• header

GUCCI DIONYSUS

KenzaZouiten_gucci-5 KenzaZouiten_gucci-1 KenzaZouiten_gucci-4 KenzaZouiten_gucci-2 KenzaZouiten_gucci-3 KenzaZouiten_gucci-6

Unwrapping my new bag ♥

Älskar att jag ena veckan säger att man bör tänka på att en dyr väska ska passa till alla säsonger, och andra veckan går och köper en väska med BLOMMOR på? Haha aja. Den är fett fin och jag tyckte att jag förtjänade den (har en tendens att köpa saker när jag är nere, och ja det hjälper för stunden iallafall). Går säkert att styla på något sätt på vintern också.

Ni får se den “på” sen! Sitter och jobbar på kontoret nu men jag och Madde ska strax iväg och käka och fota. Hoppas ni får en fin måndag!

// I love that I a few weeks ago said that if you’re gonna buy an expensive bag keep in mind that you should be able to wear it during all the seasons, and now I bought a bag with FLOWERS on? Haha whatever. It’s really pretty and I thought I deserved it (I always buy stuff when I’m sad, and yes it does feels better.. at least for a moment). And I’m sure I can style it somehow during winter season too.

You’ll see it “on” later! I’m at the office working now but Madde and I are gonna go for lunch + shoot soon. Hope you’ll have a lovely Monday!

55 Comments

katryna

yOU CAN WEAR THIS BAG IN THE WINTER AND WHY NOT ? IT WILL LOOKs SO INTERESTING ! I agree with you that shopping helps with sad mood :/ even if only for a moment

byzuujandkatryna.blogspot.com

Reply
Alexandra

Hej hej! Ville bara fråga av nyfikenhet:) om du fick välja från ditt märke (endast) Vilka kläder skulle du anse vara skönast att resa i? Tänker om man reser till ett varmt land då kanske det är lite för varmt att ha mjukisar på sig haha! Eller om man vill resa men samtidigt vara snygg, hur skulle du sätta ihop stukningen ? Skulle vara kul om du hade möjlighet att svara:) ha en fin dag <3

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det ljusrosa mjukissetet såklart! Med ett par sköna shorts i handbagaget. Det är kallt på flyget och när du landar så kan du bara byta till shorts. :-) Kram och ha en underbar semester!

Reply
mickan

Den där väskan är så snygg! Det är lätt min drömväska :) Älskar din blogg som vanligt, hoppas du mår bra! xx

Reply
Cheyenne

Har du tänkt på att donera pengar?
Du verkar ha det så gott ställt? Men de fanns en tid i den barndom du inte hade det? Med tanke nu har du miljoner, vill du inte hjälpa andra?

Reply
Kelly

Vad få dig att tro att hon inte donera pengar och hjälper andra? För hon köper en dyr väska?

Reply
Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Hon skänkte 40.000 till sin egna insamling för flyktingarna. Hon skänker pengar varje månad till olika organisationer. Om du googlar så får du upp vilka. Förstår inte varför Kenza alltid ska få såna här kommentarer så fort hon köper en ny väska.

Reply
Julia

Om du har läst Kenzas blogg i mer än en vecka så vet du att hon donerar pengar och gör stora insamlingar då och då.

Reply
Victoria Estelle

OMG! Väskan är SÅ himla fin, har själv gått och suktat efter den sen jag såg en liknande från Gucci i ett kollage. Så otroligt fin!
Jag är som du, jag unnar mig gärna när jag är nere och kan med handen på hjärtat säga att alla mina dyrgripar i hyllan kommit från några deppiga perioder. Låter sorgligt men på något sätt känner jag mig stark när jag påminns om varje historia när jag ser väskorna. Låter helt sjukt säkert men jag har haft det rätt kämpigt och jag är väldigt stolt över att ha kommit så långt att jag kan unna mig något sådant som en väldigt fin väska när jag vill det.
Så, klart som tusan att vi ska unna oss! Och det är det lilla i vardagen som gör det. Blir du en smula glad av en ny väska så är det väl toppen! :)
Heja dig Kenza, du är otroligt stark och en kämpe! Du inspirerar mig varje dag och jag hejar på dig! <3<3
Stor kram

Reply
Helene

Pleier vanligvis ikke å kommentere, men hadde vært fint om du ga litt oppmerksomhet til nattklubbskytingen. Mange døde? Absolutt ikke ment som kritikk, er innom bloggen din flere ganger i uken??

Reply
Moi

Varför förtjänar du en så dyr väska? Vad är det du har gjort som är så bra? Har du tagit dig igenom en universitetsutbildning? Jobbar du 8 timmar varje dag, eller mer?!

Jag tycker det är mycket bisarrt hur ni bloggerskor tror er förtjäna saker för att ni är ledsna, har haft det lite jobbigt och så vidare… De flesta människorna i världen har det svårt lite då och då, inget konstigt med det, det är en del av livet!

Reply
Elsa

Hon förtjänar det för hon själv har tjänat ihop pengarna. ;) sen att det sticker i ögonen på sådana personer som du, synd!

