• header

CHILLY

Kenza_Zouiten_Orange_Wall_03 Kenza_Zouiten_Orange_Wall_06 Kenza_Zouiten_Orange_Wall_09 Kenza_Zouiten_Orange_Wall_05 Kenza_Zouiten_Orange_Wall_01

Shorts and jacket from Ivyrevel (adlink) // tshirt from BalmainxHM // shoes here (adlink) // Givenchy bag // Karen Walker sunglasses

Det är lite kyligt idag så jackan fick åka på! Det börjar redan kännas som höst tycker jag.. Sommaren har gått alldeles för fort. Men jag är faktiskt peppad på hösten (tänk alla snygga höstoutfits! hösten är utan tvekan den bästa modesäsongen. jag vet knappt hur jag ska klä mig på sommaren), på flytten till vår nya lägenhet och ÖVERDRIVET peppad på nytt år och bröllop. Jag brukar hata att tiden går fort men nu får det gärna bli 2017 snabbt hehe. ;-)

Förresten, om inget strular så kommer det upp en ny vlogg ikväll!

// It’s a bit chilly today so I had to put on a jacket! I think it’s starting to feel like fall already.. The summer went by way too fast. But I’m actually very excited about fall (imagine all the nice fall outfits! fall is the best fashion season, no doubt. I barely know how to dress during summer), about moving to our new apartment and EXTREMELY excited about next year and wedding. I usually hate that time flies but now it’s okey, I’d love for it to become 2017 very soon hehe. ;-)

Btw, if nothing goes wrong I will post a new vlog tonight!

32 Comments

matilda ♥

Älskar outfiten! Håller verkligen med om att hösten är bästa årstiden för när man ska klä sig, älskar alla färger på plaggen!

Reply
Sara

Hej Kenza,

Jag skulle bara vilja tipsa om en riktigt god linsgryta jag lagade för några dagar sedan. Den påminner lite om indiskt och jag vet att du gillar indiskt. Plus att den är helt vegansk. :-)

Till fyra portioner behöver du 2 dl torkade röda linser, 1 gul lök, 1 msk riven färsk ingefära, 1 tsk sambal oelek, 1 msk rapsolja, 2, vitlöksklyftor, 1/2 msk curry, 2 tsk tomatpuré, 5 dl grönsaksbuljong, 400 ml kokosmjölk, 1/2 blomkålshuvud, salt, peppar, 65 g spenat.

Skölj först linserna och låt dom rinna av.
Hacka gul lök och riv ingefäran.
Fräs gul lök tillsammans med sambal oelek i en kastrull. Pressa ner vitlök och rör i ingefära, curry och tomatpuré. Tillsätt linser, buljong och kokosmjölk. Koka upp under omrörning och låt sjuda under lock i 10 minuter.
Skär under tiden blomkålen i mindre bitar. Lägg ner dom i kastrullen och låt sjuda ytterligare 10 minuter.
Smaka av med salt och peppar och vänd ner spenaten.
Viola! Servera med ris (jag använde fullkornsris).

Jag hoppas du provar. Jag är säker på att du kommer gilla det. :-)
Kram <3

Reply
Sofia

“Sommaren har gått”..den är inte slut än…det är början av augusti! Ja, svensk sommar är kort, men vi behöver ju inte göra den kortare genom att säga att det höst, när det fortfarande är sommar :-)

Reply
Natalie

Åh, jag är så peppad på ert bröllop!!! Jag ska nämligen också gifta mig nästa år (känns så sjukt att skriva den meningen) så det ska bli så kul att få läsa det du kommer dela med dig av så man får lite inspiration. <3
Så nu får 2017 gärna komma!! Kram! <3

Reply
Lina

Dear Kenza:)

i just wanted to say that i really appreciate it that you are now filming videos! its so cool that you try to find time for that as well! we all know you must be very busy but its so funny and exciting to follow the things you are doing in “real life” haha!
wish you only the best :)

lots of love from berlin ( and so exciting btw you are having a fashion show here:))))

Reply
Amina

Stor LIKE på den här outfiten. Och är det inte lite härligt att kunna använda skinnjacka utan att dö av värme? Som du säger, hösten är bättre ur modesynpunkt. Kommer du till fashion week i Milano så bjuder jag dig på en drink ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*