DIME DRESS EMERALD, its very classy with a beautiful back and the colour is just stunning for summer.

Reply
My Loft

Jag skulle jättegärna vilja bli ägare till en ZOE DRESS BLACK. Supersöt och jättefin svart klänning som passar till allt!

Reply
Freja Karlsson

MOON DRESS MOSAIC PRINT skulle vara grym till mina svarta boots till alla festival-planer jag har i sommaren. Ser den framför mig tillsammans med bootsen, en snygg hatt, bruna ben och stora guldsmycken! Håller mina tummar tills på söndag! <3

Reply
Veera

Har letat efter en rosa/bleached långklänning HELA året för att skall vara min systers maid of honour (ingen aning vad det är på svenska hahahah) på hennes bröllis i juli och Misty Dress Bleached Apricot SKULLE VARA PERFEKT för denna event. Om jag inte vinner beställer jag den either way ;)

Reply
Moa Hedström

Jag skulle verkligen vilja ha LARISSA DRESS BLACK eftersom den är perfekt edgy att ha på kontoret. Man är fortfarande classy men ändå kommer man sticka ut! Skulle vara riktigt härligt att ha denna på kontoret i sommar! :) Tycker den är så himla snygg!

Reply
eyla

hey, I looked just in your collection, and I liked ‘carmela dress ozelot’ the name of the dress. that print is a really pretty. and I think that this fits very well for pretty ‘basic outfit’ ‘and’ ‘go out’ ‘outfit. Have a nice day!

e-mail: [email protected]

Reply
Moa

http://www.ivyrevel.com/se/collection/dresses/misty-dress-bleached-apricot/A000109-072.html?cgid=Dresses
MISTY DRESS BLEACHED APRICOT skulle jag helst vilja ha. Det är en otroligt fin klänning som jag tycker du Kenza är otroligt fin i som är lång osv. Är själv lång och tror även jag hade passat i klänningen. Färgen är otroligt fin och tror verkligen att den skulle passa mig i sommar :). Jag älskar hur klänningen är enkel men ändå så fin och elegant på något sätt? Även så har jag haft problem med min klädstil, och vem jag är. Men tror jag mer och mer nu vet vilken stil jag passar i, och det är exakt vad denna klänning passar in i den kategorin.

Reply
Klara

I’d choose the Day Dress Black, because it’s timeless and you can style it in many different ways! :) <3

Reply
Tohideh Tamali

Hej Kenza!

Inte trodde jag att jag skulle bli kär så här en fredag förmiddag. Gick in på sidan och Ash Dress Olive fångade min blick. Kära nån.
Jag är höggravid i sjunde månaden och tycker alla gravidklänningar på marknaden är så fula! (Marknad där för dig kanske?)
Hur som, jag vill bära denna klänning för min vackra Isolde i magen. Klär upp mig för henne varje dag:) storlek L borde sitta bra.

Du ska ha cred för din smak, samtliga klänningar var on spot och kan bäras av såväl unga kvinnor som äldre. Grymt jobbat!

Ha en härlig sommar och lycka till med planeringen!

Reply
Malin

Åh, älskar alla klänningar. Ska på bröllops helg i Juli i Stockholm och hade så gärna velat haft Larissa dress black på festen dagen innan bröllopet. :) <3

Reply
Elif Natalie Ilka Wetzel

Hi Kenza!
My favourite Dress would be Rain-Dress Black. Since your collaboration with H&M I have been so scared that Ivyrevel will lose its special personality and become more like H&M.. I used to feel so special wearing Ivyrevel, as if its was a secret fashion brand only a few people on earth could wear :D But my fears are gone now, I am so happy that you get the help of H&M to expand Ivyrevel. Also.. I wrote you an e-mail once about how inspiring you are but I dont know if you read it, so here again: You have changed my life so much, and I am not even joking. I am studying in Germany right now and only because of you I studied abroad for a semester.. in LUND! And I am so in Love with swedish culture, swedish people and Sweden itself <3! I love you are soo down to earth. Pls stay this way for ever :) Hugs and Love <3

Reply
Marine

Hello Kenzas,

I’m so happy ! Je rêve d’une robe IVYREVEL depuis un loooong moment ! ( pas que les robes d’ailleurs …).
Voici la robe que j’ai choisi : http://www.ivyrevel.com/eu/collection/dresses/rain-dress-black/B000097-001.html?cgid=Dresses.
D’abord : parce qu’elle est noire et que c’est une de mes “couleurs” favorites; je trouve ça classe, sexy … & je l’adore aussi pour sa coupe, elle fait un dos splendide !

J’espère que j’aurai la chance de porter ENFIN une pièce IVYREVEL !

Merci encore pour ce concours !

Reply
Katharina

The ‘LARA DRESS WHITE’ is my favourite Ivy Revel dress out of all! I love the details and since I saw it on you I always think about getting it whenever I to to the Ivy Revel onlineshop. I would be really happy to wear it in my summer holidays. My email is: [email protected]
Have a lovely day x Kat

Reply
Maria Sidor

WALTZ DRESS SALMON Är min Favorit sen jag såg den på dig i ett inlägg! Passar perfekt till jobb eller en middag =) Håller tummarna! =)

Reply
Anna

Klänningen MISTY DRESS BLEACHED APRICOT är min absoluta favorit då den gör sommaren komplett med den somriga designen och färgen. Hoppas kunna ha den varma dagar då jag i sommar blir mamma för första gången.

Reply
Hanna Wiklund

Jag tycker verkligen om “MISTY DRESS BLEACHED APRICOT”. Jag har tittat överallt på sommarklänningar då jag alldelles snart åker till nya Zeeland i ett år och är i stort behov. Men har inte riktigt hittat de jag vill ha. Men denna är jag säker på då den är så härlig och somrig. Såg även att du bar den på en bild här ovan!

Reply
Laura Luukkonen

Hey Kenza! <3
I really adore all you're Ivyrevel dresses, it was really hard to choose one favorite. It all looks so fresh and I could wear everyone of those myself.
I've never owned anything from Ivyrevel or from you're othe clothing lines even I've always wanted since I've read you're blog from 2008!
When I had to chose just 1, my favorite was the MISTY DRESS BLEACHED APRICOT, looks really good on you and I hope it looks as good on me! :)

Reply
Silvia

Style is a way to say who you are without having to speak. I want the sting dress tangerine to speak for me.

Reply
Janika

Oj vad fina klänningar! Det blev ett svårt val, men kanske Waltz dress skulle passa bäst. Gillar också Ash olive och Moon dress mosaic print.

Reply
Rebekka

Hejje! Min favoritklänning är definitivt “Sting Dress Tangerine”, men ser att den är av en limited edition-upplaga och det verkar inte finnas några storlekar kvar. Förstår att den lär ha gått åt, så fin som den är! Skulle annars vilja bära den på någon av höstens sittningar (student), men skulle nog inte kunna hålla mig ändå tills dess utan även bära den i sommar :) Min nummer två är “Misty Dress Bleached Apricot”, även den HUR FIN SOM HELST! Skulle vilja bära den i sommar tillsammans med ljusa sneakers/sandaler och hatt, älskar hatt! Ha det fint! :) [email protected]

Reply
Jessika

Länge suktat efter LARA DRESS WHITE, men strl 36/S har varit slut. Skulle älska att matcha dom med ett par kritvita sneakers & en grå eller färgglad bomberjacka till vardags och sen byta till ett par skyhöga vita bredare klackar and hit the town!

