• header

PAISLEY

kenzazouiten_dubrovnik_outfit-2 kenzazouiten_dubrovnik_outfit_c-1 kenzazouiten_dubrovnik_outfit_st-1 kenzazouiten_dubrovnik_outfit-1

Brands & adlinks: top here // shorts here // choker here // Topshop belt // sandals from Steve Madden // hat from market // Chanel boy bag

En look från Kroatien! Gick för det mesta runt i badkläder men en dag åkte vi in till Dubrovnik och då såg jag ut såhär (tills jag bytte om till den fina klänningen ni kanske såg på insta?) Dubrovnik var så fint! Ni ska få lite mer bilder därifrån sen.

Nu är jag hemma igen iallafall, jag kom hem igår eftermiddag och lämnade inte Aleks famn på hela kvällen. <3 Idag är jag tillbaka på jobbet och det känns bra, även om jag ibland vill slita av mig håret pga för många bollar i luften så är det skönt med rutiner. Jag behöver tänka på annat.

// A look from Croatia! I wore swimwear most of the time but we went to Dubrovnik one day and this is how I looked that day (until I changed to the pretty dress you may saw on instagram?) Dubrovnik was so beautiful! I’m gonna show you some more photos later.

So now I’m back home, I came home yesterday afternoon and I didn’t leave Aleks arms during the whole evening. <3 Today I’m back at work and it feels good, even though I sometimes want to rip my hair off because of too many different projects at the same time, it’s nice to have routines. I need to keep my mind busy.

27 Comments

Sandra

En liten fråga: vem tar bildena på dig när inte Madde är med på resor och fotar? ?Är det någon av dina vänner som tar så fina bilder? ?

Reply
Jessika

Alltså jäkla gudinna är du som kan se ut så utan smink… *gråter*. Perffff är du!

Reply
M

Hej Kenza!

Jag läste inlägget nedan (förstår inte varför jag då kommenterar det här inlägget men jag fortsätter här nu) – jag förstår att allt är bajs just nu och att man knappt orkar ta sig upp på morgonen men som tur är blir det bättre med tiden, right. Du har en underbar mamma, syskor, vänner och fästman som stöttar dig in i det sista och som alltid funnits där för dig. Håll fast vid dom. Visst är det jobbigt det där med din pappa men (om jag utgår ifrån det du har berättat om honom, det du och din familj fått gå igenom pga honom) är det då värt att du ska behöva må som du gör pga hobom nu igen? Visst är det synd om han (om ens det) i och med det han går igenom nu men han förtjänar inte dina tårar. Han hade det tillräckligt bra en gång i tiden men valde ändå att sätta sig själv på gatan, flytta till hemlandet och gifta om sig, skaffa barn och fortsätta vara en idiot. Jaja, jag ska sluta spekulera nu för du kanske tar illa upp vid att jag ens skriver om honom. Jag måste bara berätta hur jag hde gjort..

Jag hade gjort så här: Jag hade åkt ner, träffat honom (bara för att slippa leva med tanken att jag inte “fanns där” för honom) och aldrig åkt tillbaka igen. Jag läste att ni smsar and that’s it, ring inte, smsa inte långa meddelanden – skriv kort och låt han dö (om det så blir) med den taken att det han gjorde mot er inte är ok. För visst hade du aldrig åkt ner om han inte vore sjuk, varför ta tillbaka kontakten med honom nu när han är sjuk? Varför inte innan? För att du tycker synd om han nu. Ja, jag förstår men jag tycker synd om dig varje gång du skriver att du är ledsen och inte orkar pga han. Du är en underbar tjej och du förtjänar det bästa! Ta inga fler gråt-pauser, fortsätt gör det som gör dig glad och tänk inte mer på hur du ska göra, ta det som det kommer. Du har ju ett jobb här att ta hand om, du kan inte åka ner hela tiden, right. Tänk på att du har oss som järna vill läsa dina inlägg varje dag, du försörjer dig på dina företag och har bra inkomster, du har mat på bordet, tak över huvudet och du delar ditt liv med människor som gör dig glad, människor som du älskar och som älskar dig tillbaka (dom som alltid funnits där, aldrig behövt ta några pauser ifrån dig) och du ska snart gifta dig med din drömkille!!!! Hur häftigt är inte det? Det är GOALS!!

Reply
Lina

Hej.
Här kommer ett lång-skott. Du vill inte sälja din Reva-jacka från Carin Wester…som jag letar efter denna. ????

Reply
Sofia

Om jag går in på din blogg på mobilen så skickas jag till någon bullshitsida om att jag har vunnit något osv. Vet inte vad man kan få för virus eller skit om man råkar godkänna något. :( Tänker att det kan vara bra att kolla upp, för det är verkligen varje gång jag går in på din blogg och det gäller bara din blogg, inga andra sidor.

Reply
Pinja

Verkligen älskar denna look! Får mig att sakna högre temperaturer också, även om vi hade det inte så illa här i Glasgow idag xx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*