• header

VLOG – HOW I WORK OUT ON MY VACATION

New vlog up on my Youtube channel!

Ni är många som har frågat mig hur jag tränar, och nu när vi var iväg i Grekland så var jag rätt sugen på att hålla igång även om det inte brukar hända så ofta på semestern (ni vet hur det är, man packar alltid med träningskläder men så slutar det med att de ligger helt orörda i resväskan) så jag passade på att spela in den här vloggen till er! Appen jag använder i videon är även den jag använder när jag tränar här hemma (på gymmet eller i vardagsrummet).

Hoppas ni gillar videon!

// Many of you have asked how I work out, and now when we were in Greece I was pretty motivated to keep going even though it doesn’t happen so often while on vacation (you know what it’s like, I always pack workout clothes but they end up untouched in my suitcase) so I took the opportunity to record this vlog for you! The app I use in the video is also the one I use when I work out at home (at the gym or in my living room).

I hope you like the video!

 

72 Comments

Millan

Vem som än behövde filma det där..stackars människa. Ser inte riktigt poängen med at visa hur du tränar på semestern ifall du vill ge inspo. Långt ifrån alla kan ha den typ av träning som du visade upp. Ser det mer som ännu en gång att skryta om ditt jetsetliv. Du är den enda bloggen som har ett sånt otroligt skryt i allt på din blogg. Om du inte reser måste du alltid nämna att “Ahh, är bara i Sverige två veckor nu innnan det blir Brasiilien” så att alla vet att du snart reser igen för 10nde gången. De flesta sparar för en resa per år. Din greklandsresa blir en mellanladning från de större resorna typ. Jag vet att jag låter avundsjuk, jag är väldigt nöjd med mitt eget liv..men självklart är det störande att se hur vissa människor får leva sina liv och glida på en rämacka för att man råkade födas väldigt snygg tack vare det har du fått allt det du har. Säger mer om vårat samhälle än något annat.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vilken trist kommentar. Helt okej att skriva att du inte gillar videon, men resten var bara taskigt. Vad får du ut av att skriva så? Vill du få mig att må dåligt och känna att jag inte förtjänar det jag jobbat för, eller vadå? Jag kan inte hjälpa att du inte tycker om sättet jag skriver på eller hur jag lever mitt liv. Mitt enda tips är att sluta läsa bloggen om du stör dig så mycket.

Reply
Tijana

What a needles comment! -.-
Kenza, keep on posting – you’re a truly inspiration!
I can identify myself almost 100% with you, unfortunately I’ve never met you, but I feel like I know you since forever :-)
You’re beautyful and you have a good soul, take care of you and your future husband <3
Hugs,
Tijana

Reply
Fanny

Jag tycker att Millan kommentar var ganska orättvis, men jag håller med henne om att din blogg visar en fasad av perfektion full med yta, tusen resor värden över, utseendefixering och konsumtion. Jag kan sluta lösa din blogg, men sen så är jag intresserad av människa och miljö och vill spräcka dessa konsumtionsmönster.

Reply
Olivia

Håller med om att millans kommentar var väldigt weird och taskig.. däremot blir jag lite provocerad av det du kommenterar med att du förtjänar det du jobbat för. Jag menar inte att du inte förtjänar det du har, däremot låter det som att vi andra som inte har det här livet inte jobbat. Jag vet att du inte menar så, men jag måste erkänna att ja det sticker i mina ögon att du som extremt vacker fått mycket möjligheter (sen är du helt fantastiskt till personlighet också, menar inte så) och på den vägen pengar när jag jobbar två jobb (ett heltid+extra) o det är inga fancy jobb direkt (hamburgerkök o skola) för att försöka spara ihop till en kontantinsats till lägenhet. Det är inte synd om mig, men förstår att folk känner en viss frustration och avundsjuka.
Samtidigt som du ju såklart ska leva livet, vafan det hade jag också gjort haha. Dessutom tycker jag du är otroligt fin som person. Det enda som provocerar mig är kommentaren att du kämpat för det du har, för någonstans känner jag ändå att du åkt lite räkmacka. O nu menar jag karriärsmässigt. Förstår att du har svårigheter gällande annat..
oh well, hoppas jag inte låter helt orimlig haha. Gillat dig sen du började.<3