Reply
Marah Vogl

My favorite is:
GLARE DRESS TANGERINE

It’s gorgeous.. I love red and my boyfriend loves me wearing red. The style is simple but so stretchy that it looks sexy but not naked. I’m just in love with that look of the dress. And the best is that you can combine it for everyday or for evening with some heels…

Lot’s of love,
from Germany,
Marah

PS: your blog is so inspiring! xoxo

Reply
Fanny

Jag skulle bli världens gladaste tjej om jag skulle få äran att få vinna WALTZ DRESS SALMON då det är den absolut perfekta vardagsklänningen. Jag älskar att bära klänningar till vardags under sommarhalvåret då det är mycket enklare att slänga på sig en klänningen än att leta runt i garderoben i evigheter efter toppar och kjolar eller byxor som inte funkar ihop. Jag tar även studenten den tionde juni och det skulle vara den absolut bästa student presenten om jag skulle få vinna!?

Reply
Roberta.

Hi, Kenza! :*
I really love everything about IvyRevel collection.
I follow you since the start, so I know every single improvement you have done. A really good job!
I would like to wear something cool for my graduation ceremony this year and it will be so nice for me to wear some IvyRevel’s clothes.
I really like “DAY DRESS BLACK” (http://www.ivyrevel.com/eu/collection/dresses/day-dress-black/A000004-001.html?cgid=Dresses). And I hope to be able to wear it next time!!
I wish you the best from the bottom of my heart. Do your best!
Kisses from Italy,
Roberta.

Reply
Sofia Sedergren

Pure Dress mint är verkligen en klänning som jag älskar! Jag har blivit bjuden på bröllop i Sydafrika och skulle känna mig så snygg i den klänningen. Med kostnad för resa och boede så är mina begränsade resurser redan uttömda och det hade verkligen varit fantastiskt om jag ändå kunde få känna mig fin i denna fantaskiska klänning. Kramar //Sofia

email: [email protected]

Reply
Katharina

This would be a perfect opportunity to finally encourage me to wear a long dress: The DAY DRESS BLACK or ROYAL BLUE is stunning! Perfect for vacation in Portugal this summer. Greetings from Germany! :)
My Email: [email protected]

Reply
eemmsse

“STING DRESS TANGERINE” är perfekt! Älskar färget! Skulle passa superbra till midsommarfirande.

Reply
Vaiva

My favourite dress is definitely DAY DRESS BLACK! Simple but elegant at the same time:)) I would wear it all the time!

Reply
Rebecca v B

Dream dress white strl L
otroligt fin, har länge letat efter liknande utan resultat. Svårt för min kroppsform. Men denna tror jag kommer sitta Perfekt. Love it ! Kram

[email protected]

Reply
Viktoria

My favorite one is the WALTZ DRESS SALMON. This dress is in my favourite colour, and I previously saw this dress, in one of your posts and it looked sooo nice. I would really love to wear it this summer. I’m from Hungary, (after my exam period at university is done) I want to start my own fashion blog in July. So it would be so nice, to wear this dress, in one of my first posts.

xx Viki

Reply
Malin

Jag har valt Tranquil Kimono Small Flower Print och den skulle jag i så fall bära när jag och min man åker till Stockholm i juli för att fira vår bröllopsdag:) Denna klänning till en mysig middag, en härlig sommarkväll..

Reply
Della

My favourite is Muse Dress Black! I picked this one because I have been invited to 2 weddings in this summer and I have 0 dresses to wear=( It would be so amazing to wear Ivyrevel dress. It would be my first! I hope my dream come true.

Reply
Helena

Hejsan ☀️☀️???
Alla ers klänningar är superfina!
Men ska jag välja en så väljer jag:
BAY DRESS WHITE ?????
Den är superfin!
Och denna våren jag har jobbat så mycket, och slitit pga olika skäl, och sjuka djur så de har varit en tuff vår, och jag har känt mig så ofräsch och liksom aldrig riktigt fixat mig någonting.
Nu är sommaren här och jag skall faktiskt åka till Italien i sommar.
Det hade varit så kul att få bära denna vackra skapelse och känna sig extra fin i solnedgången på en strand i Italien ?☀️???
Kramar ??

Reply
Linnea

Hej Kenza!! Jag skulle gärna vilja vinna “RIVER DRESS WHITE” då det är den ultimata sommarklänningen som skulle passa bra nu vid studenttider och alla sommarfester. <3

Reply
Frida

Åh! dog lite för “Day dress royal blue”! Tycker den klänningen passar både varma sommardagar som sena sommarkvällar, bara att addera klackar och lite snygga smycken så är man redo! Den perfekta klänningen enligt mig:)

Reply
Thyra

Jag skulle vilja vinna Day dress royal blue. Jag älskar den färgen och har nyligen “hittat” långklänningen. Har funderat på den länge, skulle vilja ha den på min systers bröllop. Lagom dressupp för mig som annars mest rockar mjukisar.

Reply
Tilda

Egentligen vill man ju ha nästintill alla klänningar, där säger ju dock plånboken nej haha.. Men om jag bara får välja en så blir det: LARISSA DRESS BLACK. Den går att använda både till vardags och även till fest och skulle garanterat bli en riktig favorit som jag kommer använda flitigt!

Reply
Tatjana

Hi there,

my favourite is Amber dress black. Perfect for numerous occasions, simple yet sexy. Let’s be honest everyone should have one. Make a statement pairing it with great shoes and rule the world :))

xoxo

Reply
Klara

Pure Dress Mint,
sitter så fint

Denna vill jag bära,
utan att behöva benen sära

Vad ska man göra när man inga pengar har,
när det enda man vill är att fresta en karl

Grabbarna kommer musklerna spänna,
om jag kommer bärandes i denna

Jag kanske träffar drömprinsen min,
förtjänsten kan vara din

Så snälla Kenza,
låt mig få glänsa

Reply
Monika

Hej Kenza!

Jag skulle SÅ gärna vilja vinna WALT DRESS SALMON, (eller egentligen vilken som helst för alla är ju så sjukt snygga)! Eftersom att jag är lite mörkare i hy och hår så tror jag denna ljusa färg kommer bli så snyggt när jag nu till sommaren får ännu mer färg! Jag ska på bröllop i Bosnien i sommar så då skulle det vara ett perfekt tillfälle att använda den! kram!

Reply
Linda

Can I have them all? Yes, please! xD
I would choose ‘GLARE DRESS TANGERINE’ because I love the color and its stylish. I think i could use it in such a many occasion. Thank you for this giveaway I love your blog.

Reply
alex

Åh jag sitter här, höggravid och gått över 10 dagar i denna sommarvärme! Vill helst av allt få tillbaka min kropp och kunna klä mig i fina sommarkläder (just nu har jag ett par shorts och 2 tröjor som passar). Hade varit så kul att få hem Tranquil kimono small flower print lagom till bebis är här! Den ser magisk ut och kommer passa min kropp perfekt i sommar när jag sitter på en uteservering med vänner och bebis i vagnen bredvid :)

Reply
Malin Larsson

Hej! Jag älskar verkligen alla klänningar från Ivy Revel, så att bara välja 1 är svårt. Men när jag såg “Misty dress bleached apricot” blev jag helt kär. Den är så fin på alla sätt och vis. Färgen är somrig och härlig, skurningen i halsen är ascool och detaljerna som det skurna på sidan och bandet i midjan ger det lilla extra till klänningen. Med denna klänning hade jag känt mig snyggast på hela midsommarfesten ;)

[email protected]

Reply
Carina

Hi Kenza! :)

I really LOVE your blog and what you do – I read it since several years.
My favorite dress is “River dress white”, it’s so pretty. I would be very very happy if I would win! :)

Email: [email protected]

Många hälsningar från Tyskland!
Carina

Reply
Aleksandra

Hey Kenza!

