• header

TODAY’S

Kenza_Zouiten_Wednesday01Kenza_Zouiten_Wednesday02 Kenza_Zouiten_Wednesday06 Kenza_Zouiten_Wednesday03 Kenza_Zouiten_Wednesday08Kenza_Zouiten_Wednesday05 Kenza_Zouiten_Wednesday07

Shorts from Zara // blouse from Victoria Törnegren for NLY // Adidas shoes // Chanel boy bag // Prada sunglasses

Mådde inte bra när jag vaknade upp imorse så jag stannade hemma på förmiddagen, åt äggmackor, tittade på Gossip Girl och försökte tänka bort klumpen i magen. Cyklade sedan in till jobbet vilket var en dålig idé, var HELT blöt när jag kom fram haha. Kanske har feber, eller så är allt bara lite extra jobbigt just nu. Det brukar bli så när jag varit borta och glömt allt för ett litet tag, plötsligt är jag tillbaka och måste ta tag i allt. Jaja, snart klar här på jobbet då blir det hem och se matchen! KOM IGEN NU SVERIGE!!!

// I didn’t feel well at allt when I woke up this morning so I stayed home for a while, ate breakfast, watched Gossip Girl and tried to think of something else so that the anxiety wouldn’t get to me. Then I took my bicycle to work which was a bad idea, I was COMPLETELY wet when I arrived haha. Maybe I’ve got the fever, or maybe everything is just a little bit extra tough right now. This usually happens when I’ve been away and forgot it all for a little while, suddenly I’m back home and have to deal with everything. Well well.. I’m almost done here at work and then we’re gonna go home and watch the game! COME ON NOW SWEDEN!!!

38 Comments

Amanda

Så fin du är. Älskar den här typen av sommaroutfits! Hoppas klumpen i magen har krympt<3 Kram! (Och heja sverige!!)

Reply
liron

my beautiful !!! what your size foot? and i want to know in what you are work/ and i want to be like you so i open some blog i want to get tips from you !

Reply
:)

:( we are all here for you love! i know we cant take the pain away but we are here and support you the best way possible. i think maybe the best would be if you meet him as soon as possible. so you dont have this anxiety and all the thoughts anymore. because then you know if its either a new start or if you break with him forever. i think the most burdensome is the unknowing how its gonna be if you see him after this years. if he changed or not. you are strong!!! all the love <3

Reply
noor

I’m sorry Kenza but… Belgium will win! ;-)

I saw in your other post that you’re going to Brazil and Croatia. That’s a good way to start the summer!

Reply
Alex

Det viktigaste man har i sitt liv är sin hälsa. Glöm inte att stanna upp och skaka av dig alla måsten när det blir för mycket? Du har många bollar i luften, men dom är betydelselösa om du inte skulle orka för att du inte låter dig vila och ta hand om dig..(nu vet ju jag såklart inte om eller hur du redan gör det) men bara ett par vänliga ord på vägen, för det är så lätt att glömma! Jag vet det, för jag sitter själv här efter att den där såkallade klumpen i magen har utvecklats till utmattningssymptom och utbrändhet ? KRAM

Reply
Pinja

Så jättefin look igen! Jag älskar din still hur som helst men speciellt din sommarstil ser alltid så härligt ut! ♥︎

Reply
Marie

Vilken flashback jag fick när jag såg dina skor! Kom att tänka på när du använde vita tygskor med sidenrosett. Vad jag härmade dig med det :) måste varit, vad, snart 10 år sen?

Reply
Josefine

Jag tittar också på Gossip girl ^^ Vilken säsong är du på? Själv är jag på säsong 5. Ed Westwick är ju så snygg ändå <3 Tyckte inte riktigt det från början men ju längre in man kommer i serien så tycker jag att han blir finare och finare.
Ha en skön midsommar! :) Kram!

Reply
Veronica

Jag kommer ihåg i början när du bloggade om Hello Kitty-strumpor från H&M eller vad det nu var (?) och nu står du där med en Chanelväska och solglasögon från Prada :) Vilken kontrast hehe Kunde du nånsin tänka dig att ditt liv skulle se ut så här nu? Vilken resa du har gjort! Få förunnat :) Du är grym!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*