• header

BEACH LOOK

KenzaZouiten_outfit_st-1 KenzaZouiten_outfit-1 KenzaZouiten_outfit_c-1 KenzaZouiten_outfit-2 KenzaZouiten_outfit-3

Beach dress here, similar choker here (adlinks) // sandals from Steve Madden // bag from Nine West // belt from Topshop

God morgon! Vi har precis ätit frukost och nu ska vi packa ihop väskorna och checka ut. Planet hem går vid 9 ikväll så vi hinner sola och bada ett par timmar nu! Har haft en helt underbar semester, är så glad över att vi kunde förlänga resan några dagar och besöka Montenegro också. :-)

Här ovan har ni gårdagens strandlook! Fotat i gamla stan här i Budva. Jag älskar sandaler men jag har verkligen världens fulaste tår haha, det känns som att de bara blir längre och längre med åren också? NÄR ska det sluta liksom…

Nej nu måste jag skynda mig. Ha en fin söndag! Om jag inte hinner blogga under dagen så hörs vi när jag är hemma igen. Puss!

// Good morning! We just had breakfast and now we’re gonna pack our bags and check out. The flight home is at 9pm so we have time to tan and swim a few hours now! We’ve had such an amazing vacation, I’m so happy we could extend the trip for a few days and visit Montenegro as well. :-)

Here’s yesterday’s beach look! Shot in the old town of Budva. I love sandals but seriously I’ve got the ugliest toes in the world haha, it feels like they’re just getting longer and longer the older I get? WHEN will it end…

Ok I’ve have to hurry now. Have a lovely Sunday! If I don’t have time to blog during the day, I’ll talk to you again when I’m back home. Hugs!

43 Comments

Eevaar

You know the world-famous french sculptor Rodin actually liked long toes and thought they were more beautiful than shorter toes?

Reply
Linda

Jag har också fula tår så köper sandaler i en storlek större än normalt, då syns tårna inte lika mycket :)

Reply
Emma

Varför skriver du inte ut när resor som du gör är sponsrade? Överallt på instagram skriver du om budva.travel utan att nämna att det är spons? Eller gäller reglerna om reklammärkning inte för dig?

Reply
Tove H

Väldigt konstig kommentar. Om hon hade struntat i att skriva ut när hon är sponsrad så skulle bara hon förlora på det. Och vad behöver du bry dig om det? Vad som är sponsrat och inte? Lägg sin tid på bättre saker i livet.

Reply
sussie

Lilla kissie…. alla vet att det är du, Alexandra Nilsson som skrivit den kommentaren !
Sedan skriver du ett inlägg i din egen blogg hur en korrekt sponsrat blogg inlägg ska se ut! Vilket sammanträffande ! Kissie du kommer aldrig nå upp till Kenzs nivå, du kommer alltid att vara under hennes fötter. Fokusera på ditt shit, så du kommer någonstans i ditt patetiska liv!

Reply
Sara

Hej Kenza!
Kan du inte göra en outfit video igen? Det var ju SÅ längesen! :-)
Kram <3

Reply
Matilda

Haha då ska du se mina fötter! Storlek 40/41 plus aslånga tår…..så dina fötter är fina i jämförelse med mina ;)

Reply
noor

Hahaha, that part of your toes! I also have very long toes. Thats not the only thing, my feet look just horrible! I have corns on my big toe and somewhere below my little toe, on both feet. Tried ‘everything’ but nothing helps!

Reply
m

Nej, Kenza. Jag har världens fulaste tår. Jag besökte en ortoped för att kapa en bit av mina två tår som är sjukt långa. Kan säga att ortopeden kollade jätte konstigt på mig och sa att jag bör få en kallelse om ca 6 mån. Det har gått 2 år nu… Och jag har accepterat mina fula tår :D

Reply
Nina

You looked stunning! Greetings from your German admirers- hope we didn’t disturbed you. <3

Reply
Johanna

Haha! inget jag hade tänkt på om inte du hade påpekat det! Vi har nog alla små saker med vår kropp vi tycker är lite konstiga men oftast är det bar vi själva som ser dom :) Kram

Reply
Amina

Haha, det skrivs mycket om tår… Jag scrollade igenom Spiderchicks blogg och såg det här häromdagen: http://spiderchick.nu/2016/june/hur-ser-dina-fotter-ut.html – vilka tår har du då? :) Jag tycker inte dina tår såg så hemska ut, de ser väl nästan ut som den egyptiska varianten eller?

Himla kul att se dig så enkelt sminkad(/osminkad?) också. Jag har följt dig i flera år och inspirerats, och nu ska jag försöka mig på en egen blogg. Du är en förebild, tack!

Reply
Aleks

I was in Budva at the same time you were and I was so excited hoping to see you somewhere and take a photo, but I wasn’t lucky enough. Anyway, I’ve been following your work for quite some time now, and have to say that I’m amazed by your pictures and your natural way of behaving. Usually every blogger looks the same as many others out there but you are different, and I really like that! Keep up with the good work and photos. Sending you love from Bosnia! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*