Reply
Karro

Håller faktiskt med dig där “Moi”. Dom måste leva ett riktigt tufft liv…

Reply
Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Men det är väl upp till var och en vad man väljer att lägga sina pengar på?
Är så trött på människor som du som tror att bara för att en bloggerska aldrig haft ett 7-16 jobb så vet dom inte vad hårt arbete är? De flesta bloggerskorna i Sverige driver egna företag vilket är ett dygnet runt jobb. Kenza jobbar antagligen mer än 8 timmar per dag med tanke på att hon har Ivyrevel, bloggen, instagram och snapchat.

Reply
Mikaela

Wow tagga ned… Man behöver inte ta ALLT från de rika o ge till de fattiga….

Reply
Sari

Omg. Någon vaknade på fel sida idag. Sluta vara så jäkla bitter för att det Gynnar ingen. Vill Du köpa en Gucci väska så kan du också jobba hårt i tio år dag in dag ut som Kenza har gjort så kanske kommer du att förstå att bygga ett emperium KRÄVER JÄVLIGT MYCKET ARBETE!

Reply
F

Fast vem är du att bestämma vad andra människor är “värda”? Jag tycker att man själv bestämmer vad man får unna sig själv för att man anser sig vara värd det. Oavsett om det är för att man räddat någons liv eller om man städat sin lägenhet.
Skulle man gå enligt din logik skulle man aldrig vara värd något, för någon har alltid gjort något bättre eller någon har alltid varit mer nedstämd.

Reply
Linda

Precis, de flesta människor har det jobbigt ibland… även bloggerskor. Alla får väl unna sig något ibland utifrån vad de har råd med. Klart man förtjänar det, oavsett yrke. Tror förövrigt Kenza jobbar riktigt hårt, tänk på att hon utöver kontorsjobb även har bloggen som jobb – och inte ens får vara ledig på helger eller semestrar.

Reply
Hanna

Jag som typ aldrig läser kommentarer och ännu mindre kommenterar själv reagerade så på din kommentar…
Har du aldrig själv tänkt “jag förtjänar detta” när du köpt något till dig själv, liten chokladbit som ett par nya skor?
1. Det verkar iallafall som att Kenza jobbar 8 timmar, eller mer, i stort sätt varje dag.
Läser du lite noggrannare lär du också märka hur hårt och mycket hon jobbar.
Jag kan ju inte veta säkert såklart, men jag tror inte hon skulle ljuga om hur mycket hon jobbar i sin blogg.

2. Självklart har alla dåliga tider någon eller några gånger i livet, vissa värre än andra.
Finns det något man kan göra för att muntra upp sig själv så är det klart man ska göra det. Att Kenza köper en väska till sig själv med sina egna pengar påverkar väl ingen annan negativt?
Mer än lite avundsjuka då :)

Vem är du att bestämma vad Kenza eller någon annan människa förtjänar och inte?

Jag vill inte bråka. Jag förstår bara inte ditt tankesätt och jag blir frustrerad av det. Om jag formulerat mig konstigt är det för att mina ögon snart går i kors :) Ha de!

Reply
Evelina

Det där var väldigt onödigt skrivet och att du ens kommenterar det? Man får köpa vad man vill, när man vill. Kenza i detta fallet jobbar otroligt hårt och förtjänar all framgång! Herregud! “Haft det lite jobbigt”?? Alla hanterar vi jobbiga perioder i livet olika och om du verkligen följer Kenza borde du förstå. Tack och hej leverpastej!

Och Kenza, kämpa på! Du är fantastisk! Alla styrkekramar till dig.

Reply
Hanna

MOI: Jag som typ aldrig läser kommentarer och ännu mindre kommenterar själv reagerade så på din kommentar…
Har du aldrig själv tänkt “jag förtjänar detta” när du köpt något till dig själv, liten chokladbit som ett par nya skor?
1. Det verkar iallafall som att Kenza jobbar 8 timmar, eller mer, i stort sätt varje dag.
Läser du lite noggrannare lär du också märka hur hårt och mycket hon jobbar.
Jag kan ju inte veta säkert såklart, men jag tror inte hon skulle ljuga om hur mycket hon jobbar i sin blogg.

2. Självklart har alla dåliga tider någon eller några gånger i livet, vissa värre än andra.
Finns det något man kan göra för att muntra upp sig själv så är det klart man ska göra det. Att Kenza köper en väska till sig själv med sina egna pengar påverkar väl ingen annan negativt?
Mer än lite avundsjuka då :)

Vem är du att bestämma vad Kenza eller någon annan människa förtjänar och inte?

Jag vill inte bråka. Jag förstår bara inte ditt tankesätt och jag blir frustrerad av det. Om jag formulerat mig konstigt är det för att mina ögon snart går i kors :) Ha de!

Reply
Elin

Superfin! Och den satt jättebra på dig med :)
Du klarar allt Kenza! Min pappa har haft cancer i flera år och det har varit mycket allvarligt. Jag har inte samma relation till min pappa som du har, men beträffande cancern så lovar jag dig att livet alltid kommer att fortsätta och att vården och forskningen är grym! Kram igen <3

Reply
Sietling

Hej! Vad kostade den?
(Priserna är olika i olika länder, och tänkte kanske köpa en i dubai)

:)

Reply
Sofie

Heeeej!!! Vet du vart jag kan få tag på en likadan nu snart 3 år senare….? Du vill inte möjligtvis sälja den? ❤️

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*