My favourite dress is Sting Dress Tangerine. I like it because the material is so light and this dress is perfect for warm evenings that we have in Barcelona. Also the colour is super nice and bright, which is perfect on tanned skin.

email: [email protected]

Reply
Alice

Jag är en tjej på 17 år som har letat sååå himla länge efter en klänning som är lite öppen på ryggen men som inte har linne utan att det är kortärm och nu har jag äntligen hittat den!!!!! DIME DRESS BLUE FLOWER PRINT!!!!!! Finaste klänningen jag någonsin sett! Man kan klä upp den med ett par fina klackar eller klä ner den lite med ett par vita sneakers, PERFEKT!! Jag ska på min kusins bröllop i sommar och direkt när jag såg denna klänning såg jag mig själv bära den på bröllopet, skulle bli så glad så du inte riktigt anar om jag fick hem denna klänning!!!! Har alltid valat ha en klänning från ivyrevel!!! Hoppas verkligen att jag är en av de som vinner, skulle bli så glad!! Sedan ska jag snart utomlands med min mamma och klänningen skulle passa perfekt i Grekland till ett par bruna ben och vita skor!!! Kram Alice

Reply
Ellen

Har nyligen upptäckt min stora kärlek till enkla fina långklänningar varje vardag, jag känner mig så fin i det. Misty dress bleached apricot är fantastisk, men för en student är det inte prio att köpa saker från annat än budgetkedjorna denna sommaren ;) Kram

Reply
Isabela Adamikova

I love all of the dresses, so hard to pick. But I adore the Lara white dress, so lovely! I love the laced front, perfect for party with heels and daywear with sneakers as well :)

Reply
Sandra Johansson

Åh STING DRESS TANGERINE är helt underbar! ! I sommar ska jag på både bröllop och sommarfest och har letat galet efter en fin klänning men inte hittat en enda som passar mig och gravidmagen. Utbudet för gravida i en småstad , eller egentligen överlag är inte jättestort när det kommer till finklänningar men denna skönhet skulle nog sitta som en smäck och det vore roligt att få känna sig lite extra fin ett par kvällar i sommar när man känner sig lika smidig och glamourös som en valross ??

Reply
Cally

My favourite dress from the collection is Talisman Dress Tawny Port. The colour is to die for, and the tie up string detail gives it such a lovely bohemian vibe!

Reply
Agnes

Er Misty Dress i bleached apricot (http://www.ivyrevel.com/se/collection/dresses/misty-dress-bleached-apricot/A000109-072.html?cgid=Dresses) har jag vart kär i sedan första gången jag såg den. Verkligen den perfekta längden, den perfekta färgen och jag ÄLSKAR skärningen upptill och lite slits på det! Men som student kan man ju inte köpa allt, därav hänger denna skönhet inte i min garderob just nu. Så därför HOPPAS jag verkligen att jag vinner den, dessutom gifter sig mina föräldrar i sommar i Stockholm och vad vore inte bättre att ha på sig då än denna? Kram!

Reply
Emma E

Jag älskar LARISSA DRESS BLACK. Den är så himla fantastisk! Jag älskar hur man kan variera stilen med den! Man kan vara elegant och vacker. Men man kan oxå köra på den bohemiska stilen! Vilket jag skulle föredra! Den skulle passa perfekt på våran bohofest som vi ska ha! Massa flätade armband och min bruna fransväska till.. Mmm-mm!!! :) Så snyggt! :) Kram

Reply
Klara

Hi Kenza,
I would choose the “Lara dress white”, because it just caught my eye. I love the fact, that it’s sexy, but not too much (as most of the laced clothes), so it’s perfect for the day-time.
That you for this great giveaway!
Xx

Reply
Josephine

Jag gillar MISTY DRESS BLEACHED APRICOT som passar både till vardag och finare tillfällen och därför gillar jag den :-) Det är bra att kunna ha ett plagg i garderoben som man kan ha till vad som helst och den är också väldigt snygg sommarfärg som man inte får missa. Tänk klänningen med långhalsband, en ljus väska och ett par sneakers till – flott!! Dock är det också väldigt skönt med långklänningar då det är skönt att benen inte syns ibland haha ;-P Och vid finare tillfällen så är den snygg med ett par klackar, curls och en axelrems väska.

Jag som aldrig använder långklänning för att jag tycker det är så svårt att hitta den rätta och med MISTY DRESS BLEACHED APRICOT kommer passa väldigt bra då den är snygg i formen och en snygg färg! That’s why I like it haha och skulle bli jätteglad om jag skulle vinna den.

Ha det bra kram!
[email protected]

Reply
Emma

Jag skulle jättegärna vilja ha DIME DRESS WHITE! Efter att jag sett den är jag nästan helt besatt. Den är så stilren och jag absolut ääääälskar ryggen! Kommer att vara såå snygg när man är brun :) Håller tummarna på att jag vinner! Kram

Reply
Grete H

I would LOVE love love the Larissa Dress Black! Its just perfect in every way! Fingers crossed xx

Reply
Maja

I would love to have MISTY DRESS BLEACHED APRICOT! It would be a great match up with my style, which is a bit casual and minimalistic. also, i think that the dress is good for many occasions, so i would wear it everywhereee.

Btw, Kenza u are a real inspiration! I wish u luck in everything what u do!
Hugs and kisses x x

Reply
Floriane

I love the Oxide dress white ! The dress is very smart and is in the detail ! I love it !

Thanks a lot

Fingers crossed

Reply
KiRi

I just love your fashion… I can`t even choose one of this dresses… But I think that the Misty Dress Bleached Apricot is my favorite! The colour is so pretty and it is very flattering.
Much love from Liechtenstein

Reply
Alexandra

First of all, greetings from Poland! :)

As for the dress… All of them are soo pretty it’s hard to choose, but I would have to go with Day Dress in black. It ust be because black is one of my favourite colors. I usually like classic, basic clothes, but this one is not your usual maxi and that’s why I fell in love with it. It may look like a standard one, but the back is so cool and gives a great look.

Have a great day!

Reply
Ulle

Den klänningen som jag har kollat på ett tag och verkligen fastnat för är AMBER DRESS BLUE FLOWER PRINT stl 36. Jag älskar den blåa färgen och mönstret.

Jag gillar verkligen att bära klänningar under sommaren, men är även kräsen vad gäller modell och design.
Klänningen är stilren och passar istortsett till alla tillfällen. Jag skulle bli så glad.
Om jag skulle få äran att få vinna en klänning ur din kollektion.. Jag håller tummarna !! Kramar

Reply
Micaela

MISTY DRESS BLEACHED APRICOT, för att det är i den klänningen jag vill spendera min sommar helt enkelt… och för att det typ står mitt namn på den! Kram

Reply
Elsa

Hej!! Min favorit är Lara Dress White! Tror den skulle passa perfekt för studenten, midsommar och som vardagsklänning i sommar. Man kan både dressa ner den och upp den för olika tillfällen och den passar till allt. En perfekt sommarklänning!
Kramar <3

Reply
Anna Dalqvist

WALTZ DRESS SALMON dress är min favorit.
För att den är ljuvlig färg på nu till sommaren och även för våren.
Sedan är den fantastiskt snygg i modellen, två delad, öppen rygg och med sprundet fram till – den har alla kriterier för att leverera och vara dröm snygg på festen, middagen eller på andra tillställningar. Annorlunda mot alla andra klänningar jag har och har sett – därför är den vinnaren!!

