• header

BLACK/WHITE/GOLD

Kenza_Zouiten_Starry_Pumps06 Kenza_Zouiten_Starry_Pumps05 Kenza_Zouiten_Starry_Pumps10Kenza_Zouiten_Starry_Pumps04 Kenza_Zouiten_Starry_Pumps03 Kenza_Zouiten_Starry_Pumps02

In collaboration with IVyrevel: Pants from Ivyrevel HERE (adlink, I’m wearing size 36) // jacket, choker and shoes from Ivyrevel (shoes will be out later this fall!) // blouse from Ginatricot // Chanel boy bag // Prada sunglasses // watch from Larsson & Jennings

Min favoritkombo är jag inte riktigt vet vad jag ska ta på mig. Svart, vitt & guld, ser alltid fräscht och lyxigt ut. :-) HUR fina är inte pumpsen?! De släpps inte förrän senare i höst dock, men jag kunde inte låta bli att ta på mig dem idag när de står framför mig här på kontoret hehe. Himla fina iallafall! Guld-chokern är med i första delen av vår stora höstkollektion som släpps nu på söndag. :-)

Hur mår ni idag hjärtan? Jag mår bra men har huvudvärk som vägrar ge med sig.. Misstänker att det är för att jag inte drack kaffe imorse, brukar bli så då. Kom precis tillbaka till kontoret att ha varit förbi Adidas och plockat massa fina grejer för Rio-resan. Är så jäkla pepp inför det!! Nu ska jag jobba lite och sedan blir det en svettig karateträning, middag och fest med Ivyrevel-teamet!

// My favorite combo when I don’t really know what to wear. Black, white & gold, it always looks fresh and luxurious. :-) HOW pretty are these shoes?! They won’t be out until later this fall though, but I just had to put them on when they were right infront of me here at the office hehe. So pretty! The golden choker is from our the first part of our big fall collection that will be out on Sunday. :-)

How are you today babes? I’m fine but I have this headache that doesn’t go away.. I think it’s because I didn’t drink my coffee this morning, that usually happens. I just got back to the office after visiting the Adidas store to pick out lots of nice stuff for the Rio trip. I’m so excited about that!! Now I’ve got some work to do and then it’s time for a sweaty karate workout, dinner and party with the Ivyrevel team!

43 Comments

Ida

Asså skorna?! Jag ska bara ha dem haha. Älskar stjärnor och månar på kläder (har flera klänningar med massa stjärnor) så höstkollektionen är helt i min smak! Trevlig helg Kenza, kram!

Reply
noor

I’m not a big fan of the shoes but they look great on you. I think you look great with shoulder-lenght hair!

Reply
Evelina

När köpte du blusen?? Den är så så fin men hittar den inte på ginas hemsida ?

Reply
Märta

Vad ovant att se dig i brallor igen, haha. Sjukt snygg outfit dock! Den nya kollektionen blir nog fantastisk :-)

Reply
ISA

förstår att du är SÅ pepp! ser verkligen fram emot dina bilder därifrån, min drömstad sen alltid <3

Reply
Denise and Amanda

Wow, stunning outfit girl! Love it!
You got great taste, I wear your leather jackets in Australia and I get heaps of compliments for it!
Pretty proud to be Swedish when we represent such great fashion! Well done sugar!

Reply
Marta

Omg, for a second I thought that you’ve cut your hair (in the first picture)! Hahahaha
Adore these shoes! I’ve been obsessed with star print so all these new clothes, shoes &jewellery are just ♥♥♥

Reply
Malin Doyon

Så snygg outfit!!! Och jag dör för den där blusen… Speciellt till skorna! Men när köpte du den? Eller kommer den in senare? Hittar inte den på hemsidan… :(

Reply
Johanna

Hejsan Kenza! Alltså du är ju bara huur fin som helst! ❤ Jag tycker förresten det är roligt när större bloggare som du hissar andra mindre bloggar, så att vi får synas lite också. Det skulle vara väldigt kul om du hade en veckans blogg tävling på din blogg, kanske nästa vecka typ? Det är alltid ett kul inlägg att läsa och det skulle vara kul att få synas på din fina blogg. Du och din blogg är verkligen bäst! Kram/Johanna

Reply
Michelle

Love your selection of L&J watches and accessories game!
May I ask why the large gold has the words “SWISS MADE” instead of the usual “STHLM LND” on the face? Where do you get it from if not from the website? As the website seems to sell “STHLM LND” for the 40mm gold one.
I would really appreciate if you can answer my question, thank you!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*