• header

WEDDING INSPO

kenzazouiten_weddinginspo-1

Some of my inspo photos for our wedding!

Nu när datum och slott är bokat så är det dags att börja kika lite på hur vi vill att bröllopet ska se ut. Precis som vi tänkt från början så är det nog det här spåret vi kommer köra på. Jag ser det lite som en mix mellan bohemiskt & klassiskt/kungligt. Jag vill att vi ska vara en prins och en prinsessa i en saga som utspelar sig i en skog någonstans, haha. Förstår någon?

Det är mycket som ska väljas, men jag är nästan helt säker på brudbuketten (en vildvuxen med vita rosor/blommor), att vi ska ha en massa ljusslingor under middagen/festen och att det ska finnas en fotovägg (med självutlösare, lite som ett photobooth!) som är helt klädd i rosor/blommor. Och så har jag börjat fundera lite på vigselringen också. Jag gillar idén om en ring som känns lite mer “vintage” bredvid min förlovningsring, som den på bilden!

Om ni undrar hur mycket Aleks har att säga till om kring detta bröllop så är det ungefär…NOLL. Hehe nejdå. Men han har sagt att det enda han bryr sig om är mat, dryck och att gästerna har det bra. Så hur bröllopet ser ut är tydligen helt upp till mig. Känns helt okej. ;-) Han gillar dock allt jag visat hittills, vi har lite samma smak!

// Now that the date is set and the castle is booked, it’s time to start looking at what we want the wedding to look like. Just like we thought from the start, this is probably the style we will go for. I look at it as a mix of bohemian & classy/royal. I want us to be a prince and princess in a fairytale in the woods somewhere, haha. Does anyone understand what I mean?

There’s a lot of things to choose now, but I’m almost completely sure about the bridal bouquet (a “wild” one with white roses/flowers), that we’re gonna have lots of fairy lights during dinner/party and that we’re gonna have a photo wall (with self timer, like a photobooth!) which is completely dressed in roses/flowers. And then I’ve also started thinking about my wedding ring. I like the idea of a ring that feels a bit more “vintage” next to my engagement ring. Like the one in the photo!

If you wonder how much Aleks has to say in this it’s about….ZERO. Haha no. But he said that the only thing he really cares about is food, drinks and that the guests are having a good time. So what the wedding will look like is apparently completely up to me. Feels pretty okey. ;-) He likes everything I’ve shown him so far though, we have similar taste!

36 Comments

Linnea

Du och Aleks har varit mitt favoritpar i flera år, det är så kul att få hänga med på planer och inspiration till ert magiska bröllop!! Jag är 20 år och har följt dig sen första gången du var på omslaget av FRIDA tidningen, och du känns som en storasyster på distans typ haha! Vill bara önska dig en trevlig kväll och hoppas du har det bra! Kram <3

Reply
Sofia

Det ser himla fint ut! Men jag förstår inte hur folk orkar planera såna där storslagna bröllop.. Det ligger ju typ tre års planering bakom varenda jävla blomma verkar det som. Det kanske bara är jag som är udda, men jag förstår verkligen inte hur folk orkar. Jag skulle hålla det enkelt eller hyra in någon som planerar allt åt mig, haha. Hur vet man ens vilka sorters blommor man gillar, och vilka färger det ska vara på servetterna?!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vi har både en bröllopsplanerare och en dekoratör som ska hjälpa oss med hela bröllopet. De ska förvandla våra tankar och idéer till verklighet. :-) Jag hade dock tyckt att det vore kul att sköta allt själv men tyvärr finns inte den tiden, så att ta hjälp är verkligen guldvärt!

Reply
Caroline

Får man fråga vilket slott det är ni bestämt er för?
Längtar själv så himla mycket tills det är dags för mig att gifta mig och era planer är nästan exakt som jag själv alltid drömt om, ser fram emot att få följa er hela vägen!

Reply
Malin

Åh, tycker det är ett sååå fint tema!! Älskar allt!! Kommer bli så fint.

