• header

DINNER WITH A VIEW

Tonight’s dinner with a beautiful view! Top from Nelly, shorts from Levi’s.

Ikväll åt vi middag på en restaurang i gamla stan som heter Citadela! Vi åt där förra gången vi var i Budva också men då var det mörkt så då såg man knappt något. Väldigt fint var det iallafall, och jättegod mat! Jag åt en fisktartar med tryffel till förrätt (som jag glömde fota för att jag var så hungrig) och sedan en pasta. Efter middagen gick vi en promenad, delade på en choklad-crêpe och fångade Pokémons haha.Hittade huuuuur många nya som helst!!

Nu ska vi lägga oss så att vi orkar upp tidigt imorgon. Godnatt!

// Tonight we had dinner in the old town at a restaurant called Citadela! We ate there last time we were in Budva as well but then it was dark so we could barely see anything. It was very beautiful, and delicious food! I had a sea bass tartar with truffle (forgot to take a photo of it because I was so hungry) and then a pasta. After dinner we took a walk, shared a chocolate crêpe and catched some Pokémons haha. Found soooo many new ones!!

We’re gonna go to bed now, have to get up early tomorrow and catch the day. Goodnight babes!

39 Comments

Alex

Måste tipsa om FB-gruppen “bröllop, inspirera och diskutera, hela Sverige”. Flera tusen medlemmar och jag vet inte hur jag hade planerat mitt bröllop utan den gruppen :) Gifter mig nu på lördag efter ett års planering! Ser fram emot att följa ditt bröllop :)

Reply
hey

Hello Kenza! It`s so many years that i read your blog every day. Im from Albania. I am too curious where did you stopped by when you were here. i recommend you so much the south of Albania. We have spectacular beaches.
You have so many followers here. Thank you and have a good time!

Reply
Sanna

Hej! Jag undrar vilken kamera du/ni använder? Vill köpa en ny kamera och tycker era bilder blir superfina! :)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Fotar mest med Canon 5d Mark III! :-) Dessa är dock tagna med min lilla Ganon g15. Kram!

Reply
Ce

Jag läste en diskussion på Bloggkommentatorerna om att bloggare beställer in mat bara för att fota och sen inte äta den etc.. Jag vill bara säga att jag hoppas innerligt att du lever ditt liv precis hur du själv vill utan en tanke på vad som är bäst för bloggen! Vill du äta en ful maträtt så gör det, vill du ha samma outfit i två dagar så kör på, vill du bara ligga på soffan så låt inte bloggen hindra dig! Vi läsare tittar in här för att döda lite tid, kolla vad du har för dig och kanske inspireras av vackra bilder. Men vi äger inte dig och ditt liv, sååå stort inflytande på min vardag har du inte att jag kräver att jag ska influera ditt. Om jag som läsare någonsin bidragit till att du känt dig pressad att göra ett visst val så ber jag om ursäkt. Ditt liv, dina regler, dina val. Ha en härlig tid i Budva!!

Reply
Fanny

Gud vad bra sagt, Ce! Jag håller helt med dig. All denna ytlighet och perfektion kan bland annat grundas genom att man känner er att man behöver tillfredsställa sina följare.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hmm, jag har ju hängt en hel del med bloggare och jag har aldrig sett att någon beställer in mat för att bara fota men inte äta (?) Det låter väldigt konstigt.. Däremot så känner jag såklart ibland press kring bloggen, det är ju en del av mitt jobb och där jag tjänar mest pengar så även om jag ibland inte vill, kan eller orkar så måste jag leverera. Men så är det ju med alla jobb, bara det att mitt kretsar kring hela mitt liv. Svårt det där.. Men tack för dina omtänksamma ord! Kramar. <3

Reply
Edith

Hur gör du när du fångar pokemons utomlands? Kostar det inte jättemycket data? Eller byter du till utländskt simkort?

Reply
L.

Du borde verkligen stannat till i Albanien ;)
Rekommenderas verkligen, om du inte hinner denna gång, så en annan gång när ni ska på semester ;) Otroligt vackra stränder, vacker natur, trevliga människor och underbar mat!
Kolla upp det :*

Reply
Kate

You and Aleks look absolutely gorgeous together! Prettier even than that breathtaking view <3

xx

bombshell-to-be.blogspot.com

Reply
josefine

åh snälla länka till din topp!!! hittar den inte??? blir så glad om du svarar! ?

Reply
Frida

Vill så gärna veta vilka glasögon som Alex har! Vilket märke och vad heter modellen?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*