• header

SUMMER LIST

SUMMER GIRL / DRESS FROM NELLY

Summer plans:

Except for work I’ve got a couple of trips coming up! In July I will go to Båstad for a couple of days with my friends, we’re gonna hang out at the Summer on festival and party hard. ;-) When I get back, my sister and her kids will come to Stockholm for a couple of days! Hopefully the weather will be nice so that we can go to the beach. Later in July it’s time for our friend’s wedding in Greece. We will stay for a week in a villa with our friends. In August Aleks and I will actually go to Rio together with Adidas for the Olympics! We’ve always wanted to go to Brazil so I’m super excited. And it’s gonna be really cool to watch the games. I might also go back to New York in August as well but it’s not decided yet. Anyway, I will end summer in Croatia together with my three best friends! <3

Favorite summer drink:

Hmm well I love all drinks in the summer haha, but strawberry daiquiri really brings back some fun memories from my first summer trips abroad with my friends.

Most fun summer memory:

I have so many beautiful memories, but one that really warms my heart and that I think about a lot is those summers we spent at Åland with my grandparents when we were kids. I don’t remember much more than playing outside the cabins and the happiness (and the huge icecreams grandma always bought me haha). I don’t know why but those memories give me so much….comfort.

Favorite BBQ food:

I’m a very simple person when it comes to that, give me a KORV MED BRÖD (sausage in bread) with ketchup, mustard, cucumber mayo and top it with toasted onion and I’m happy haha.

My dream summer destination:

Greece or Italy, they’re both so beautiful and the food is amazing. As you know I also love going to Barcelona, and Ibiza!

Favorite summer place:

Our friend’s country house that we always go to every summer. I love going there so much because it’s so quiet and simple. There’s no water in the house, barely no phone reception which means no internet at all, and all we do there is reading books, going out on walks with Mani and eating simple food like meatballs with macaroni. I just love it there! We dream about getting our own cabin out there one day..

What I listen to this summer:

Well the songs that will definitely remind me of this summer is: One Dance, Panda and Can’t stop the feeling, maybe because they play them EVERYWHERE ALL THE TIME. Feel free to share your fav albums at the moment! I need some new music to listen to.

Favorite summer scent:

The scent after it’s been raining is just SUMMER to me. And it’s also my favorite because rain means less pollen haha.

I’m really looking forward to:

I’m really really looking forward to finishing the renovation of our new apartment, because that feels pretty far away right now. We’ve bumped into a couple of issues so we probably won’t be done until September… Other than that I also look forward to our trip to Croatia! I’ve always wanted to go there, and I’m so glad all four of us (me, Mika, Nadia and Dilay) are finally going on a trip together again!! It’s been waaay to long.

Three things I love the most about summer:

Well as a Swede there’s no surprise that I mostly love the higher temperature, it just makes everything a bit easier and more fun. Like all the get together’s in the parc, the open air festivals & parties, going to the beach and having picnics. The second best thing is definitely the light! Here the sun sets after 10 pm and it rises at 3 am. Which is amazinggggg, but that also means really dark winters.. Ok let’s enjoy it while it lasts haha. And the third…. Well it has to be that it’s totally acceptable to be lazy as hell during the summer haha.

A little summer tag! Hope you liked it. :*

47 Comments

emma

Du borde bo i umeå då, här går solen ALDRIG ner på sommaren. Är ljust dygnet runt :)

Reply
noor

I love this article, you should do it more often :) I also love your answers, you just enjoy life and that’s what I should do too… Anyway, enjoy your vacation. I’m going to Morocco and I can’t wait, to think what I want in life and all those things.

Croatia is a very beautiful place, when I see all those vlogs and pictures on other blogs… hmmm <3. Maybe you can do a vlog too if you want to? If you want to listen to new music, I can recommend you Martin Garrix, I really dont know if you know his music but if you want to dance like a crazy animal this music is great! Some examples are 'the only way is up' or 'Virus'.

Hugs from Belgium!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Ja det är Split! Eller vi flyger dit iallafall, lite oklart var hotellet ligger haha. :-)

Reply
Ida

Favorit låtar just nu är några tracks på Arianas nya album, “sometimes” har jag redan lyssnat sönder.. Lyssna igenom albumet och hitta dina egna favoriter :)
The naked and famous, alessia cara, leon bridges, twenty one pilots som jag upptäckt nyss haha (deras nya låt “heathens” är superskön).
Topplistorna på spotify brukar jag gå igenom :)
Kram!

Reply
Jessica

Kenza…Marie Serneholt visar på sin blogg (Marie.elle.se) din (Ivyrevel’s) AS snygga klänning i i persikofärg, den med bar rygg och hög slits fram. Har den själv och fullkomligt älskar den, har fått så mycket fina komplimanger för den. Kanske kan vara värt att visa upp detta på bloggen? Marie ser magiskt vacker ut i den!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Ja visst är den fin och Marie var så vacker i den! Kul att du gillar den! Har inte hunnit bära den än, ska göra det snart. :-) Kram!!

Reply
Alicia Larsson

Tjena! Alla har väl varit unga & dumma? Eller? Och nu vart det min tur hahah.. In på bloggen och läs mitt senaste inlägg ” UNG & DUM S T O R Y T I M E “. Tror faktiskt du skulle digga det (;
Puss puss på er! <3

Reply
mimson

jag är SÅ glad att höra att du och dina vänner äntligen ska besöka mitt land, Kroatien! jag studerade svenska och är en översättare från Zagreb, jag gillar att läsa din blogg, dut vet inte hur mycket den har hjälpt mig att förbättra svenska! <3<3 kan jag fråga vilka delar av landet ni ska besöka?

