• header

BAMBI

Kenza_Zouiten_Mani_01 Kenza_Zouiten_Mani_07 Kenza_Zouiten_Mani_05 Kenza_Zouiten_Mani_04 Kenza_Zouiten_Mani_08

Skirt from Ivyrevel (adlink) // t-shirt from Givenchy // Adidas shoes here (adlink) // Céline bag // Prada sunglasses

Haha Mani på sista bilden! Det ser ut som att han är jätteglad. <3 Har ni haft en bra torsdag? Min har varit okej, gick hem från jobbet lite tidigare för att jag kände av halsen och har sedan dess legat på soffan och vilat. Nu ska jag hämta upp Aleks och så ska vi åka och handla all mat inför imorgon! Jävla skit att det ska regna här i Stockholm. Idag har det varit fint och på lördag ska det vara fint, men just på Midsommarafton ska det regna såklart. Klassikern! Det ska iallafall vara varmt så vi kommer köra vårt traditionella midsommarfirande på berget men sätta upp partytält om det inte slutar regna!

// Haha Mani in the last photo! It looks like he’s super happy. <3 How was your Thursday? Good? Mine was okey, I went home from work a bit earlier because my throat hurt again and I’ve been on my couch since I got home. Now I’m gonna pick Aleks up and then we’re gonna go and buy all the food for tomorrow! I’m so mad it’s gonna rain tomorrow here in Stockholm. It’s been nice today and it’s gonna be nice on Saturday, but on Midsummer’s Eve it’s gonna rain ofc. Classic! But it’s gonna be warm so we will go for our traditional midsummer celebration by the lake and put up a party tent in case it doesn’t stop raining!

27 Comments

Lina

Vilket berg är det ni brukar vara på? På de bilderna som jag sett innan så verkar det fint. Hoppas ni får en underbar dag ändå!

Reply
Cajsa

Hej!
Diggar ivyrevel och älskar era kläder! Tycker att många av plaggen har en orginell touch med fräna detaljer. Dock saknar jag lite mer basic, alltså fler plagg som funkar mer till vardags. Är det något som kommer i kollektioner längre fram? :-) typ jeans, stickade tröjor osv. jag föredrar att klä upp en basic klädsel med nått enstaka plagg som sticker ut mer typ, du fattar! Kram :-)

Reply
Lovisa

Hej Kenza, hoppas allt är fint med dig :) Jag skrev en gång att jag hade problem att få fram texten på din blogg, får bara fram bilderna. Det är kvar, SOS har abstinens! Men får fram texten från datorn men inte från min iphone 6. Kram <3

Reply
daniia

your blog is becoming soo boring Kenza, you don’t update it like u used to :( <3

Reply
f

Hej Kenza,
Du säljer inte din tshirt va? Har letat överallt men den är slutsåld :/

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*