Reply
Amina

Jag förstår precis (tror jag). Hade samma stuk på mitt (ok, vårt heheheh) bröllop. Vi gifte oss utanför Stockholm på landet med vida fält runtomkring men jag hade en spetsklänning med släp och tiara… Haha! Och så hade vi trumpets volontary som “utgångslåt”. Ert bröllop blir nog helt fantastiskt. Eller nog. Jag är helt övertygad om det!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Låter såååå fint!! Vill typ också ha tiara, eller något i håret iallafall!

Reply
Fia

Gu vilka underbara inspirationsbilder! Det kommer nog bli helt fantastisk magiskt!
Föresten hur fixar du dina naglar. Dom ser alltid så välvårdade ut. Går du på salong eller fixar du själv? Tips på bra salong/person om du inte gör själv?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag har börjat göra dem hos Malika på Malikas Beauty Studio på Kungsholmen, hon är förlovad med en väldigt nära vän till Aleks så det var så jag hittade till henne. Hon är jätteduktig, mina naglar har aldrig hållit så bra!

Reply
Emma

Åh jag är så avundsjuk på dig som har den där fantastiska dagen framför dig! Gifte mig för snart 4 veckor sedan och dagen gick alldeles för fort. Jag gillar verkligen dina inspo-bilder, det kommer bli så bra!

Reply
L

Vi är också mitt i bröllopsplaneringen och det är ju superkul! Massor att tänka på, men himla roligt. Tänk att jag ska få gifta mig med världens bästa människa liksom? Att jag ska vara någons fru! Sjukt vuxet, haha.
Jättekul att du delar med dig av era planer :)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha verkligen jättevuxet! Lycka till med er planering. :-) Kram!

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: The rose wall should match the rest of the decoration of course. :-) Hugs!

Reply
Enna

Så fint.
Hahaha så hade det varit i mitt förhållande också. Jag hade valt alla dekorationerna osv… men så tror jag de flesta par har det

Reply
Anne

Looks really good! Even though it’s not my thing or what we did for our wedding, I really like and think that outdoor bohemian wedding themes are amazingly beautiful and romantic. I have one tip for you, if you plan to have a dark room with lots of fairylights. Make sure your photographer for the day is ready for that. Our wedding venue was quite dark and we don’t have a lot of good pictures from inside because of that. It’s always harder to get good clear pictures in low lighting, but you can also get some magical pictures with the right settings and camera.

Looking forward to following your planning of the wedding and especially to see your dress, which will be amazing, no doubt.

Reply
Therese

Alltså åååh, erat bröllop kommer bli århundradens vackraste bröllop.
Inte för att vara sån men gosh, det är du som får bestämma hur det ska se ut, hur kan det inte bli vackert?!
Är så himla pepp på att få följa er fram till er dag men också få se bilder på allt.
Haha längtar dit nästan lika mycket som du gör!

Reply
Renee

If you get a wedding band that looks like the one in the picture, you’ve basically got my engagement ring :D So cool! Haha! The board looks awesome, very pretty, but glamorous at the same time.

Reply
Kristoffer

Ett SJUKT bra tips på fotograf till ditt bröllop, är Dino Soldin. Titta på dinosoldinphoto på instagtam. Du kommer inte bli besviken:)

Hoppas du haft en fin dag, och att du får en fin helg!

/Kristoffer

Reply
Amanda Jansson

Det ser helt fantastiskt ut!!
Jag känner en otroligt begåvad kvinna som gör fantastiska förlovningsringar efter alla ens önskningar & er budget. Stort tips om du vill ha en helt unik och vacker ring. Hon gör bara hembesök och är så duktig! Kolla: @lwljewelry för mer info.
Så avis!

Reply
Emma

Kolla josefincummings på instagram! Hon gör enormt fina ringar. Såg någon liknande den ringen på inspobilden :)

Reply
Dixi Wonderland

Detta är så mycket min smak man kan komma.
Kan inte ens föreställa mig hur vackert allt kommer vara och hur fina du och Aleks + alla gästerna kommer vara. Det ska bli väldigt kul att se valet av tårta för det säger så mycket om brudparet :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*