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det menar jag absolut inte, jag skulle aldrig mena det på det sättet för det stämmer inte. Självklart finns det olika privilegier och förutsättningar som underlättar, det kan ingen förneka. Förstår dock inte vems “räkmacka” (bara jag som verkligen ser en god räkmacka med massor av majonnäs framför mig? haha) jag skulle ha åkt på. Jag har inte fått något serverat till mig, jag har inte fått hjälp på traven av någon. Allt jag har byggt upp har jag byggt upp själv från noll. Sen hade jag såklart tur med att jag startade bloggen i rätt tid precis innan det blev ett megafenomen, och att folk överhuvudtaget tyckte att det var intressant att läsa. Men att påstå att jag har “fått allt” pga mitt utseende är bara fel och otroligt förminskande. Tack och kram!

Emma

Håller med dig Fanny! Har ingen aning hur man ska lyckas dock?? Även om jag vet att den här typen av konsumtion och resande inte är hållbart (och något som endast några privilegierade procent av världens befolkning kan hålla på med), är jag inte mer än människa så jag kan inte låta bli att känna ett litet “vill också!” inom mig. Fast jag vet bättre! Hur ska det då gå att få alla som INTE är så pålästa att inte känna så..?

Reply
L

Fast Millan är bara ärlig för det är av den anledningen du bloggar. Du vill visa hur fantastiskt du lever till skillnad från oss andra som lever vanliga Svensson liv. Och istället för att använda den snarstuckna kommentaren med att vi ska sluta läsa din blogg så kanske du för en gångs skull kan förstå varför du får sådana här kommentarer.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Nej L, jag bloggar för att det är mitt levebröd och för att jag fortfarande känner att det är kul och något jag vill göra. Nej, jag kommer aldrig i hela mitt liv ens försöka förstå varför man känner behovet av att trycka ner någon annan.

Reply
Tan

Jag förstår inte varför folk ska yttra sig så negativt!!
Vi lever i Sverige, det är år 2016!!! Här gör vi vadfan vi vill, ser ut som hur fan vi vill och lever som vi vill!
ALLA VET att när man är bra eller riktigt jävla bra på något, sport, fitness, rida häst, måla you name it, så vill man skryta och visa upp sig!
Är man bra på sitt jobb/arbete så visar man mer än gärna upp det!
Förstår inte vad poängen med att tycka detta är fel, att visa upp en video på sin träning. Det här är normal träning, alla gör dock på olika nivåer, det var ingen extrem hårdträning eller ett sätt att tvinga folk göra likadant.
Gillar man inte träning eller inte vill ha inspo så titta inte!

Ikas USA

Här i USA existerar inte den där fruktansvärda attityden och jantelagen. Jeez people, våga prata om era framgångar!

amanda

Hej Kenza brukar inte kommentera men skulle kolla om någon hade frågat vad appen hette när jag såg denna kommentaren har nu följt din blogg nu varje dag i 5 år sedan jag var 12 år gammal och blir därför arg och provocerad när jag ser hat kommentarer då många av oss följare tror jag känner att vi har varit med om allt i ditt bloggande genom åren och blir genuint glada när det går bra för dig. Fokusera eller läs inte sådana kommentarer dom är inte riktade mot dig utan dom kommer från bittra personer som tror att det är okej att ta ut sin ilska på nätet bakom en skärm. Jag älskar inläggen du lägger ut från resor de är helt underbara samt om man konstruktiv kritik kan man ge det på ett trevligare sätt.

Reply
Frida

Meh så onödig kommentar!
Förstår inte vad du menar med att “långt ifrån alla kan ha den typ av träning du visar upp”. Man måste väl ändå inte va i Grekland för att ta en PW och sen göra armhävningar, situps osv? Det kan du gott och väl göra hemma!

Reply
Ingrid

“Långt ifrån alla kan ha den typ av träning som du visade upp”. Unnskyld meg, men det er jo nettopp det man kan. ALLE kan løpe utendørs, og alle kan enten laste ned en av de flere gratis 7 minute workout appene, eller bruke øvelsene i videoen og ta tiden selv. Kenza sier jo selv akkurat hvor lenge man gjør det og hvor lang pause man har mellom hver trening. Det eneste “alle” ikke kan, er ringene, og det er jo en ekstra for Kenza også. Så slutt og vær bitter, og nyt ditt eget liv slik som Kenza nyter sitt. Hun har jobbet hardt for det.