Reply
Ida Andersson

Jag väljer “Carmela dress ozelot” därför att jag vill använda den på sommaravslutningen av mitt jobb med ensamkommande och asylsökande ungdomar. Textil mönstret passar in bland den sydländska stilen och klänningens modell smickrar min timglasfigur samt v-neck gör att jag ser längre ut.
Hälsningar Ida Andersson

Reply
Hanna

Efter fyra år med Anorexi har jag nu kommit till den biten att jag vågar ha klänning på mig igen. jag har inte burit fina och snygga klänningar på så länge då jag har känt mig som ett stort monster. Nu har jag dock kommit till de stadiet att jag vill börja klä mig snyggt, och få känna mig lite fin igen. Jag vill så gärna ha RAIN DRESS MINT.

kram

Reply
ida

Alla kläder är ju underbara men jag hade velat vinna misty dress bleached apricot strl. S. Kul med tävling! :)

Reply
Dominika

I fell in love in DIME DRESS BLUE FLOWER PRINT. First look, what a pretty dress, perfect for garden party or night-out with heels of course. But, it is all about this back, sexy, classy… I hear how dress scream that I will rock the party with this dress! Greetings from Poland :)

Reply
Debora

I love the Dime Dress Blue Flower Print. I am glad you guys put a dress like that in your collecting, with more colour, perfect for the summer (and also because blue clothes always light up my blue eyes haha) :)

Reply
Sara J

Hi,
I would love to win Waltz Dress Salmon. It´s a perfect summer dress, which I can wear this summer and take endless pictures with for my instagram-account, and to enjoy at summernights. I´ve never won anything, so this would be great.

Cheers from Oslo, Norway

Reply
Celia

I really like the PURE DRESS MINT because it is the perfect spring color and it has a nice length, so you can wear it everywhere.
Have a lovely weekend
Greets from Croatia <3

Reply
johanna ahlfors

DIME DRESS BLUE FLOWER PRINT är min favvo! den är så himla fin!! Jag älskar blåvita klänningar till sommaren! Den funkar både till vardags och fest, sånna klänningar man vill ha till sommaren typ dra på sig efter en dag på stranden, lite läppstift och redo för natten!

Reply
Linn Engquist

RAIN DRESS BLACK
Super fin klänning med en öppen rygg som jag älskar och en fin detalj med en ring. Nu på sommaren är det perfekt att ha klänningar som man inte behöver ha bh i vilket är så skönt, älskar klänningen!

Reply
Gabriella

Min favorit är OAK DRESS MONSTERA PRINT!
Jag älskar färgen och skärningen är perfekt för min kroppsform. Hade blivit jätte glad om jag vann!

Reply
Karolina Zelinkova

Hi Kenza!❤️
It took me a while to choose one dress, because they are all sooo pretty, but after all I decided for the ‘RAIN DRESS MINT’. I chose them, because I was trying to find the perfect summer dress for a really long time and I think that these are just perfect for me. I love the colour (No more all black outfits!), I also think that they show my personality and the way that I want to be dressed. Have a nice day!❤️ [email protected]

Reply
Olympe Canalis

Hi Kenzas, it’s really nice to do this giveaways, my favorite dress from IvyRevel since a couple of month is the Carmela dress Ozelot, i love the material, the print and it seems so lightweight! Moreover, i don’t really like my arms so it covers up really perfectly for me hehe… Anyway, i think it’s a perfect dress for the summer, i love it!
Have a good day, kisses from France :-)

Reply
Klara G

I really like that dress: CARMELA DRESS OZELOT because it’s my favourite out of them all and looks absolutely stunning (of course) :D

also I’m going to Croatia this summer and it would be perfect for going out in the evening (monkey who hides his face emoji)

aaaaaah it would be so cool to win ^-^

Greetings from Germany, Klara <3

Reply
Linda Öberg

Helluuu!!! Älskar verkligen Ivyrevel, superduper snygga kläder!!! Beslutångesten när jag skulle peka ut 1 favorit av alla drömklänningar… hahah! Men den som jag fastnade mest för och som jag verkligen skulle kunna se mig bära i sommar är “CARMELA DRESS OZELOT”, en klänning med lite attityd och stil. Skulle blivit hemskt tacksam om jag blev en av dem tre lyckliga vinnarna!!! Puss och Kram på dig

Länk till klänningen
http://www.ivyrevel.com/se/collection/dresses/carmela-dress-ozelot/B000070-059.html?cgid=Dresses

Reply
Mija

Jag fullkomligt ÄLSKAR den grå “Day dress”. Dels för att du var kickassnygg i den, men framförallt för att den är en klänning som är så lättvarierad med hjälp av skor och smycken. Den funkar som till alla tillfällen.

Reply
Emily

Wonder dress White! Vilken vacker och somrig klänning. Luftig och perfekt en varm dag när allt åtsittande känns som ett straff, haha! :)

Reply
Lina H

När jag tittade runt på ivy revel fastande jag direkt för klänningen “DIME DRESS BLUE FLOWER PRINT” och det är den klänningen jag skulle vilja ha om jag vinner. Det var så fint mönster och öppningen i ryggen var too die for. Klänningen skulle vara PERFEKT nu i sommar att gå runt med på någon tropisk strand.

Reply
N

Jag har länge haft komplex över finnar på bröstet/bröstkorgen samt små bröst (har liksom ingen klyfta att visa upp). Detta har gjort att min garderob baara består av kläder med hög hals. MEN nu tänker jag skita i normerna och börja bära v-ringade och urringade kläder igen!! Därför skulle MOON DRESS MOSAIC PRINT (http://www.ivyrevel.com/se/collection/dresses/moon-dress-mosaic-print/B000017-003.html?cgid=Dresses) vara ett perfekt första tillskott att rocka i sommar!

Reply
Isabelle

Hello Kenza! I would love love love to be given the “rain dress mint”(http://www.ivyrevel.com/sg/collection/dresses/rain-dress-mint/B000096-076.html?cgid=Dresses). WHY? Alright so, my boyfriend and I have quite a strict budget as neither one of us receives as much as we wish we did.. Hhehehe :S We have been dating for equally as long as you and Aleks have and he hasn’t popped the question yet… Therefore I have decided to take the matter into my own hands, HELLO FEMINISM!! And as I stated earlier, we don’t have a large budget but I want to to make the night as special as possible, therefore I have gone out of the way to make the most romantic and crazy day/night for us and I imagine I will ask him after dinner whilst we’re walking along the river. BUT, I just realised that I. DON’T. HAVE. THE. PERFECT. OUTFIT. You out of all people should know how damn important it is to have the perfect outfit, and so I imagine that the ‘rain dress mint’ will be the perfect fit as it is simple yet elegant and has the touch of a romantic summer night. However, you being the Queen of fashion in Stockholm, I believe that you know better which dress I should wear? So maybe if you think of a better dress for the occasion and decide I should be the winner, feel free to surprise me! I honestly love each and every item at ivyrevel and I would be honoured to wear any of your gowns during my special night. Lots of love – Isabelle

Reply
Alva

Hade väldigt svårt att välja men min absoluta favorit var Day Dress Gray Melange! Den här klänningen skulle verkligen vara perfekt till sommarens alla aktiviteter och funkar även till flera tillfällen. Jag saknar en klänning som man både kan ha till vardags och till finare tillfällen. Därför skulle den här klänningen vara något för mig! :-) <3

Reply
Larissa

Hey Kenza!:)

My favorite dress is the “Larissa dress black”. I saw it a while ago online and thought that it was really pretty. I liked the lacing details paired with the clean cut and the black color makes it look very chic. When I had a closer look I realized that it was named after me;) That must be fortune haha. It was a bit too pricey for me, that’s why I didn’t bought it. Would be very happy to win the dress.

Sending you love from Germany:)
Larissa

Reply
Nikki

Hej !