Reply
Kata

What lipstick you have in this photo? Or what is your favorite one about same pink as you have in that pic? :) Thank you for your answer if you have any time to answer me!

Reply
:)

loved the list. its always so interesting to know what you up to :)) i have a lot of memories that comfort me as well. so i know exactly what you mean. i also get this comforting feeling when i watch old movies that i watched when i was a kid. :) i currently listen a lot to rih (still not tired of Anti), kanyes LOP, to beyonce (sorry and All Night) and a few songs of zayns new album like drunk or ariana grandes album (i never was a fan of her or her music but her new album is really good actually, besides those she released. i enjoy moonlight a lot, leave me lonely) :)

Reply
My

Hej Kenza! Jag har en fråga till dig. :) Jag hade tänkt köpa Ivyrevel-klänningen som är vit med blåa blommor och heter AMBER DRESS BLUE FLOWER PRINT och undrar vilken storlek du har den i? Kramar!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej fina! Jag har XS i den, gillar när det sitter åt haha. :-) Kram!

Reply
Alma

A new summer song that you’ll love is: I’m not your lady with Olivia (U find it at Spotify and iTunes) In her music video she wears Ivy Revel as well! Find the video by following the link below! https://youtu.be/QSfDHOFkgwE

Reply
Mi

Hur tänker du kring riskerna med Rio, och Zika viruset för framtida drömmar om barn…!??
Jag har själv besökt Rio, fantastiskt men nu skulle jag inte åka. Men skulle vara intressant om du delade med dig.
Man vill ju samtidigt inte hindra sina drömmar med resor men samtidigt är det risker.

Reply
Julia

Vad rekommenderar du för hotell och destination i Grekland? Letar efter ett fint hotell på en mysig liten ö…

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag har inte varit på någon liten ö (förutom när vi seglade förra sommaren och stannade till vid lite olika öar, minns dock inte vad alla hette) så jag har tyvärr inget bra tips att ge. Vill dock till Santorini, har bara hört gott om det! :-)

Reply
Camilla

Åh jag ÄLSKAR såna här mer personligare inlägg från bloggare! Du är, och kommer alltid vara, en av mina top 3 bloggare just pg.a. din ärlighet och knasighet. Mode är ju alltid superkul och inspirerande ( rese-inläggen är min stora favorit ) men det är dom här små insticken med ärlighet som jag personligen gillar allra mest! :)
Jag åker till Barcelona imorgon för 2:a gången och det ska blir SÅ kul men jag är också SÅ NERVÖS! Har du några grymma tips som du brukar ta till nu när du själv är nervös inför resorna? <3
Ta hand om dig fina du och kul att ni kunde hänga på klippan på Midsommar!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Kul att du gillar! Sånna här inlägg är ju superlätta att sätta ihop när jag inte har annat bildmaterial att bjuda på. :-) Tänker du på flygresan? Usch det är inte kul att vara rädd.. Jag försöker att inte tänka på att jag ska flyga förrän jag kliver på planet. Väl på planet ser jag till att sitta där jag känner mig tryggast, vid fönstret långt bak i planet. Jag gillar att ha koll på marken när vi lyfter haha. Sen lyssnar jag på Ed Sheeran, försöker andas och upprepar gång på gång i mitt huvud “det lyfter 100 000 plan om dagen, 100 000 plan om dagen”. För mig är det starten som är jobbig, väl uppe och bälteslampan släcks så är jag oftast lugn. Blir det turbulens under flygresan så försöker jag tänka på det jag läste någonstans, att det är som att planet är i en stor skål med gelé. Det kan liksom inte bara ramla ner. Ha det så mysigt i Barcelona! Kram!

Reply
YTA

I love when you do that type of lists it’s always so interesting even though you probably think that these informations are boring they really aren’t :D
Sunshine and heat automatically are making me happy when everybody is sweating like pigs and complaining I am the happiest girl in the world haha

Reply
Katarina

Trust me, Croatia will be your new favourite summer place.
Pozdrav i uživaj! :)

Reply
Matea

Dear,

I’m so happy you will spend some summer days here in Croatia :)
I know I probably won’t see you, but I can promise, you will have great time here in my country… also, you have a lot of fans here <3

Stay amazing darling ***

Matea

Reply
Sophie

these are my favourite summer tunes;

Peking duk – High
Chase and Status – Alive
MØ – Kamikaze
Jetski Safari – Like a lie

happy listening!

Reply
Dorothea Peovic

yeeey!!! you’re coming to croatia :) i’ve been following you for years now and wondered if you are ever going to come to my country. you went to serbia with aleks and had a short stop in croatia if i remember correctly. i dont know which location you girls choosed ,but i hope its split and that you come on a one day visit to my hometown trogir! its beautifull,you would like it. a lot of great spots to take pictures and lovely restaurants with amazing food. it would be my dream come true to see you in person. anyways i hope you have a cozy vacation. lots of love from trogir,croatia

Reply
Anja

Which places will you visit in Croatia? It’s so nice to hear that you are coming here!
Enjoy every moment in our beautiful country!
Kisses from Zagreb

Reply
Rebecca

I went to brazil visit my family there and we visited rio in 5 days. Remember to be really careful with who you talk to and don’t go downgown, only shopping malls because it’s a little bit safer there. Also in leblon mall is this wonderfull australian restaurant (ofc with brazilian meat) and it is reaaallyyy lovely !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*