• header

LUGANO

– In paid collaboration with Larsson & Jennings –

Kenza_Zouiten_LJ_10Kenza_Zouiten_LJ_02Kenza_Zouiten_LJ_05Kenza_Zouiten_LJ_11 Kenza_Zouiten_LJ_03Kenza_Zouiten_LJ_07 Kenza_Zouiten_LJ_13 Kenza_Zouiten_LJ_01 Kenza_Zouiten_LJ_04 Kenza_Zouiten_LJ_08 Kenza_Zouiten_LJ_12
In collaboration with Larsson & Jennings: gold plated Swiss made watch HERE // Levi’s shorts // top and shoes from Zara // Chanel boy bag

Guldklockan ni alltid ser på min handled! Det är det brittiska klockmärket Larsson & Jennings (nu har de även lanserat sin svenska sida!) som ligger bakom den och just denna har jag även i rosé och silver. Har burit deras klockor i flera år nu och jag verkligen älskar dem. Så snygga och klassiska, och passar till varenda outfit!

// The gold watch you always see on my wrist! It’s from the British watch brand Larsson & Jennings and I also have this one in rosé and silver. I’ve been wearing their watches for years now and I truly love them. They are so stylish and classy, and they look good with every single outfit!

28 Comments

Anastasia

Kenza, do you rife bike on heels? is it even possible?
And also, could you make a post about looking fashionable and wearing skirts when riding bike maybe?

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Haha yes it’s a piece of cake since you can reach the ground easier.. ;-) Hmm I just sit on my dress so that I don’t flash my ass haha! Hugs <3

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Ett avtal är ett avtal och jag kan tyvärr inte strunta i jobb för att jag mår dåligt, även om jag ibland önskar att jag kunde det. Som tur är hade jag både fotat och tidsinställt inlägget efter överenskommet datum & klockslag så det var ingenting jag behövde sätta mig och göra.

Reply
Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

SÅ JÄVLA FIN NÄR DU LER MED TÄNDERNA!!!

Något som dock gör mig sjukt lack är att bloggen har blivit så jävla seg när man ska kommentera.
Texten fryser fast hela tiden, det är samma sak när man ska bläddra för att kunna posta kommentaren. Det är endast när man är inne i kommentarsfältet. Går jag in direkt på adressen så funkar det perfekt. Får även upp “Shockwave Flash has crashed”. det är endast när jag är inne på din blogg som detta problemet uppstår. Har haft det så här i ca 3 dagar nu och eftersom jag alltid kommenterar så är de sjukt jobbigt :(

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack fina! Åh nej är det så? Jag har också tyckt att bloggen är lite seg men trodde det var min sega dator (vilket det säkert också är haha). Jag kollar upp det på en gång! :*

Reply
Andrea

Hi, I am wondering where the lovely bracelets are from, thank you in advance for your reply. xx

Reply
r sandra

vet att det är ett gammalt inlägg men skulle verkligen uppskatta svaret!!! Är din klocka 33 mm eller 40 mm? finns två på hemsidan:) kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*