Jag blev helt kär i Rain Dress Mint och skulle gärna vilja vinna den och bära den i Santorini och Mykonos när jag ska dit om drygt en månad, färgen är ju bara så WOW och jag ser redan nu framför mig hur klänningen framhävs när jag står vid de vita stenhusen i Grekland och även när jag står vid utsiktsplatsen vid Santorini som jag besökte förra året. Favoritplatsen på jorden!

Vinner jag är det storlek S ?

Kram och tack för en härlig blogg ☺

/Nikki

??????????????????

Reply
Vivi Tuong Duong

Hi,
I just love the Lara Dress White. The dress is perfect in both fit and design. It is simple but both elegant, and the top of the dress is gourgeus giving it a little “party” look.

Email: [email protected]

Reply
Maja

Såå svårt att välja bland alla fina klänningar ni har, men den jag fastnade mest för är faktiskt Ash dress i olive-färgen. Älskar den gröna färgen och tror att den kommer bli väldigt skön att ha i sommar. Det bästa med den är ju också att man kan både dressa upp den och ner den, en klänning för flera olika tillfällen!

Reply
Nekane Muguruza

Hii, ok first of all I have to say that it’s a long time ago that I don’t wear a dress.. So when I saw this chance to gain a dress, I thought was the moment to have a dress in the wardrobe and wear it on summer!!
And definetly believe that this dress is perfect for summer, where you can stand out not only the dress, but also the tan :)
Moreover, I think it’s perfect because you can wear it during the day and also when you go out at night.
Fingers crossed to be one of the winners!
Thanks for this opportunity

Reply
Emilie

DIME DRESS WHITE – I am going to be a student really soon and I would love the dress for my graduation. I think it is the perfect casual summer dress and it would match my red/white student cap.

Reply
Maria

Jag skulle vilja ha AMBER DRESS BLACK då jag direkt såg mig använda den i olika scenarion då den kan kombineras med otroligt mycket!

Reply
Rebecca

Jag skulle vilja vinna underbara MISTY DRESS BLEACHED APRICOT i storlek L, för att den hade varit så fantastiskt fin att bära på min sons dop i augusti <3

Reply
Irena

Jag ska på brollöp den 13:e augusti och den 14:e fyller jag år, alltå kommer jag fira en del av min födelsedag under bröllopet. Nu är jag alltså på jakt efter en skön bröllops- och födelsedagsklänning att ha i värmen. Eftersom det är mitt i sommaren vill jag gärna ha något ljust på mig och tycker att Pure dress mint har den perfekta färgen. Skärningen på ryggen gör mig extra glad för då kommer jag även kunna visa upp min nya tatuering!

Reply
Kanita

Jag älskar CARMELA DRESS OZELOT och skulle vara den perfekta klänningen att ha dag som kväll. Mönstrade plagg är det finaste jag vet och denna klänningen har ett så fint mönster, älskar!!!!
Skulle bära klänningen med snygga klackskor och en stram toffs på min födelsedag, hoppas, hoppas, hoppas!

Reply
Cecilia

Åhhhh en Ivyrevel tävling!!

Jag skulle vilja vinna “Pure dress mint” klänningen. För det första – färgen, huuuuur fin är inte den?? Minns att du la upp en bild på insta på dig och Aleks där du bar en vacker mintgrön klänningen (tror det är din mest gillade bild på insta?) och har verkligen tokletat efter en liknande. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om hur underbar färgen är, men jag håller detta kort och säger bara att den är skitsnygg! Jag äger ingen långklänning förtillfället och älskar idén med en kortklänning med ett tunnare tyg längre ner, såååå fin! Min syster ska gifta sig och denna klänning hade verkligen varit perfekt! Om jag inte vinner den så kommer jag förmodligen att köpa den, men jag gör ett försök i denna tävling, because who wouldn’t want it for free? Kram på dig bästa Kenza!

Reply
Amina

Hi from France!

Thanks for this giveaway, I choose the STING DRESS TANGERINE. I had a heart crush when I saw your post wearing this dress. I think it will be so perfect this summer, this color is so beautiful with a nice tan :)

Amina

Reply
Malin

Min favorit är MISTY DRESS BLEACHED APRICOT. Jag tycker att den klänningen är underbart fin och verkar väldigt användbar då man både kan klä upp och ner den samt att den skulle passa till många tillfällen! Om jag vann skulle den vara det självklara valet på en släktings studentfirande, midsommar, dagar och kvällar i stan samt följa med till Spanien där jag skulle vilja gå hand i hand med min kärlek, iklädd klänningen, äta goda tapas och titta på solnedgången på stranden :)

Reply
Anna

Hi Kenza!
Thank you for this lovely giveaway :) It’s really hard to pick a dress, but I’d go with “Larissa Dress Black”. First of all, you can never go wrong with a black maxi dress, right? It’s a beautiful staple! The laced front and the dramatic slits make this dress unique to me. Plus, our family’s dog’s nick name is “Larissa” which is more of an insider’s joke, but it rings a bell and that dress would make me think of our funny and cheeky dog :D
Greetings from Germany!
Anna
mintymilky [at] gmail [dot] com

Reply
Johanna

MISTY DRESS BLEACHED APRICOT Är klänningen jag skulle vilja vinna. Skulle vilja vinna denna då jag velat ha den länge, men har inte råd med den när jag går hemma och är mammaledig. Och den jag gillar med den är färgen, och att den funkar till allt-!

Reply
Erica

Hade gärna velat ha Jasmine Dress Multi (strl S). Skulle passa perfekt att bära denna på min lilla kusins dop nu i juni!

Reply
Emy

hmm, måste nog säga att carmela dress ozelot är min favorit, är något som är min grej så är det mönstrade klänningar :-) sen så älskar jag att den är kort men ändå har långa ärmar-perfekt för svensk sommar!

Reply
Hannah

MOON DRESS MOSAIC PRINT, varför? Har letat efter en tunika-aktig klänning jättelänge utan vidare framgång och när jag såg den nu på eran hemsida så sa det bara klick. Där är den ju. Den där jag har letat efter så länge. Tycker verkligen den är superfin, ser både avslappnad men snygg och moderiktig ut på samma gång.

Dock ser den väldigt slut ut… Och i så fall så ser dime dress blue flower print ut som något jag skulle kunna ha på dejt med drömkillen senare i sommar när han hälsar på. Tror verkligen han är min framtida man men vem vet :-)

Reply
Emmy Mared

Bay dress white är min absoluta favorit! Den är så elegant och vacker och jag skulle verkligen behöva en klänning till min student och den hade varit så perfekt! Verkligen en ren dröm. Det som är så fint med den klänningen är att jag kan använda den flera gånger på andra sommarfester i sommar också :)

Reply
Anastasia

I really love the Rain dress mint, which is here in the picture. And I feel that it’s an anthem for me embracing myself and running into your blog on the way. I never have been one of the skinny girls with no boobs and no ass, just another hometown type of girl, haha. But first year at University got me 14 kg plus to my s/m size, so I kinda lost myself for a while bacause University itself is a hell of a step to make, when you gotta move from a smal town to the state capital and start a new life and make all the adult decisions, and then I was astounished by all the beautiful people around me to whom I couldn’t relate. Somehow 2 very insecure years later, I pulled myself out of the state where I just didn’t believe I can be like a normal girl with all the nice dresses and boyfriend and all, I changed my eating attitude, I got to excersize and all. And somewhere at this point I encountered your blog, and it was kinda revelation, because as I am now and at that point, even though you wear size xs/s you don’t look like all of the models or plenty of other bloggers, I mean, you don’t look two-dimentional or like a clothes hanger, and I found a lot of inspiration in your outfits, and in you being so open and nice and sweet, and I think that it was an important contribution to me getting back my confidence. So this way I figured out that it’s okay to have some boobs and ass, and look healthy, and I feel like this dress is a statement like: ‘Look at my body, I’m a woman, and this dress is for showing me, and it’s not me, who’s just a mannequin for this dress’. Anyway that’s how it makes me feel.