Stå på Kenza. Hugs from Norway!

Reply
DzulieT

I love your style Kenza, you’re real inspiration :)
i’m getting addicted to this blog so it’s nice that you post so much and not only your outfits :)
best wishes from Poland :*

Reply
Andromeda18_

It was pretty cool what you did with those rings. Did you do gymnastics in high school or something? Or were you just having fun with the rings?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: I loved those rings in school haha! :-) I was a cheerleader once which involves gymnastics but that was a loooong time ago. Hugs!

Reply
viola

I really like the video.please do more vlogs, i really enjoy watching them :) thanks!

Reply
Diana

Ja det var en väldigt onödig kommentar där nere!

Men till min fråga:

KENZA, vart kommer shortsen ifrån?! Vilken modell är dessa?

Tack för inspo, ska absolut ha med mig på resor!!

Reply
Luisa

i love it, thank you so much for the video! You are my everyday-Inspiration.. I write often a comment, but i cant tell you not often.. i wish you would never leave these blog :-) So i love it!!!! And give a f**** of the negative,
there are always people who find fault or who are envious. you work hard and a lot So why should not it go on vacation? you will never be able to please everyone and I hope you are to stand strong enough about it.

lovely greets from germany.

Reply
johanna

ordentligt tråkig kommentar av Millan här ovanför, passar det inte så läs inte då.
Jag gillade videon, och herregud vad stark du måste vara för det är minsann inte lätt att hänga i ringar sådär! Heja dig Kenza! och heja ditt jetset liv och mängder av resor. Det är mitt mål när jag är klar med utbildningen, att hitta ett jobb som gör att jag kan resa massor och se världen! :)

Reply
Tina

Oj Millan! Vad händer? Onödig kommentar.
Jag själv blev glad av videon och tänkte snarare på vilken tid de lagt ner på den. Bara att sluta läsa/titta om du mår dåligt utav det. Så kan vi andra, som inte har några problem med att glädjas åt andras lycka, hänga kvar! :)

Reply
Malin Werninger

Herregud va söt du är :)! Rolig och gullig video. Du är grym på det du gör och alla som är normalt funtade förstår nog hur mycket arbete du lagt ner för att leva det livet du gör, och hårt arbete lönar sig. Njut av ditt liv och är så tacksam för att du delar med dig till oss läsare. Ha en bra em! Kramar från Malin

Reply
Luisa

which adidas shoes thexy are? The Z- Flux or which model ? So please answer me xoxo

Reply
mickan

du verkar så himla härlig! :) Jag skulle verkligen vilja se en workout routine (eller några) från gymmet när du är hemma också. Och kanske en morning routine? :D xx

Reply
Hedvig

Älskar videon och älskar dig Kenza! Följt din blogg och kommer alltid göra det.? Så inspirerande och härlig på alla sätt och vis.
Millan , Fanny och L ovan är bittra människor och verkar mest vara olidligt avundsjuka på dig. Men jag måste säga till er; lämna inte sånna kommentarer här. Varför skriva sånt skit?? Passar inte Kenza er så läs inte hennes blogg då?!

kenza du är så jävla bra! ❤️

Reply
Jagoda

Kenza, I like your blog and others will say I’m jealous but it bothers me how you repeat all the time you’re working your ass off. I know you have a lot of work in your company but let’s face it – people like you who have time for so many trips per year and can have free-weekends aren’t the most busy people ever. People who are working their ass off have to work all the time and can afford e. g. 2 trips per year and don’t even have time to spend their money. Your way of living seems idealistic – you’re not bored, you have a lot of work but still a lot of free time for yourself and travelling. So it doesn’t make sense when you repeat all the time how hard you’re working because you combine fun with work all the time and that’s good. Few people on this planet are so lucky and you don’t need to have bad conscious about it because you were not born in a rich family, you succeeded on your own. And I admire people like you but be more realistic please … sometimes you’re complaining about stupid things like ”oh my toes are so ugly” … seriously? You posted a picture of your toes and then wrote sth like that? Why? :O And you obviously don’t know what it means to have ugly feet. ;) if one of your bodyparts isn’t perfect it just simply doesn’t mean it’s ugly, remember that ;) There’s nothing hateful about my comment, it’s just my opinion. :) And yes, I still like reading your blog, keep it up :)

Reply
Mika

This is a ridiculous comment. What is your definition of working hard? Is it to sit in an office 12 hours a day, 6 days a week? Then we don’t have that many hard workers any where in Europe… Do you know anything about if Kenza is working while on vacation? Do you think this video made itself? Do you think running a company takes a break just because you’re not in the office? Have you like met the internet? If you ever get your own company you’ll discover what a fairytale it is, it doesn’t really make itself..

