• header

PURPOSE

Justin Bieber in Stockholm last night!

Äntligen fredag!! Wooooppp! Idag har det varit mycket på jobbet men jag är strax klar här, då ska jag hämta upp mamma (som ska bo hos oss i några dagar) och sedan blir det fredagsmys med någon god middag, film och snacks. Älskar sånna fredagar.

Igårkväll var vi ett gäng som såg Bieber live! Jag har länge varit ett fan av hans musik men har aldrig varit på någon av hans konserter, har bara sett honom live på EMA’s. Jag var alltså vääääldigt förväntansfull, vi hade till och med lagt ut en extra slant på Golden circle-biljetter haha (det var vi och alla kids!) Tyvärr så blev vi rätt besvikna på konserten. Han verkade trött, dryg och orkade inte ens låtsas sjunga med i micken. Det kändes som att han inte alls ville vara där. Men han är ju bara människa och har väl sina ups and downs precis som alla andra. Kanske hans andra konserter har varit bättre? De få låtarna som han faktiskt sjöng live var iallafall riktigt bra, och det känns som att han kom igång lite mer mot slutet. Han log till och med någon gång då, haha. Hur som helst, ÄLSKAR hans musik så jag är glad att vi gick ändå!

// Finally Friday!! Wooooppp! There’s been a lot going on at work today but I’m almost done here, I’m gonna go and pick up my mom soon (she’s gonna stay with us for a few days) and then we’re having a cozy night in with a nice dinner, movie and snacks. Love those kind of Fridays.

Yesterday Aleks and I went to see Bieber with a couple of friends! I’ve been a fan of his music for a long time but I’ve never been to one of his shows, I’ve only seen him live at the EMA’s. So I was really looking forward to this, we even paid extra for the Golden circle tickets haha (it was us and the kids!) Unfortunately we were pretty disappointed of the show. He seemed tired, arrogant and didn’t even care to pretend that he was singing in the mic. It felt like he didn’t want to be there at all. But he’s only human and I guess he has his up’s and down’s just like everyone else. Maybe his other shows have been better? The few songs he actually sang live was really good though, and it feels like he got in a better mood towards the end. He even smiled at one time, haha. Anyway, I LOVE his music so I’m still happy we went!

51 Comments

Anna

Tråkigt när man känner av att han inte är så engagerad :( Läste att han tydligen var så på konserten i Oslo också, men vet inte hur det har varit i länderna innan.

Reply
Amina

Apparently, he did the same during his two shows in Paris.. (he sang in playback all the time). Hope you enjoyed the moment though!

Reply
:)

Crazy. I had the same reaction and feeling as well. I was on one of his shows in germany. and i was so disappointing. He looked so sick of it all. i think justin is over the whole fame thing. He didnt sang live, he didnt even care to pretend, his dance moves were really slack and overall it just looked like he didnt want to be there at all and he is just tired of it. after the show he tweeted out how amazing the show was and how proud he was and overall how incredible all the german shows have been….haha when i read the tweet i was just thinking like : really!!??? how bad must have been the other shows if the german shows were fun for him….i think he is so used to see have his fans that always make sure he wins all the awards and stream/buy his songs so they top the charts that he thinks he can do whatever he wants…whereas someone like beyonce gives 200% in every single show. dances her ass off and sings LIVE no back up track no nothing. last night it was so stromy and rainy in philly where she preformed so her mic got broken and you couldnt hear nothing suddenly…haha thats where you could see she sings always always only live. here is the vid https://www.instagram.com/p/BK90xWDBoOv/?taken-by=beybleedblue :D

Reply
.

Just so u know, Justin has some serious mental health issues going on but he can’t just cancel the tour, cause overtime he does people give him shifter it. He’s only human like Kenza said and after going to the concert in Finland I wasn’t angry, I just feel very very sorry for him. He is not there cause mental health issues and depression just take you else where. Those things are hard for people with abnormal life too so if he feels empty inside while 100000 people are watching him imagine that.. Just remind yourself that they are only human too and they have bad times, they are not robots. He should cancel his shows so that he doesn’t get the crap from everyone and that people wouldn’t be disappointed.

Reply
Elizabeth

I’m so dissaponted to hear how arrogant he was. I kind of figured that’s how he was due to his recent behavior, but I didn’t want to judge since I do not personally know him or have seen him perform live. But to hear how he treated his fans after they spent their money and time to be there is just so sad :( But glad you got to go and get some good pics! Lol
Sending you so much love from California.<3

P.S. I recently went to a Drake concert and he was amazing! He had so much passion, energy and love for his fans. I defenitely recommend going if he's ever near Stockholm!