p.s. it just didn’t feel right to insert it somwhere in between “how I got in shape” and “you’re an inspiration’ that the goal about the boyfriend is also checked – when you’re open and outgoing it’s way easier to meet someone then when you’re just in front of PC all the time eating somethin :D so yeah, I met a man, who makes me feel very happy and very confident about myself and I think he’ll like the way I’ll look in this dress if I get it ;)

Reply
Suzana

Day Dress Royal Blue hade varit underbar att ha! Blå är min favoritfärg och just Royal Blue är dödlig. Klänningen i sig är perfekt både till vardags och med rätt accessoarer kan man ha det till fester under sena sommarnätter. Hade varit perfekt att ha inför avslutningar, dop och liknande i sommar :)

Reply
Elin

Skulle bli så lycklig om jag fick chansen att vinna MISTY DRESS BLEACHED APRICOT. Enligt mig den perfekta klänningen i färg, form och snittningen. Har beställt era fantastiska plagg tidigare och denna klänningen hade fulländat min garderob.

Reply
Alena

Hey Kenza,

It´s too hard for me choose just one favorit dress! I love the entire colection Ode to spring, seriously. It is so clean and beatiful color. However in the summer I called two wedding as a guest and I think that STING DRESS TANGERINE will be perfect not only for such an occasion. This dress are super flowing and sexy and will be great for warm evening. Also I fall in love that color!

Btw. You are a real inspiration! I wish you only the best. :-)

Greetings from Czech Republic.
[email protected]

Reply
Ingrid

Hej! Jag har valt Delta deras mosaic print. Jag tycker den är så stilren och snygg! I den skulle jag känna mig så fin både till jobb, vardags och fest. :)))
PUSS

Reply
Emma Andersson

Hej Kenza! Min favoritklänning är verkligen Amber dress, blue flower print. Jag valde den för att den har jättefint mönster och modellen passar min kropp. Jag har nyligen blivit diagnostiserad med en kronisk sjukdom som gör att min kropp har jättesvårt att ta upp näring (crohns sjukdom). Har gått ned 10kg på en redan smal kropp på grund av det och försöker nu bygga upp mitt självförtroende igen. Det är jättekämpigt just nu, men jag försöker verkligen. Skulle kunna känna mig jättefin i Amber-klänningen tror jag! <3 Kram från Emma

Reply
Paulien Verbeeck

Hi Kenza, I would be honored to win one of Ivyrevel’s dresses. If I had to choose one, I would pick the rain dress in black. It’s so simple, yet so stunning and it is perfect for the upcomming summerparties. I would love to wear it to prom, combined with some golden accesories and maybe a tiara if I get chosen as promqueen? :p Haha wishful thinking, but one thing is for sure, I will feel like a princess in this dress!

Big kiss
Paulien

Reply
Mirja

Jag bara ÄLSKAR(!!!) MISTY DRESS BLEACHED APRICOT, det skulle vara den perfekta sommarklänningen! Har nyss upptäckt min stora kärlek till enkla långklänningar för man kan klä upp den ännu mer för att känna sig finast på kvällen, eller varför inte klä “ner” den och ha den på dagen. Färgen är helt underbar när man är fin gyllenbrun.

Reply
Marina

Hej Kenza! Min drömklänning från eran kollektion är “miss royal dress embroidered”. Namnet talar för sig själv, miss royal…;)
Och varför just den? Ja, första gången jag upptäckte den på Ivyrevel’s hemsida så fastnade jag. För mig som är snart 16 så är det svårt o veta vad ens stil är, har alltid vart osäker kring vad jag ska bära, och vad som passar mig. Men framförallt vad jag skulle trivas i. Jag kan direkt se om jag skulle trivas i ett plagg eller inte. Det har antagligen med alla skönhetsideal att göra, den stora frågan är alltid vilken klänning skulle framhäva min kropp på ett bra sätt. Men jag gillar verkligen ALLT med den klänningen. Färgen är annorlunda för min vardagliga stil. Men jag vill verkligen klä mig lite mer annorlunda än vad jag brukar göra. Jag vill hitta min stil helt enkelt.

Jag älskar färgen, de små små detaljerna som gör stor skillnad. Skärningen där fram med snörning är en het trend, som jag älskar! De korta ärmarna och längden är perfekt till sena sommarkvällar. Den ser verkligen bekväm ut, och otroligt lätt, så som jag vill att en klänning ska vara!
Det skulle vart hur roligt som helst om jag blev en av de 3, har inte alls stora förhoppningar eftersom jag aldrig brukar “vinna” någonting, men man kan ju alltid hoppas! Skulle vart en perfekt födelsedagspresent då jag fyller år i Juli:D

P.S Flyger till London om två veckor och kan bara drömma om att stolt visa upp er fina klänning på gatorna, det hade jag lätt gjort! Hade känt mig som “million dollar”;) Även fast jag egentligen inte har råd med den, haha.
Kram<3

Reply
Mallaury Lehnertz

This feels a bit weird to enter for a giveaway but I mean your dresses are TO DIE FOR haha !! It was though to choose but I’m a simple girl. That’s why I’d pick “DAY DRESS BLACK” if I ever got the chance to have one of Ivy Revel’s dresses. It’s simple, yet elegant. I really love those long dresses, SO CONFORTABLE ! I’d wear it as much as I could but it’s perfect for a festival. And summer is coming haha.

Hugs, Mallaury (from Belgium).

Reply
Tanja

Zoe dress black. It looks sexy but casual and tho my boobies are not big I think they would actually look nice in the dress.

Reply
Lisa

Day dress Grey melange

Har en grå långklänning hemma som jag sytt om för att efterlikna just den här klänningen men inte riktigt lyckats, därför skulle jag bli superglad ifall jag vann :)

Reply
Sofia

MISTY DRESS BLEACHED APRICOT är min favvo!! Så himla fin och bara älskar färgen. Är i vanliga fall ingen färg-person utan trivs bäst i svart, grått och marinblått typ. Skittrist men vill bli mer färgglad, särskilt nu på sommaren. Grejen med denna är att den passar närsom, kan ha den i stan, på dagsparty, stranden och typ som mysklänning på landet för att den är/verkar så skön. Längden är också ett fett plus då den inte är super lång och borde då passa mig utan att den släpar i marken. SKULLE BLI FETT GLAD OM JAG VANN. så du vet :)

Reply
Mila

Hej Kenza! Zoe Dress Black är bara huuur snygg som helst! Jag är på jakt efter “the little black dress” som bara är ett måste i allas garderob och jag tycker den är spot on! Den perfekta lilla svarta klänningen :)
[email protected]

Reply
Stefanie rudi

RAIN DRESS MINT ! Wow har velat ha dennna klänning sedan den kom ut, men har inte haft råd.. Håller nämligen på med mitt körkort så att alla pengar försvinner för det.. Hade iallafall varit underbart med denna klänning på min 18 års födelsedag i sommar, min resa till grekland (för första gången ska jag resa själv!) och dagen jag tar körkort! De fina detaljerna och den underbara färgen hade passat utmärkt med min lite mörkare hy och mitt bruna hår, mina vänner och min pojkvän säger alltid att jag passar fint i starka färger och att jag borde bära det oftare, håller med då min garderob består till 95% av svarta kläder haha.. Men hade iallafall blivit mer än överlycklig! Kram fina Kenza, grattis ännu en gång till förlovningen är så glad för din skull efter att ha följt bloggen Så många år :’) <3

Reply
Anna

Väldigt svårt att bara välja en, därför väljer jag Day dress black så att jag ska kunna använda den till flera tillfällen. En perfekt långklänning som både fungerar till vardags, men också till fina tillfällen då den har en slits och öppen rygg. Jag väljer just den här för att jag ska kunna använda den maximalt, och för att den är snygg :P
mail: [email protected]

Reply
Jessica

Min absoluta favorit klänning är Waltz Dress salmon. Färgen är helt underbar till en solbränd hud nu i sommar och elegant till en dejtkväll med min pojkvän. Om jag hade denna klänning på mig skulle jag känna mig vacker framför min pojkvän.

