• header

WHITE/RED

Kenza_Zouiten_Jumpsuit_06Kenza_Zouiten_Jumpsuit_14Kenza_Zouiten_Jumpsuit_09 Kenza_Zouiten_Jumpsuit_08 Kenza_Zouiten_Jumpsuit_15 Kenza_Zouiten_Jumpsuit_13Kenza_Zouiten_Jumpsuit_07 Kenza_Zouiten_Jumpsuit_01 Kenza_Zouiten_Jumpsuit_11 Kenza_Zouiten_Jumpsuit_12

Jumpsuit here (adlink) // shoes from Zara // Balenciaga bag // sunglasses from Karen Walker

Ni ba vad har hon på sig? Är det en bordsduk? Ett förkläde? Haha jag tyckte den var fin iallafall. Såhär såg jag ut igår! Nu ska jag göra mig i ordning, förbi tandläkaren en snabbis (hade glömt hur livet med tandställning är… är där typ en gång i veckan haha) och sedan på middag.

// You’re like what is she wearing? Is it a table linen? An apron? Haha well I thought it was pretty. This was my look yesterday! Now I’m gonna get ready, make a quick stop at the dentist (I forgot how life with braces was… I’m there like once a week haha) and then a dinner event.

54 Comments

Jazzria

In love with the accessories against the white. Wish this jumpsuit was still in stock.

Jazzria x
jazzria.blogspot.com

Reply
Thea

I just ordered a bikini and a jumpsuit from ivyrevel, and I just wanted to tell you how happy I am! the quality is so good, and I love the nice package it came in. This was my second order from your webside. And it´s not the last time. Keep on designing your pretty clothes, you go girl!

Reply
My

Hej Kenza! Jag följer dig på snapchat och blev riktigt kär i en av klänningarna du visade. :) Jag undrar vilken storlek du har på klänningen med långa ärmar i vitt/blått?

Reply
Greta

Hej Kenza!! Kan du snälla tipsa om snygga crossbody väskor. Jag älskar Chanel boy bags, Stella McCartney fallabella crossbody bags och Celine väskor men känner inte för att lägga ner så mkt pengar. Har du något tips på liknande väskor fast för mindre pengar. Taaackkk!!

Reply
Lovisa

Kenza jag älskar dig och din blogg! Hoppas du mår bättre nu <3 Ska bara säga att rätt ofta från min mobil (iPhone 6) så laddar bara bilderna inte texten. Tänkte att du ville veta. PS vi sågs på 1oak i NY. Jag blev så glad!

Reply
Camilla

Hej fina du! Jag ska också åka till Barcelona ( första stoppet på min semester blir där ) och jag DÖR för din Xena Dress Amazon som du visade på din snap igår. Hur är den i storleken tycker du ? Jag ligger emellen 40-42 och vill ju helst att den varken ska vara som ett ålskinn eller ens som en säck potatis ( lite former vill jag ju ändå visa haha) :P
Åh vad jag är taggad på att få se lite Barca-bilder från din helg! Jag är lika mat-galen som du och har redan börjat pluppa i lite markeringar på en karta för restauranger som ska vara bra haha Du får mer än gärna skriva ut vart ni käkar och om det var god mat!
Ta hand om dig vännen och hoppas att ni får en grym helg!

Reply
Linnea

Hej! Jag undrar om du fortfarande kör på balsam metoden ? Jag är så sjukt sugen på att testa de, men är det värt det? Funkade de? :)

Reply
Rebecca S.

Hej Kenza! Jag tänkte det här med din tandställning, satte läkarna inte en ståltråd bakom tänderna (för att dom inte ska flytta på sig efter man tagit ut tandställningen)? jag själv har också haft tandställning, fast bara på övre raden, och har ståltråden bakom tänderna. tandläkaren sa att jag helst ska ha den hela livet för att tänderna inte ska gå tillbaka. Den känns inte ens! Så hoppas din nya tandläkaren sätter en sån efteråt för har aldrig hört att man inte gjort det efter. Så synd att förstöra resultatet! Ha det fint!

Reply
Trang

Ser ut som traditionell vietnamesiskt klädsel för tjejer att ha till skolan bla. Osv <3 always lookin good giirl

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*