Reply
Alexa

Exactly the same thing in Helsinki, I was super disappointed. It’s quite sad to be honest, apparently he should take a break from touring at least…

Reply
Nives

You should had seen the Formation World Tour. Seriously the best concert ever! :)

Reply
Maria

My friend who was at his show in LA (it was the beginning of the tour) also told that he is sooo bad on scene, he doesn’t even sing and looks SO arrogant. I think it’s just the way he is. I like his music but not his personality at all ;(

Reply
Natalie Honkonen

Wow, vilka bilder! Så synd att hans humör inte var på topp på konserten. Det måste ändå ha varit en grym upplevelse och jag är så jäkla avundsjuk på alla som fått tag i biljetter!
Kramar

Reply
Silje Marie

Konsertene hans i Norge var like skuffende de også… selvom musikken er bra opptrer han selv veeldig dårlig on stage!!

Reply
Lisa

the show in cologne seemed similar to this one. he was more focused on the dancing and forgot that he’s a singer.

Reply
Mathilda

Utan att låta som en fangirlad 12 åring måste jag säga Kenza att hans konsert var den bästa. Han kunde inte gjort bättre. Vi sjöng Med han, och tror verkligen han sjöng “lågt”, eller hur du vill utrycka dig, pga att han ville njuta av konserten. Han sa också när han log “you guys just made me smile” trött var han förmodligen såatt han gjorde sitt bästa, mer kunde han inte:) Iallafall, var ba tvungen hahah, grym är du!

Reply
Maija

In Finland Justin was the same kind of human as you are saying. But it felt really good be there, see what is going on in his life and realise that it is so hard to be him. But it’s his work! Not everyone loves his/her job every second and I think he has very hard time right now. The music is still the same and we all love it ❤️

Reply
Janina

Tyvärr var det likadant i Oslo samt på de båda Helsingforskonsertena. Killen borde skickas iväg på semestern, ganska klart att han inte ville stå på scenen.

Reply
Jasmin

I was Justin’s concert at Finland on monday and it was a little disappointment too. Justin seemed very tired and didn’t smile at all. But he absolutely needs a vacation and I think after that he will be the same Justin as before. However it was a good show.

Reply
Eeva

I wasn’t there in Helsinki when he performed but it was all over the news that he seemed to be tired and not so happy to perform. But I guess he was a bit sick or something, that was in the news as well.

Reply
Kiiu

Vi var på hans konsert förra veckan i Helsingfors. Kan berätta att han var lika slö då. Sjöng typ 3-4 låter och resten playback. Log knappt. Lite besvikna var vi nog. Rihanna var mycket bättre.

Reply
Michelle

I was at his show in Munich and it was exactly the same. He didn’t smile the whole show and seemed very tired :( Although his voice is soooo good, he was only singing 3 or 4 songs live.. But the atmosphere in the stadium was great! :)

Reply
Kriselda

I saw him earlier this week in Helsinki and I felt the same. Poor Biebz. Felt so bad for him, since he seemed like he was suffering.

Reply
Josefina

Finlands konserter var tyvärr inte något vidare, verkade som han heldre varit någongannastans än på scenen.. Verkade inte direkt inspirerad att varken dansa eller sjunga.. :/

Reply
kaisaleeeeena

it was same here in finland! He was soooo tired and even bit rude i guess.. :/ I think he should take some time off or at least holiday or something! <3 still love his music though but feels bad to see him not feeling so well. :(

Reply
Tuuli

Nope, in Finland he was same… So disappointing. His mood was bad -.- I think he would need to find his inspiration again..

Reply
Olivia

Asså sitter och kollar Idol, tycker att alla brudar har så balla kläder och smycken ! sen kommer insikten, Ivyrevel much!!! Så jäkla ballt ??❤️

Reply
Christie

It’s Justin Bieber. He’s always a jackass.

Made my mind up about Bieber when he urinated in a restaurant cleaner’s bucket. How you treat people at the bottom when you’re on top speaks volumes about what kind of person you are.

His music may have improved a tiny bit, but it doesn’t seem like he’s changed much.

Reply
Notabelieber

He was in Helsinki earlier this week and people said EXACTLY the same! What a shame… I can’t stand his arrogance :(

Reply
Dina

It sounds like he was just the same as he was in Oslo, (and the cities before that), i’m afraid. Poor guy tho, he must be tired now. It breaks my heart to see how destroyed he is. Anyway, he is a really good singer and at the end of the day, he actually loves what he is doing, and i really believe he is a great person. It is not his fault that he has become arrogant and tired at times…it is everything around him, it’s sad, but that is how that life is…

Reply
Amanda M

Var där idag fredag, fick tyvärr samma känsla som dig. Tråkigt, men när han väl sjöng så var han bra och trumsolot fick lite liv i honom kändes det som :)

Reply
Towe

Jag var på båda spelningarna i Sthlm och han var verkligen mycket bättre under fredagen! Var mer glad då och sjöng lite mer även fast det fortfarande var väldigt mycket playback. Jag hoppas verkligen han tar en lång paus efter denna turnén för han verkar ju inte alls må så bra :(

Reply
Lova

Hej! Jag var på båda konserterna här i Stockholm och märkte även att under torsdagen så var han inte så sugen på att ha konsert tyvärr. Fredagens konsert var bättre enligt mig, då var han glad men jag tror att kändislivet är något han tröttnat på rejält.