Reply
Amanda-Lou

Hej Kenza!
“RAIN DRESS MINT” är min absoluta favorit! Bara tanken att glida rund med den i Cannes en varm sommarkväll är ju drömmen. Får se till att sola lite extra bara så att man får den där “sol kyssta” hudfärgen, hur snyggt skulle inte det vara? :) Älskar just den här klänningen eftersom den ser ut att vara ganska kort vilket är bra då jag bara är 158 cm hehe (svårt att hitta klänning i bra längd). Gillar också att den är så enkel men ändå de små detaljerna som den lilla silverringen bak i ryggen! Plus att jag älskar mint ;)) (nu var jag rolig)
Kram!

Reply
Natalie

Hej Kenza! Jag skulle bli superglad om jag vann klänningen “Rain dress mint”. Den ser grymt snygg ut och kan tänka mig att den passar perfekt sena sommarkvällar med brunbrända ben. Det var väldigt svårt att välja klänning eftersom alla är så snygga och jag har bara väldigt bra erfarenheter av Ivyrevel sen tidigare, alltid varit nöjd och använt mina plagg länge! Håller tummarna. :)

Reply
Hanna

Dime Dress White är min favorit. En riktig sån klänning som jag trivs i – visar inte så mycket bröst, öppen rygg och perfekt längd. Skulle vara perfekt när jag firar min 18års dag den 22 Juni :)

Reply
Alva

Hej Kenza!! Jag har länge spanat in Dime Dress Emerald i strl 38 men har aldrig känt att jag vågat beställa den då färgen befinner sig en bit ur min komfortzon. Dock så kan denna tävling hjälpa mig att hitta en ny färg och klädstil (är inte så van vid klänningar) som förhoppningsvis kommer göra så att jag utvidgar mitt perspektiv som på lång sikt borde kunna ge mig bättre självförtroende. Tack för denna tävlingsanordning!
Kram Alva
Mail: [email protected]

Reply
Klara

http://www.ivyrevel.com/se/collection/dresses/sting-dress-tangerine/B000037-018.html?cgid=Dresses

Detta är min drömklänning! Har länge kikat på denna och det är verkligen en klänning jag bara måste ha! Har nyligen gått ner mycket i vikt och klänningar med skurningar som dessa har alltid tilltalat mig men tidigare inte klätt mig bra men nu är jag redo att äntligen få chansen att använda en så vacker klänning! Den öppna ryggen tilltalar mig också och jag bara älskar färgen och vet att denna klänning skulle klä mig superbra i sommar!

Reply
Samantha

Åh vad det tog tid för mig att välja bara en klänning som jag ville vinna! Men jag har kommit fram till att jag skulle SÅ gärna vilja vinna “TALISMAN DRESS TAWNY PORT”!
Den är ganska enkel men ändå så himla fin verkligen. Eftersom den är så enkel kan man para ihop den med lite vad som helst, och alla möjliga olika sommarskor skulle passa till! Den känns perfekt nu inför sommaren både att ha hemma men även utomlands. Älskar verkligen hur klänningen går upp och har en halter neck, det är så smickrande. Tycker dessutom att banden som man knyter där bak är en skitsnygg detalj och den öppnare ryggen är inte bara fin utan skulle kännas underbar att ha på varma sommardagar. Färgen och också jättefin! Det finns verkligen inget som inte är snyggt med den!!! Perfekt till både dag och kvällar och helt enkelt fantastisk!

Reply
Tina

All of them are amazing!! I can´t choose the best one, but my favorite colour is light pink, so I choose dress in pink. I don´t have any long dress, I haven´t found the best. Yours pink stole my heart. I haven´t seen similar anywhere, so it would be pleasure for me to wear this beautiful dress. :-) <3

Reply
Sara

AMBER DRESS BLUE FLOWER PRINT hade varit sååååååååå kul att få vinna, jag har så många tillställningar i sommar att gå på och en dag ska jag till och med på dop och födelsedagsfest efter varandra och då hade denna passat SUPERBRA att ta på sig. Den här klänningen är verkligen den perfekta kombinationen av både party och formellt. Den kommer dessutom passa helt fantastiskt till mina låga, vita blommiga sneakers!

Reply
Stacey

Hi!
Well actually my favorite favorite dress at this moment is the Talisman Dress Tawny Port. I absolutely love the color and the details on the front and the back. So pretty! I am an insecure person but in this dress I will absolutely feel beautiful! Aaaargh it’s so beautiful! That color! That back!

Reply
Selin, 14 år

Hej vackra Kenza! <3
Min absoluta favorit av alla klänningarna är klänningen som heter "Misty Dress Bleached Apricot". Anledningen är att den har en underbar färg som skulle passa mig och sommaren väl, den är ganska lång och sitter inte tajt, den är söt men samtidig elegant. Jag tycker inte om tajta klänningar och jag sätter nästan inte på mig klänningar just pga min kroppsfigur, jag passar bara inte i tajta klänningar, jag skulle jätte gärna vilja ha den men enligt mina föräldrar så är den för dyr så det skulle vara jätte bra om jag vann den. Det var allt. Hoppas de som förtjänar klänningarna får dem. Hoppas på all lycka i ditt liv, förresten grattis till dig och Alex för förlovningen <3 <3

Reply
Getriin

Hey Kenza!
The dress I really love is Delta dress mosaic which has an absolutely gorgeous print on it! :)

Reply
Lara

Hey Kenza,
my favorite dress is definitely the STING DRESS TANGERINE! I am in love with the color and it is a great dress to dress up with heels and dress down for the day with some flat sandals. Long dresses are my favorite, they fit my long legs really good and would look great with a nice tan ;)

I wanted to add that I started following your blog since 5 years now and I just love all your outfits and posts. I love strong women like you, you really inspire me to pursue my dreams!

xo

Lara, from Switzerland

Reply
Sandra

Hej Kenza! Min absoluta favorit klänning är rain dress mint den korta , storlek 34?skulle passa perfekt att ha på ett bröllop jag ska på i sommar. Tror denna vackra kreation skulle hjälpa mig att känna mig fin och attraktiv igen efter en tuff period. .
Tack för en bra blogg!

Kram Sandra

Reply
Pernilla

Min favoritklänning är “Zoe dress black”, ett, enligt mig, perfekt litet svart fodral! Har sneglat på den väldigt länge men är student och har haft mycket andra utgifter och har därför inte haft möjlighet (ekonomi) att beställa den. Skulle hemskt gärna vilja vinna den så att jag kan spatsera omkring i den på min kommande resa till Mallorca om någon vecka. Testar min lycka nu när ekonomin inte är på topp! :D kram

Reply
Malene

Hey Kenza <3
First of all love your blog! Your pictures, your post everything is just so beautiful. I also love your brand – all of your designs are amazing and just me. I am totally in love with your pimm dress sequined. I've been looking for the perfect dress for my 18th birthday party and this dress will definitely make me sparkle – it is simply amazing. I'm crossing my fingers and hoping it will fit me
Hopefully i will get to wear it even if i'm not one of the three lucky ones!

