• header

MEGA PORTOKALI

Get my bikini here (adlink) // kimono from River Island // sunglasses from Karen Walker

Ber om ursäkt för utebliven uppdatering igår, vi var iväg hela dagen och på kvällen gick vi ut och käkade middag med Aleks kusiner. Svårt att hinna med att både filma och fota allt, redigera bilder, uppdatera bloggen och alla andra kanaler, hålla koll på jobbmail OCH njuta av semestern haha. Vi åker hem imorgonkväll så ska verkligen försöka njuta nu.

Här har ni iallafall lite bilder från vår sista dag i Grekland! Vi var på en liten men vacker strand som hette Mega Portokali. Överlag hade Halkidiki (nu var vi dock bara på andra “foten”) fan bland de finaste stränderna och vattnet jag sett i Europa! Det jag däremot inte gillade var att allt var så utspritt och rätt dött, men om man hyr hus och bil och bara är ute efter en lugn semester då var det perfekt! (de 12 bulgariska snubbarna som bodde bredvid oss och ville bara festa hade hamnat heeelt fel alltså haha!)

// I’m sorry for not updating yesterday, we were away all day and then we went out for dinner with Aleks cousins. It’s hard to find time for everything, filming & taking photos, editing photos, update my blog and all my other channels, keep an eye on my work e-mail AND enjoy my vacation haha. We’re going home tomorow night so I’m really gonna try to enjoy the last of it now.

Anyway, here’s some photos from our last day in Greece! We were at a small yet beautiful beach called Mega Portokali. Overall I think Halkidiki (we were only at the second “foot” though) had some of the most beautiful beaches and water I’ve seen in Europe! What I didn’t like though was that everything was so spread out and quite dead, but if you rent a house and car and just want a calm vacation it was perfect! (the 12 Bulgarian dudes who lived next to us and just wanted to party definitely chose the wrong place haha!)

30 Comments

Z

Ser underbart ut? Hur redigerar du dina bilder om jag får fråga? De är jättefina!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Använder mig av Lightroom, svårt att förklara hur jag gör för jag gör olika varje gång beroende på hur bilderna ser ut.. :-) Puss

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: S i båda! Fyller dock inte ut toppen helt, speciellt inte på den gula (tycker den gula var mycket större i storlek). Kram!

Reply
K

Det första “benet” i Halkidiki är deg klart mer fest! Klubbarna i Kalithea är super!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Ja vi hörde det! Men bor man på andra foten som vi (där det är vackrast stränder) så tar det typ 1,5-2 timmar att ta sig till första. Det var det jag menade med att allt är så utspritt! Kram Kram

Reply
Dixi Wonderland

Njut av din semester Kenza!
Jag tycker det är jätte svårt och väldigt stressigt att både filma och fota. Nu får du kanske hjälp av Aleks men att rekommendera är att endast göra de ena :)

Reply
Matilda

Men lägg inte så mycket tid på att redigera bilder och känna press på att fota och filma allt och alla, vi följer dig ändå även om det blir nåt inlägg mindre om dagen :)) njut av semestern, inte värt att slösa bort den på stressiga jobbgrejer! :)

Reply
noor

You have to enjoy your vacation too, Kenza! So enjoy it, it seems a very beautiful place.

greetings from Belgium

Reply
:)

Dont be sorry for not updating. i think you deserve a few calm or off days babe <3 gorgeous photos, i have never been to greece but i always wanted. i always thought these cute white and blue tones everywhere in greece are so beautiful and also now after seeing your beach pics i really think i just book a trip. enjoy your last day <3

Reply
ISA

så så så perfekt vatten <3 och duu, ta det lite lugnt nu med och ha ledigt för tusan! vi är kvar :)

Reply
Sofia

Vill man ha fest i Halkidiki ska man till första foten, där är det jävligt livat men inte lika fina stränder som andra foten :) Man får prioritera!

Instagram: @sofiaartemis

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*