And oh my God, you obviously don’t know that an opinion about what is ugly is individual….

Reply
Nikolina

I think she has job which gives her the opportunity to work from anywhere and I think she works all the time. Not thinking specifically about IvyRevel, but about all together (blog etc.) Writing a post, making a video, even taking pictures – it’s all part of her work. If we think about it in that way, she works every day oh the week! Even on vacation. Pretty dam’ good job, but there are sure days when she feels like sheet and doesn’t feel like doing anything, and still has to. Don’t you agree? Best, Nikolina

P.s. Kenza, love your videos, keep up the good work.
Greetings from Croatia <3

Reply
Nikolina

P.p.s. :) I live in Croatia and can barely afford vacation here in CRO, and i still enjoy this blog and videos so so much! She did the right thing in right time and I am so proud that there are young women who succeed by them self and only see positive example in her.

Reply
Kat

I really like your videos Kenza! They’re so authentic and natural :) I hope to see more in the future!
love, Kat

Reply
Mika

Haha men vad fan, kommentarerna? Jag tycker att det var en kul video, känner mig fett taggad på en PW, såg så jäkla skönt ut! Jag röstar helt klart för fler videos, skitkul! :D

Varför tolkas kvinnlig framgång som skryt? Är det inte helt jävla awesome att ha lyckats såpass bra som ung tjej? Skulle lätt resa mer om jag hade möjligheten, så varför skulle inte Kenza göra det? Tycker det känns som att de flesta stora bloggare jobbar röven av sig med inlägg, bilder och varierat material + en massa annat som man som läsare inte ser. Att Kenza är snygg kan hon ju knappast råför så vad är det ens att kommentera? Avundsjuka är jävligt old alltså, inspireras av alla möjligheter istället! Känns livet så bittert så gör något åt det, men visst är det lättare att försöka trycka ned någon annan…

Reply
Mirja

Dear all,

I hope I can cool this discussion a bit down. We all like and admire Kenza, if not we wouldn’t go to your Blog everyday and read your posts. I think that many just See a beautiful girl with nice clothes a cool Job, simultanously traveling the world. This inspires us all but also makes some maybe a bit sad because we were not that Lucky/used our chances or Potential like Kenza to life a live like she does. But you guys have to understand that it’s not Kenzas fault and that you should absolutely not bully her because of that. She just used what was there and had maybe a bit luck as well. But it’s not her fault that most of us work really hard (like me studying 2 months everyday for 10hours, haha) or have unpleasent jobs or not enough money. So just try to use Kenza As an example, her good look and body was given to her and she knew how to use it. Try to find out yourself what youre good at and use it As well! The key to Satisfaction is defintely not only good looks, Money and traveling.

Hugs to you all

Mirja

Reply
Eva

Fast trots allt så har ju ditt yttre hjälp dig världen är mycket utseende fixerat. Men du har ju en insida som är ännu vackrare. Du är ju så klart värd dina resor de folk känner är väl att du reser hela tiden och att vissa aldrig har till ens en resa. Du har ju trots allt haft en del tur på vägen oxå. Hoppas du inte tar de här på fel sätt. Jag tycker om dig du är en fin människa ???

Reply
Jelena

Angående diskussionen i kommentarerna. Ingen kan ta ifrån dig att du säkert jobbar och jobbat hårt. Du fick inte ett enda företag serverat utan har skapat dem. Med det sagt, du är antingen oärlig eller ignorant om du inte ser att din skönhet (och dit utseende genom bloggen) bidragit till att dina företag kunnat lyckas. Det finns människor som jobbar minst lika hårt med liknande företag men misslyckas, av olika orsaker naturligtvis. Att inte ha en blogg med miljoner sidvisningar är en av dessa. Att bloggen i sin tur är så stor den är är ett direkt resultat av ditt utseende. Biten om att förtjäna något eller inte är ändå fjantig. Atleter som föds med förmågor som bidrar till att de kan lyckas förtjänar väl ändå sin framgång även om de fått ett försprång med födseln. De förvaltar ju sin gåva på rätt sätt. På samma sätt har du förvaltat ditt utseende på rätt sätt vilket gett resultat och möjliggjort andra framgångar.

