• header

501

KenzaZouiten_501-3 KenzaZouiten_501-1 KenzaZouiten_501-2

Levis tshirt // old jeans from Topshop // Adidas sneakers // Chanel boy bag

En snabb liten dagens! Nu kom precis min syster och barnen förbi kontoret, vi ska käka lunch och hänga lite! Har inte träffat dem på flera månader (Sally kan liksom prata med mig nu? vad hände?!) så jag tar lite ledigt i eftermiddag.

Hoppas ni har en fin måndag! Kram.

// A quick little outfit post! My sister and the kids came by the office now, we are going to eat lunch and hang out! I haven’t seen them in months (Sally can talk to me now? what happened?!) so I’m taking some time off this afternoon.

Hope you’re having a lovely Monday! Hugs.

26 Comments

Lina

När ni har bokat festvåning till bröllopet, glöm inte kika in på saffosflowerdesign på Instagram, Stockholms lätt duktigaste bröllops Florist/Eventdecor!

Reply
Emelie

Hej har en fråga ang bikinin sharp yellow, är den nått vadderad i överdelen ?

Reply
Merelle

​Hej fina duuu!! Såååå snygg outift!! Älskar verkligen din blogg och tycker det skulle vara så kul om du kunde kika in på min! Vore super gulligt! Och fortsätt som du gör, grymma bilder! <3
Kram, Merelle

Reply
Julia

Hej.
Jag har beställt och betalat för en bikini på ivyrevel.se som jag inte mottagit eftersom ett fel har skett vid ivyrevels packning och den har levererats till fel person. Nu när jag försöker få bikinin så meddelar ivyrevels kundtjänst mig att jag måste göra en ny order för att min bikini måste in i systemet och köpas på nytt. Bikinin är slut i min storlek på ivyrevels hemsida och jag har inte fått tillbaka pengarna för mitt köp av bikinin. Skriver här för att jag känner mig väldigt besviken över att jag inte mottagit varan jag beställt och betalat för och inte heller fått kompensation/pengarna tillbaka.

Vid en tidigare beställning från ivyrevel så fick jag hem levererat ett par shorts som var smutsiga både på fram och baksida. Jag skickade tillbaka shortsen för att få ett par som var hela och rena. Inte heller där har jag fått någon återkoppling eller ett par nya shorts.

/en missnöjd ivyrevel kund

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*