• header

SHE’S HOME!!

KenzaZouiten_humlis-2KenzaZouiten_humlis-1

Finally reunited after 2 years apart!!

NÄE lyssna på det här! Här sitter jag på kontoret, lite smått deppig för har en jobbig vecka mentalt med allt som pågår… Helt plötsligt öppnas dörren och in kliver…..HUMLAN?!?! Alltså jag blir så chockad, fattar liksom inte hur hon kan stå här. Hon ska ju vara på andra sidan jordklotet. Det tar mig flera sekunder innan jag fattar vad det är som händer, vi börjar gråta och kramas och ahhh jag vet inte, det känns så himla kul att ha henne hemma igen! Bästa överraskningen. <3

Nu har vi henne här i 5 veckor, jag försöker få henne att boka om sin flygbiljett tillbaka till Australien så att hon kan hänga med oss till Ibiza i augusti. Det vore en dröm. Men hon hänger iallafall med till Båstad nästa helg och så ska vi hänga massor här i Stockholm!

// NOOO listen to this! I’m sitting at the office, a bit down because I’m having a mentally tough week with everything that’s going on… Suddenly the door opens and I see….ALEXANDRA?!?! I get so shocked, I can’t really understand how she’s standing here. She’s supposed to be on the other side of the planet. It takes me several seconds before I realize what is going on, we start crying and hugging and ahhh I don’t know, it feels so much fun to have her back home! Such a lovely surprise. <3

Now we have her home for 5 weeks, I’m trying to make her rebook her tickets back to Australia so that she can come with us to Ibiza in August. That would be a dream. But at least she’s coming with us to Båstad next week and we’re also gonna hang out a lot here in Stockholm!

16 Comments

Ida

hej! shortsen “six”, som du hade häromdagen, skulle de vara bekväma att gymma/vara aktiv i? letar efter att par shorts med dragkedjor på fickorna så man slipper väska/ryggsäck :) kram!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hmm nja de är inte stretchiga så jag skulle nog inte rekommendera det… Har dock inte testat! Kram!

Reply
Elena

Last year I supprised my hostfamily in Colombia who hosted me for 6 months and it was just amazing!!! The moment when I hugged my hostbrother for the first time after one year was just the best moment in my whole life! <3
Puss :)
Elena
____________________________________
http://saintjeans.de/

Reply
Eira

Åh, drömmigaste överraskningen!! Du råkar inte veta vart hennes kofta är ifrån?? Dör lite för den.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*