Reply
Matilda

Hur är det med dina solglasögon? Du behöver väl egentligen linser/glasögon så är det din egen styrka i solglasögonen eller du kör på utan? Vill ha ett par liknande med blåa spegelglas men så j*vla dyrt med egen styrka och just det glaset! Utan styrka kommer jag gå runt med migrän hela dagen.

Reply
Johanna

Usch vad tråkiga kommentarer i fältet! Första gången faktiskt som jag läser kommentarerna- hoppas att detta inte förekommer ofta. Spelar ingen roll hur nöjd denna “Millan” eller någon annan av tjejerna med negativ underton är med sig själva och sina liv, självklart är handlar det om avundsjuka! tycker det är så otroligt tråkigt att vissa kvinnor inte kan hylla andra kvinnors framgång, utan ska istället klanka ner på prestationen och istället skylla på utseendet. Självklart har Kenza KÄMPAT för att komma dit hon kommit. Inte skulle HM investera i ett företag för flera miljoner om inte hjärnan och teamet bakom Ivy Revel hade kämpat! Nej skärpning missunnsamma tjejer (och killar) där ute! Och Kenza- vacker, framgångsrik och verkar ha ett FINT hjärta, bry dig inte det minsta om såna kommentarer trots att jag ändå kan tänka att det alltid måste svida lite att få höra oförtjänta negativa saker! <3

Reply
Esi

Could you tell us where your sports bra is from..it looks so supportive thanks for the inspiration :*

Reply
M

Underbar video! Sitter här och ler som ett fån efter att ha sett den. Trist när folk känner behovet att yttra sig negativt om något som ska vara en kul grej. Inte alls okej att komma med negativa kommentarer bara för att någon är en offentlig person, usch för sånt. Förstår inte heller vart argumentet om att du visar upp ett perfekt liv kommer ifrån när du kliver i bajs i videon? Hahahha.. keep it up girl är stolt över dig och så glad över allt du byggt upp i ditt liv

Reply
Mikaela

Oj, brukar brukar inte läsa dina kommentarer men fick nys om denna diskussion.

Hoppas du tar åt dig av de positiva mer o inte sv de bittra alls! För du ÄR jätteduktig och förtjänar allt efter allt fint du gjort mot dina nära och kära.

Kram

Reply
Linnéa

Alltså hur fan kan ni klanka ner på henne när hon jobbat sig upp till den platsen hon är i nu?! Ska vi inte vara glada för att det finns brudar här i världen som är boss as bitches? Backa varandra i stället! Det är ju skit kul Kenza börjar vlogga så vi läsare få lära känna henne bättre! Det är klart man bli avundsjuk men det motiverar mig bara att jobba ännu hårdare för att nå mitt mål! dont HATE appreciate :)

Reply
Linda

Jag håller med dig, Linnéa. Man talar ofta om män som är förminskande mot kvinnor men just kvinnors avundsjuka mot andra kvinnor är minst lika förödande. Jag jobbar hårt med eget företag, har tre barn och studerar på högskola – nej, jag kan inte resa så mycket som Kenza eller leva det liv som hon gör, men avundsjuk? Nej, jag skulle faktiskt inte ORKA leva på det sättet med ständig kritik och ögon på sig som letar fel i minsta lilla. Bara det som offentligheten innebär gör att jag hellre lever mitt “mediokra” liv och drömmer mig bort genom Kenzas blogg. :-)

Du är en jättefin förebild Kenza,
/Linda

Reply
Fanny

Varje gång man ser dig blir man glad, Kenza! Du strålar av god humor, gott humör och är bara jätte charmig! Tråkigt med taskiga kommentarer, hoppas du ser bort från dem. Därför är det faktiskt första gången jag kommenterar här. Och du jobbar minst lika hårt som alla andra, var stolt av det du åstadkommit!