Btw funny how the number of comments grow every time there is a chance to win something ;)

Reply
Tea

Tycker verkligen om klänningen som är peach färgad.
Den är väldigt elegant, mjuk och feminin!

Reply
Julia

Jag hade blivit väldigt glad om jag hade fått hem Rain Dress Black (strl 36). Klänning är inte något jag bär ofta, men den här skulle jag känna mig bekväm i då den har ett fint fall och otroligt snygg rygg! Helt klart en klänning att dansa in sommaren i.

Kram Julia

Reply
Heidi

Oh my god, it’s so hard to choose just one dress. But as a person, who likes simplicity I would maybe choose this ” dime dress white”. I especially love the back of this dress. And I just bought a pair of nice high heels, which would be just perfect with that dress.To be honest I was more “a sneaker-girl” before, who just wore black hoodies and college pants, but then I suddenly got excited about girly things just as high heels, handbags and make-ups. Nowadays I could not live without my pink Kate Spade handbag, which would, by the way, be also perfect with that dress. :P This dress is just so much my style. And to be totally honest, it would be super awesome to tell all my friends and my swedish teacher that the dress, which I’m wearing, is a gift from KENZA herself. :D

Lots of love,

Heidi

Reply
Gabriella

hade så svårt att välja en favorit! Men tills slut blev det rain dress black.
Jag födde mitt första barn för 15 månader sen och mitt andra för 7 veckor sen.
Om två veckor firar jag och min man 3årig bröllopsdag och jag vill verkligen känna mig som den 25åring jag är!
Den här klänningen döljer resterna av gravidmagen och har en SÅÅÅ snygg rygg!
Min man hade äskat den!
Håller tummarna

Reply
Elsa Björk Andersdóttir

YES YES YES!! Jag har verkligen gått och suktat efter någon av dessa klänningar så jäkla länge, men i och med att man har en studentekonomi blir det svårt att rättfärdiga ett köp … Om jag får välja en blir det lätt “WALTZ DRESS SALMON” i storlek S. Det jag framför allt ÄLSKAR med den är ärmarna, färgen och längden på kjolen. Det är en sån där klänning man vet att man kommer känna sig så sjukt fab i. Samtidigt verkar den inte sitta slickad mot kroppen, vilket gör att man kan äta den där extra tårtbiten ändå.
I sommar skall jag åka till Barcelona med mina absolut bästa vänner, och den här klänningen skulle passa perfekt till en kväll på en nice takbar… Ah, det vore riktigt riktigt bra. HOPPAS!! :’)

Reply
Camilla

Jag har haft beslutsångest över vilken klänning jag skulle vilja bära på mina vänners bröllop i sommar. Jag har spanat in String dress tangerine och tror att den skulle passa perfekt! Om jag vinner så skulle jag dessutom slippa denna jobbiga beslutsångest.

Reply
Madelein

Så många fina klänningar.
Men väljer PACE DRESS NAVY STRIPE för att den är klassisk men med en annorlunda twist. Tror den skulle sitta riktigt snyggt på min slanka figur, haha :)

Reply
Sandra

My no 1 dress is Pace Dress Navy Stripe because I adore strilpes and I don’t have any dress with stripes in my closet. That is irony. Stripes 5ever. Cheers Kenza, xoxo. ☺♥

Reply
Frida

Jag älskar “Dime dress blue flower print”. Tror det skulle bli den perfekta sommarklänningen! Att den sitter åt i midjan är något jag verkligen gillar och även den öppna ryggen gör att den sticker ut lite extra!:)

Reply
Lucy

Hello, i know, you likely not choose me, but i’d like to try only. I’m from Slovakia, 17 yrs old and i really like your fashion, so that dress [all of them] are really stylish and fashionable. My fav are that green simply gently ones.

Reply
Carolina

I’ve chosen dress http://www.ivyrevel.com/uk/collection/dresses/jasmine-dress-multi/A000091-059.html?cgid=Dresses I opt for it because it can be worn as a sporty dress especially with white trainers and bomber jacket as an everyday outfit to school and everyday activities. But if you wear it in the evening with gold jewellery and black high heels it turns out to be an elegant stylisation. That’s why it is very useful. In the dress i will feel sexy, clasy, more confident and attravtive. It will make me feel like a real woman and i’m sure i’ll be catching an eye of every men and of course women ( because they will be jealous hahaha )

mail: [email protected]

Reply
Julia Lindhult

DIME DRESS BLUE FLOWER PRINT är den snyggaste klänningen du gjort, men skärningen i ryggen som inte är lik någon annans och de blåvita mönstret som gör att man längtar till sommrar i Grekland. Helt perfekt sommarklänning!!

Reply
Sajida Roshmi Alam

Jag blev så kär i “Waltz Dress Salmon” klänningen efter att jag såg den på dig. Den är så snygg och skulle passa perfekt att ha den på min lilla systers skolavslutning och min bästa väns studentmottagning. Älskar framför allt den unika modellen på klänningen och så klart den fina färgen! Skulle jätte gärna vilja vinna den, håller tummarna för mig!! :)

Reply
Hakima

Hi Kenza! First of all, what a great way to show your followers some love! We love you back!

My favorite dress is the Waltz dress in salmon! I was sold the first time I saw it on you. I love the fabric, the color (so fresh/clean and great for spring and summer) and the design. The open back of the dress is really nice and feminine and the front of the dress is very sophisticated. I could rock it with sneakers or some nice heels!

I’ve lost some weight and I’m starting with my first real internship at an international law firm soon. The Waltz dress is the perfect dress for a casual Friday at the law firm or for a nice stroll with my future husband. I would love to win the dress and wear it with pride and happiness. Also, to steal the show (of course.. hehe! ) =D

Good luck everyone!

Reply
Ellen

Hej Kenza, min absoluta favorit är MISTY DRESS BLEACHED APRICOT. Älskar hur den är så enkel men ändå har det lilla extra som gör att man både kan ha den till vardags och till fest! Det jag föll för i klänningen är den härliga, somriga färgen. Den är helt enkelt den perfekta sommarklänningen som jag kan se mig själv spendera många varma kvällar och dagar på stan i. Kram! <3

Reply
Therese

Jag skulle vilja vinna COVE KIMONO TROPICAL, just för att den såg så himla fin ut! Jag har lovat mig själv att jag ska börja använda lite mer färg i sommar och den här känns som en perfekt start ;) Jag ser mig själv glida runt i den på stranden och sedan raka vägen till sommarens alla fester :)

Reply
Sofia

Åh vad roligt! Jag skulle välja klänningen ASH DRESS OLIVE om jag vann. Jag är gravid och väntar mitt första barn i början av augusti så jag kommer att gå med stor mage i sommar, jag är så otroligt trött på hur tråkiga alla gravidkläder ser ut och tror att denna klänning skulle funka även med en liten bebismage under. Det vore så kul att få känna sig lite välklädd även denna sommar, inte ska man väll behöva gå runt i tråkiga kläder bara för att man väntar en liten. Av den anledningen skulle jag uppskatta att vinna denna fina klänning och jag vill även tipsa om att ordna en liten mamma kollektion, jag tror att det skulle uppskattas av MÅNGA gravida kvinnor där ute. Kram <3

Reply
Cicci K

Larissa dress black är min favoritklänning! Oftast brukar jag gillar korta klänningar, men det är något med denna som jag fastnar för, den känns inte så tung i modellen och jag gillar sliten i sidan, de korta ärmarna och den djupa urringningen med snören framtill. Den är elegant nog att ha på kvällens utgång, men samtidigt tillräckligt vardaglig för en tur på stan under dagen. Jag älskar plagg som fungerar till både och!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*