Reply
Karin

hmm… Jag fick den motsatta känslan, vet inte om jag bara är konstig haha. Jag såg hans första show i Finland, som var nu i måndags och jag tycker den var bättre än hans uppträdande 2013, som jag också såg. Jag tycker han såg ut att njuta mer av uppträdandet nu och att han var mer med publiken. Konserten 2013 var mer att han kom upp gjorde sitt och for bort, nu var han mera där och tog i det hela.

Håller med om att han visade att han hade playback, men när han inte sjöng “gav” han micken till publiken och lät dem sjunga. Jag vet inte, visste märkte man av att han kanske inte älskade allt precis och att han var lite trött, men man såg även hur inne i musiken och hur han njöt av vissa delar. Han delade även med sig mer av sitt liv den här gången, och berömde publiken osv. Men konserten var verkligen bra, i alla fall den i Finland och jag var inte besviken, vet inte om jag analyserade fel eller om han bara var tröttare i Sverige!

Reply
Aurora

I honestly feel terrible reading these comments.. I mean yes I went to a show too and yes he was far from his best but do people not understand that he is not a freaking robot? He is dealing with a lot of things mental health issues, anxiety and stuff and that stuff is hard. In a place like that even you try your best and try to represent you just aren’t, its not cause you don’t want to but simply cause your head can’t deal with situations. If you listen to his songs on Purpose that he wrote himself you hear that every single lyric is sad, depressed and in its own world.. I feel so sorry for him :( Everyone is giving him so much shit but he should just have the chance to take a break and load his batteries..

Reply
Dixi Wonderland

Kan inte fatta att jag var på samma spelning som dig!
Så nära men ändå så långt bort haha! Jag håller med dig angående framträdandet men efter pausen så kändes det som att han kickade igång och jag tyckte han var så gullig mot barnen som vunnit danstävlingen :D

Reply
Jollii

Sjukt så bra bilder?hur fick du det? Jag var på fredagens konsert det va en av dom bästa dagarna!???

Reply
anonym tycker till

det är otäckt hur styrd han faktiskt är av andra. att tacka nej och avstyra allt är inte lättare. dilemma.

Reply
Hannah

Jag ÄLSKADE konserten. Jag har sett honom tre gånger tidigare. Tyckte inte alls han verkade dryg :)

Reply
Julia

Vet inte om någon annan kan ha frågat detta, men måste veta:
Har du tagit dessa bilder med en systemkamera, och HUR fick du med dig den in?
Jätte fina bilder, hursom!

Kan hålla med det du sa om konserten btw (var på den i fredags) Han verkade behöva en paus eller liknande, för under alla pampiga låtar gav hans dansare mer energi än han själv. MEN under tex. Purpose fick man se hur talangfull han faktiskt är.. Frustrerande att se :/

Reply
Linda

Han gjorde ett tusen gånger bättre uppträdande på fredagen sen. Man är ju bara människa, alla har sina dåliga dagar. Jag var orolig att han skulle vara lika oengagerad på fredagens konsert efter de recensioner jag hört, men han var så bra. Visst sjunger han playback i vissa låtar, men annat kan man ju inte vänta sig med den showen som han ger. Synd att han inte levde upp till dina förhoppningar, jag är mer än nöjd. En fantastisk upplevelse! :)

Reply
Annie

Ja det är lite skillnad på honom och t.ex. Beyoncé som ger ALLT på sina konserter, oavsett vart hon är. Man har ju olika syn på det där och jag tror att Beyoncé tycker att hon är “skyldig” fansen vad de betalat för, och vill man att folk ska komma tillbaka nästa gång så behöver man nog ge en lika bra show överallt. Jag skulle ju vara glad över om Beyoncé endast dansade, men som Justin Bieber, som har sin främsta talang i sången, borde väl åtminstone sjunga live. Och att visa att man knappt vill vara där.. Vad är det för stil? Hur svårt ska det vara att dra åt sig lite energi? Jag vet för jag är dansare, det är skitenkelt att bara gå in i karaktär och hitta nån magisk energi just för stunden, det gör man för att ge en bra show.

Reply
Ellen

Så himla trist, känns som dina tankar kring konserten är detsamma som många andras. Himla trist att konserterna inte levde upp till förväntningarna.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*