Hälsningar från Köpenhamn från en finlandssvensk läkare som följt dig 5 år nu :)

Reply
Alex

I follow you on Instagram but now I have seen this video – awesome and genuine! The unicorn did the trick. Anddd I was wondering where the clothes are from? Keep it up!

Reply
Martin

Fast varför ska Kenza inte visa hur hon lever? Bara för att folk som har det mindre härligt å lyxigt inte ska bli sura och avis? Låter ju helt knäppt! Jag och min pojkvän reser väldigt mycket och har det super…ska jag typ behöva dölja det för att inte verka skrytig och dryg? Tror att ALLA skulle vilja leva som Kenza om dom kunde.

Tack för din härliga blogg :)

Reply
Martin

Åh gud jag blev jätteirriterad nu! Och varför ska Kenza få höra att hon minsann fått åka “räkmacka” pga sitt utseende osv…herregud! det är väl så överallt? Vissa är snygga och andra mindre snygga..är väl inget att gnälla över. Vissa människor föds i stenrika familjer och andra inte…livet är orättvist men gör det bästa av det istället :)

instagram: martinitrip

Reply
Elly

Jag älskade videon!!! Tycker att du Kenza alltid är så jordnära och dig själv!! Grymt! Första gången jag kommenterar men blev så irriterad på vissa kommentarer.
Andra bloggerskor reser ju lika mycket! Herregud get a life!! Jag reste 2 resor förra året och iår har det blivit en hittills. Inte är jag bitter för det! Skapa ditt eget liv o sluta jämföra med andra.
Tycker det bara är kul att Kenza får uppleva mycket o jag följer gärna bloggen just därför det är kul att se och videon var jättehärlig!!! Grattis till förlovningen!! <3 <3

Reply
Lena

Hi Kenza! Can you please mention in your next vlog post what video editing program you are using? :) I’ve tried couple but haven’t found the one haha

I love these vlog posts! <3

Reply
Eeva

What a lovely video! I got nice tips from this :) Jag gillar din video jätte mycket! Haha, greetings from Finland, my Swedish is not so good as it should be.

Reply
kasia

Hi, could you tell me what is the name of the song from the first part of the video? really like the beat! :)
cheers!

Reply
Olivia

Håller med om att det är förminskande att säga så och ber om ursäkt! Menar inte att du är bara ditt utseende, du är självfallet så mycket mer än bara vacker.
Ville bara få fram att jag ibland kan förstå dom där dryga kommentarerna (min va väl en sån I guess. sorry..) för ibland blir man ba så avundsjuk att man inte pallar med sig själv haha. Det gör det såklart inte OK (du ska ju inte behöva bolla med andras aggressioner), men det är väl den mänskliga faktorn som skiner igenom.
Det jag FÖRST ville skriva när jag över huvud taget gick in i kommentarsfältet innan jag hakade på diskussionen o drygade var att jag tyckte videon var kul o att jag gärna ser mer videos:))) haha

Önskar dig en bra dag!

Reply
C

Förstår inte hur du kunde få hat efter denna video… Du är ju bara glad och peppig ❤️ ☀️

Reply
Thea

Att glida på en räkmacka innebär i princip att man har en rik förälder, någon som har gjort att man aldrig har behövt att arbeta. Det finns många sådana i världen. Att jämföra dig med en sådan person är dock långt från sant! Lyssna inte på alla PK vänsterparasiter som tycker att alla ska ha det lika och att alla ska leva på “samma sätt”. Du har förtjänat allt du har. Kämpa på och ta inte åt de av de få jobbiga människor som finns. Du är grym, kämpa på med företaget och hoppas att du får lov att åka på ännu fler semestrar ;). Mitt mål är att åka på 5-6 semestrar per år. Vet att detta är LÅNGT från orimligt då många i min närhet gör det. Det handlar om prioriteringar och att man måste kämpa och se målet. Om målet är att tjäna x så gäller det att kriga fram och tänka positivt! Sen hjälper de ju om man är smart ;) Att vara negativ hjälper ingen. Kram och kämpa på!!

Reply
Chiara

HI Kenza could you pleeease tell me from where your black sports bra is?
thanks love

Reply
Annina

Hey Kenza!

I’m really curious about the App you’re using “7 min workout’. Can you please tell me the company who created it since there are so many apps called the 7 min workout, so I can’t figure out which one it is! Thank you : )

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*